Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 822
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Днес е много весело и раздвижено в темата  Heart Eyes
Момичета, коя от вас приема течен витамин Д? Взех си на Jamieson и пише по 1 капка на ден, която е 400 IU. Не е ли малко една капка? Денис ми беше казала, че мога да приемам до 2000 IU на ден. Ако на някоя от вас доц. Русев го е изписвал, моля да сподели дозата.  Hug

# 361
Много е малко. По 1-2 капки на бебетата изписват. Доцентът първоначално ми беше предписал 1200-1500 единици. Аз обаче на своя глава почнах да пия по-висока доза и благодарение на това го вдигнах. Иначе кой знае колко време щеше да ми отнеме. В момента съм на доста по-малка, за да го поддържам. Поне 4-5 капки пий. Има и една формула за дозата, която използва теглото.

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 19:15 от 💎Bling-a-ling💎

# 362
Аз мразя молове, там ходя само заради сладоледа и киното.  Crazy И скоро заради H&M и бременното намаление  Crazy
Поръчвай онлайн, в магазините почти нищо няма изложено.

# 363
Какви хубави новини Heart Eyes

# 364
Боби, аз пия 4-5 капки на ден. Така ми каза доцента. 1500-2000 единици.

# 365
Аз съм с 2000 единици дневно и контрола на три седмици за вит. Д Simple Smile Но от доц. Русев знам, че трудно можеш да предозираш, понеже е с натрупване и като правиш контрола се следи. ММ заради слънчева алергия има изписани по 1-2 капки или съответно хапа на ден и дори при такава доза му се отразява страхотно.

А аз за сефте в живота ми имам дълги и здрави нокти.

# 366
Аз бях на доза около 3600 после 5000 единици. Знам, че е хубаво дневната да не превишава 10000. Има някакви теории, че може да се образуват калцификати. Това само от форума съм го чела така и не можах да намеря повече инфо от чужди източници.

# 367
Аз ползвам МОЛовете предимно, за да им ползвам тоалетните   Mr. Green Единият ми е на път за парка   Mr. Green

# 368
Благодаря ви. Май ще стартирам с 4 капки на ден. Блинг, малко се притесних от това, което казваш, защото при лапарото от левия яйчник махнаха точно някакви калцификати. #Crazy Ще потърся информация за това.
На мен нещо ми става напоследък. Май избивам депресия в МОЛ-а. Тази вечер си купих 5-тия чифт обувки за месец и половина. Не мога да се изконтролирам като вляза в магазина. Пък и намаленията са много изкушаващи.
Йоли, за Коледа купих за бебока на братовчедка ми /дело на д-р Калчев, естествено/ страхотни дрешки от H&M. Дали ще има скоро намаления да си купя нещо с надеждата да привлека късмета? Ако някой знае да свирка.

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 19:54 от boby_pl

# 369
Ели, и аз така, ама реших да пропусна тази малка подробност Laughing На теб хубаво ти е на път, ама на мен парка ми е на път за там Mr. Green
Боби, потърси. Аз вече вдигнах ръце. Не искам да ровя за нищо, ако можеше да си изтрия паметта за последните няколко години ooooh! Затова малко го пия от дъжд на вятър сега, че стигнах 50 и нямаше падане дори като леко намалих дозата. Дори не съм го изследвала от няколко месеца. Исках просто да дръпна от нулата. То честно казано Б12 ми също толкова важен, ама като него никой не ми го проследява и взема сериозно. Едно или две неща да бяха....

# 370
  • София
Аз бях с вит Д на долна граница преди година и нещо. Пиех по 3-4 капки на ден, вдигна се до средата на референтите стойности и намалих капките на 2 дневно. Миналата седмица контрола - вит Д над нормата Shocked
Чакам прегледа при Сигридов другата седмица да чуя как ще коментира.

# 371
  • София
Ех Йоли толкова се радвам ,честно казано те заподозрях когато сподели за съня ти с ЧХГ-то.От тук нататък всичко да минава леко и рибката да си я гушкаш на термин.
Люксенче браво за хубавото резултаче и на теб лека до термин
Моята отпуска почти свърши в събота се прибирам в София и дано успея да се видя с док преди отпуската.може да се засечем  всички на 19  Hug ако ли не септември всички задружно  Joy Hug

# 372
Организирайте се наистина за другата семица ще е забавно SunglassesАз така си бях планирала в главата една срещичка тази седмица, ама уви Confused Чак си я представях, само ме хваща яд като се присетя Tired

# 373
Ехааа, само такива хубави новини от сега нататък както тези дни, чувате ли ей!
Аз в понеделник ще имам какво да разказвам, тогава ми е часа при док.
Боби, днес и аз се бях запътила към мола за обувки, но плановете ми бяха осуетени  Stop. Нооо нищо и утре е ден

# 374
Love, палци и да се похвалиш с хубав план в понеделник Wink
На мен док вече взе да ми липсва пък ще си го видя след доста време Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт