Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 822
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Вики, а ти правила ли си досега инвитро или си опитвате естествено забременяване? Д-р Калчев не е много фен на добавките. И аз питах за някое чудодейно хапченце, ама все още няма такова измислено  Simple Smile Но може и в някои случаи да изписва. Повечето момичета май си взимат на своя глава.
Ти изследвала ли си АМХ? Интересно ми е след 4 лапароскопии какво е положението с яйчниковия ти резерв, че аз след една съм близо до нулата  Confused То вярно, че от лапаро до лапаро има разлика, де.  Peace
Аз имам едно забременяване след 1-та лапароскопия, която премина в лапаротомия. Тогава ми отстраниха половината ляв яйчник. След което ми откриха хламидия и след лечението забременях по старомодния начин Heart Eyes Лека бременност имах. Родих секцио. След това се почна зора с второто забременяване. Безуспешни опити. Обърнахме се към репродуктивни специалисти- измислени и се оказа, че съм се снабдила с хидросалпингс. Последва диагностично лапаро, потвърждаване на хидросалпингса. След това месец мина за да свикна с мисълта, че ще ми отстранят тръбите и вълшебството на естественото забременяване ще е мираж. Второто лапаро беше много продължително и едва се съвзех от него. Отстраниха тръбите. След което се появи полип и хайде хистеро. След това пункция заради киста 1-2. След това една пародия на стимулация с Мерионал. Реакция нулева. При пункцията ми казаха, че са изкарали една яйцеклетка без ядро. Подхвърлена причина във въздуха по коридорите, че имам ендометриоза сигурно. Глупост абсолютна.
Хайде при друг репродуктивен специалист и там нищо. Но поне ми пуснаха НК клетки, които са 12% и установиха занижено ниво на вит Б и Д. Не знам дали съм ги коригирала. Пия разни витамини, които спрях от няколко дни. Така го чувствам. Почивка може би. На една от пункциите на ЕЦ ми казаха, че са аспирирали течност от тръба. Преди това предположение, имах един опит с трансфер на бластоцист, НООО без направена хламидия (най- елементарното), съответно всичко приключи много бързо. И така, общо взето от тук от там и накрая от никъде. Трохи... АМХ ми беше 0,23 вдигнах го до 0,54 Антрални фуликули имам главно в десният яйчник по 5-6 нагоре. Левият е на половин и се оформя по един фуликул на година. Разказа ми е един такъв никакъв. Въпреки, че на финалната права се ориентирахме към клиника Малинов, съм спокойна и обнадеждена.  Hug
От 1м кървя и не знам вече кога съм в цикъл и какво се случва. Дано са се нормализирали нещата. Утре ще си пусна хормони на предполагаем 4-ти ден от поредното кървене.
Вит Д пия веднъж в седмицата по 30 капки, незнам дали е правилно
Мноооого хубави новини, момичета. Успеха ни е неизбежен Heart Eyes Hug
13 винаги носи късмет. Бях 13 номер в клас и никога не ме изпитваха Mr. Green

# 376
  • София
Я каква свежа обстановка! Crazy
Йоли, много се радвам за теб! Честито и ти желая много лека бременност от тук ди термин! Hug Hug
Балерина, ВикториА, добре дошли и скорошен успех!

# 377
  • София
Йолиии, честито!!! Лека бременност ти желая! Simple Smile И да не вземеш сега да ни изоставиш! Wink 

# 378
Йоли е Малинохоличка  hahaha няма да мръдне никъдеееее  hahaha То като гледам всички сме такива, начело с Кристи  Joy

# 379
Стига човек да не се разочарова, защото, когато е постигнал успех е логично да е доволен и щастлив, но в обратния вариант нещата се променят Wink

# 380
  • София
Люксен, общо 10 хориомона ми бяха назначени. Мисля, че трябва да се спрат преди ранния скрининг и БХС, понеже тогава се изследва пак ЧХГ. Те са ги сметнали, така че не е важно. Всичко да е наред, другото не е важно. Аз приключих преди седмица с терапията ... като цяло всичко беше наред, ЧХГ като при теб се удвояваше на около 36 часа, но док държеше на терапията. Аз не че споря, каквото каже, това правя ...
При Сигридов съм на 18ти, часа ми е късен, затова мисля да отида до клиниката на 19ти, да е спокоен и док, че всичко е наред. Обещах му, може да се засечем тогава вече официално двете бременни.

А за какво е тази терапия?  newsm78 Аз така и не попитах, че докато ми обясняваха за нея ми боднаха инжекцията и ми прилоша. Crazy Но и аз не споря, каквото каже док това правя и мълча. Аз съм на 15-ти при Сигридов, а ако на 19 при док се засечем ще е просто върха. От 9 часа е моят час.  Heart Eyes

Боби, аз при първото ми изследване на Вит 5 беше 15. Доцента не се изненада, но аз да. Пиех по 4 капки вигантол на ден. След 3 месеца контрола 18.  Shocked Нищо не се получаваше. Моя приятелка за този период вдигна на 30. След 3 месеца трета контрола - 24. Но вчера доцента не хареса мерната единица на лабораторията в която съм ги правила и ми го пусна пак.  И сега чакам. Твоят колко е?

На 19-ти ме пишете и мен. Ще успея да се измъкна, надявам се.  Party

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 11:00 от Люксен

# 381
Моя също е нисък, а го пия от Юли миналата година, но Сигридов не ми каза да го увеличавам, пия си по 4 капки и каза, че оставам за сега така, другата седмица ще знам  какво ново ще имам  Rolling Eyes

И аз имах хориомон до към 8-9та седмица през 3 дни  Peace  За задържане я прилагат  Hug

# 382
Аз лично от доста неща съм разочарована, но темата засега не мога да я напусна..... Заради вас, момичета  Heart Eyes

# 383
Аз "замразих" разочарованието и ще дам още 1-2 шанса. С времето разбрах твоето разочарование, Елинце Hug В началото бях на друга вълна и с други мисли. Но нещата се променят. Обаче едва ли ще напусна отбора поради някакви такива причини Heart Eyes

# 384
Тъжно ми е да чета за разочарованието ви, но пък в крайна сметка е важен успеха  Peace
Смяната на клиниката няма да промени отношението ми към никой , защото човек е длъжен да пробва и опитва там където ще се справят с проблема му  Hug Heart Eyes

Ели, тая книга е изчерпанаааааа и я няма онлайн, дано излезе някъв тираж скоро време   Rolling Eyes

# 385

Боби, аз при първото ми изследване на Вит 5 беше 15. Доцента не се изненада, но аз да. Пиех по 4 капки вигантол на ден. След 3 месеца контрола 18.  Shocked Нищо не се получаваше. Моя приятелка за този период вдигна на 30. След 3 месеца трета контрола - 24. Но вчера доцента не хареса мерната единица на лабораторията в която съм ги правила и ми го пусна пак.  И сега чакам. Твоят колко е?

Щеше да е хубаво да го бях изследвала ама и по този въпрос нищо не направих и реших, че няма да ми навреди все пак да пийна малко. Със сигурност ми е в дефицит, защото моето тяло почти не вижда слънце от сутрин до вечер в офиса. От днес пия и Инозитол и Омега 3.

А да ви питам ако реша да пусна изследване на витамин Д по някое време, трябва ли известно време преди това да спра да приемам от него, за да е по-коректен резултата?

Днес се е родила една девойка плод на усилията на д-р Калчев. И на всичкото отгоре са я кръстили с моя избор за женско име  Heart Eyes Ще го приема за пореден знак на съдбата, че и моето щастие предстои  Blush

И на мен ми е тъжно, че има разочаровани, но в крайна сметка затова всички сме различни. По различен начин приемаме нещата и ги тълкуваме. Отделно организмите ни си имат специфики, които на едно място могат да разгадаят, на друго не ... Дано има все по-малко разочаровани и все по-доволни най-вече от резултата. Мисля, че Люксен и Йоли стартираха една хубава серия, който скоро ще продължим.  Hug

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 20:39 от boby_pl

# 386
Боби, не спирай приема при изследване на вит.Д  Peace

# 387
Благодаря, Магнетик  Hug Нещо ми се въртеше, че съм чела да се спре. Като стартирам следващия месец и ме бодат за Е2 и ЛХ ще пусна и витамин Д, че сега нещо не ми се ходи само за това да пускам кръв  Crazy

# 388
Боби, Магнетик вече ти е казала, но няма нужда да спираш да пиеш витамина. Направи си една контрола след 2-3 месеца, за да вдиш как ти се отразява. Реши ли каква доза да пиеш newsm78
Витаминът е лесен. По-скоро поразмишлявай дали да не направиш още някои допълнителни изследвания преди опит, за да не съжаляваш после. Казвам ти го от гледна точка гузна съвест. Никакъв натиск не искам да ти прилагам, ти знаеш моето мнение по въпроса. Сама се познаваш най-добре и знаеш кое как би ти се отразило.
Почвай да мислиш ново име за девойка Heart Eyes

# 389
С времето разбрах твоето разочарование, Елинце Hug

само мога да съжалявам за това, Блингче  Hug

Магнетична, ако не се появи, ще ти изпратя моята да прочетеш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт