Предстои ми лапароскопия - тема 9

• 119 261
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Задължително трябва движение.От обездвижване се получават още повече сраствания.

# 361
Задължително трябва движение.От обездвижване се получават още повече сраствания.
Стефи благодаря за отговора. Още ме боли доста като се движа, но след като казваш че трябва движение ще те послушам и ще започна да се движа повече.

# 362
Здравейте, искам да попитам дали може да се направи лапароскопия, докато имам бактерилна вагиноза? Лекувам се и пак излиза гадината, вечно нарушена вагинална флора, придружена със сърбежи, парене и течения. Въпросът ми е може ли докато имам тази диагноза да ме оперират за премахване на сраствания, и да ми дадат антибиотик след операцията. Или когато има някаква инфекция изобщо не може да се предприеме лапароскопия? Нямам полово - предавани болести.  newsm78

# 363
Алон, на мен преди лапарото не са ми пускали влагалищен секрет. При него не се засяга влагалището, но попитай си лекаря преди операцията. Успех!

# 364
  • София
Въпроса ми е приемът на антибиотика два дни преди операцията дали ще е проблем според вас. И без това съм доста притеснена за самата операция.
Не би трябвало да е проблем, но лекар-интернист в болницата най-добре ще прецени ситуацията. Те и без това ще предпишат АБ заради интервенцията, първо инжекционен, после на хапчета.
На мен не са ми вливали АБ след лапарото.

# 365
Момичета,моята лапароскопия е утре.Моля за стиснати палци! bouquet

# 366
👍 моята е другата седмица . Пиши как е минало. Твоята за какво е?

# 367
Имам сраствания.
Успех и на теб!

# 368
Имам сраствания.
Успех и на теб!

Анелия , от къде се разбра за тези сраствания? Пиши после как е минало Simple Smile Ще стискаме палци! bouquet

# 369
И аз имах сраствания,за които се предположи от ЦС.После се видяха с лапаро.

# 370
И аз имах сраствания,за които се предположи от ЦС.После се видяха с лапаро.
Стефи, а сега след премахването на тези сраствания имаш ли проблеми при полов контакт и изобщо в ежедневието? bouquet

# 371
Болките намаляха след като изчистиха повечето сраствания,не всички защото част от тях засягаха черва и имаше риск от перитонит.Аз имах страшно много сраствания като последица от стара коремна операция.До скоро нямах проблеми,но сега започнаха отново леки болежки,вече от бременността.

# 372
Болките намаляха след като изчистиха повечето сраствания,не всички защото част от тях засягаха черва и имаше риск от перитонит.Аз имах страшно много сраствания като последица от стара коремна операция.До скоро нямах проблеми,но сега започнаха отново леки болежки,вече от бременността.

О, ти си бременна! Чудесна новина! Дай Боже на всички ни в този форум да се случи по едно или по няколко такива чудеса! Леко раждане!  Hug Hug Hug

# 373
Благодаря ти, Hug
Дай Боже на всички ви по едно или двечки,колкото си пожелаете.

# 374
Момичета, дали оперирания яйчник от ЕМ може да произведе качествени яйцеклетки един цикъл след операцията? 

Общи условия

Активация на акаунт