Предстои ми лапароскопия - тема 9

• 119 255
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Никой не ми коментира болката ,целия крак ме "стягаше" ..мислех , че може да е апендицит или нещо с червата ... даже след операцията продължаваше да ме боли  по същия начин (крака от страната на кистата ) ...споменах на док и той просто не знаеше какво за каже. Слава Богу вече я няма ...крака ми е добре , днес получих БОДЕЖ в оперирания яйчник  (даже и в момента ме боцка) Около 11 см беше  кистата ...С две сфери 🤔 нещо такова...

# 391
Мале тя огромна била .  Shocked
Значи болката ти е била от вътрешната страна ,но на бедрото ли или аз грешно разбрах? newsm78

# 392
По целия крак . Тръгва от десен яйчник и продължава по крака.  Само той ме болеше .....левия -Не . И да в бедрото се усещаше  най-мнооого.  Не знам как да опиша болката ...все едно постоянно си с мускулна треска и крака ти е претоварен ...
Къде ще се оперираш? 

# 393
Аз моята болка я чувствам сякаш по-силно от това ,което описваш .
Понякога е спонтанна ,остра ,като преминаване на ток ,друг път тъпа , едва -едва доловима ,но постоянна .
А ти изпитва ли нужда от прием на обезболяващи ?
Аз се обезболявам с по 2-3 аулина на ден ,будя се от болка ,дори веднъж изпищях Rolling Eyes Накуцвайки ставам пия аулин и чакам да ме успокои ,че иначе сън няма... Вила съм от болка ,дори през сълзи веднъж казах на мама ,че не искам да раждам ,защото ще ме боли пак по този начин . Веднъж се случи и тогава изпих 5 аулина един след друг,не минава ,исках да умра ,майка ме проверяваше през ноща да не съм се споминала от толкова аулин. Joy
П.П мисля във Варна да ми е операцията ,в Майчин дом или Гинекологията.

# 394
Недей толкова аулин да пиеш , че ще си развалиразвалиш стомаха . Вземи си Декскетопрофен, той поне може и на гладно да се пие и не дразни стомаха.
Пиеш ли нещо за нормална чревна флора ...Ще си докараш нещо с тоя аулин.
Имала съм и такъв момент и като ток ...каквото описваш съм го имала и аз се събуждах от болка ...крампи или както там им казват ...С една дума не мога да контролирам крака .
Това за Варна никак не е добра идея ...прегледа темата и ще разбереш защо.
Успех ти желая .
Всъщност пускала ли си туморен маркер ? Или Рома Индекс?

# 395
Кажи защо не е добре във Варна ,защото прочетох цялата тема и не открих нищо.. newsm78
Не пия нищо за чревната флора , дексофен-а не ми действа  Tired пия аулин и диклак по всяко време без да съм се хранила преди това,в повечето случаи , как да хапна нещо в 4 сутринта примерно ..не мога
Имам страшни киселини ,благодарение на обезболяващите .

Пускахме туморни моркери ,но всичко е в норма . До колкото знам не е задължително процеса да не е злокачествен,док го каза.  Peace

# 396
Аз правих лапаро в АГ Варна и съм много доволна.За Майчин дом нямам мнение и нищо не мога да споделя конкретно за операции.

# 397
Стефи ,при кого от АГ?

# 398
При д-р Александров.

# 399
Би ли ми казала той къде и в кои дни преглежда и работи ли с касата ?

# 400
Преглежда в инвитро центъра на АГ-то всеки ден е там,но не работи със Здравната каса.

# 401
Нищо ,колко взима ?

# 402
Момичетата от Варна го твърдят. Предпочитат Плевен , но ето има и доволни от Варна.
Дано намериш най-подходящия док  Peace

# 403
  • Варна
За Майчин дом Варна чух наскоро много кофти случай за жена с киста на яйчника и по време на операцията били махнали и двата въпреки, че другия преди това казали, че не бил засегнат !

# 404
Дай ми ,моля те повече подробности .  Кой е "касапа"?  Tired
Моят АГ е от там ,питах го дали ще си отиде яйчника ,а той каза: " може и да не си ,но за мен е по-лесно да го махна" , буквално ме матира...

Общи условия

Активация на акаунт