Вярвате ли в конспирации и световни заговори?

• 65 757
  • 935
  •   1
Отговори
# 120
Кристина, и в БГ много хора не си ваксинират децата, така че пак се налага да мислиш.

# 121
Да, но това автоматично те изолира от държавна детска градина, дори мисля и в частните не приемат деца без ваксини, после и в училище те гонят за ваксините, въпреки че май майките подават жалби, че образованието е задължително и не могат да те лишат от него, ако нямаш ваксини. Мисля, че живота се усложнява. При нас има едно дете, което не е ваксинирано, но си го гледат у дома. Не съм наясно с бититето им, иначе във форума съм чела подобни истории, всеки си решава. Аз съм взела решение, надявам се правилното.

# 122
  • София
нали знаеш колко е лесно да извадиш фалшив документ?
и за ваксините така. не знаеш децата ти с какви деца контактуват.
по отношение тетануса в твоя случай, бих постъпила по същия начин. детето ти е било покрито към момента.

# 123
Най-добре ще е, ако не превръщаме забавната темичка в трибуна на анти-ваксерите, че като захапят микрофона и няма спиране. Имат си тема да си дрънкат глупостите- на форум алтернативна медицина, точно между " как да леем правилно куршум" и "как да лекуваме рак с молитви по пълнолуние"
Иначе, конспирации има, разбира се- повечето неща не се случват спонтанно по най-добрия за един или друг играч начин- би било наивно да вярваме, че света си върви и никой не му влияе и няма никакви конспирации. Също толкова наивно е да се вярва, че всичко е конспирация, и дори специална такава на бг-мама. Голем майтап Simple Smile
Иначе винаги като се спомене "конспирация" и се сещам за кравите, дето си говорели, и едната казала: "Знаеш ли, от известно време подозирам, че хората ни хранят и гледат само заради млякото ни и за да заколят и изядат нас и децата ни!" а другата й отвърнала: "Стига с твойте конспирации, ма идиотко! Обичат ни- затуй ни гледат!"

# 124
До ден днешен щях да съм върл защитник на имунизационния календар, ако...Наше познато дете, до втората си година нормално към бързо развиващо се, говорещо, ходещо, любопитно, общуващо активно, след поставяне на някаква поливалентна ваксина млъкна. Просто млъкна. След което в продължение на година разви типичната аутистична картина. В момента е на 14, диагностицирано и обучаващо се индивидуално.

# 125
  • Ямбол
А някой лекар доказал ли е, че ваксината е причина за състоянието на детето?

Другата ми любима конспирация е за ГМО.

# 126
До ден днешен щях да съм върл защитник на имунизационния календар, ако...Наше познато дете, до втората си година нормално към бързо развиващо се, говорещо, ходещо, любопитно, общуващо активно, след поставяне на някаква поливалентна ваксина млъкна. Просто млъкна. След което в продължение на година разви типичната аутистична картина. В момента е на 14, диагностицирано и обучаващо се индивидуално.

Откъде си сигурна, че ваксината е причината?

# 127

Откъде си сигурна, че ваксината е причината?

Няма как да съм, никой не е сигурен. Факт е, че седмица след поставянето и и едно фебрилно състояние, се случи описаното.

А някой лекар доказал ли е, че ваксината е причина за състоянието на детето?

Шегуваш ли се Simple Smile? Кой ще си изяде хляба?

Приятен и забавен материал, не е във връзка с ваксините:
http://www.blitz.bg/news/article/434530

# 128
А синът ми, като стана на 15 и пи антибиотик и след няма и два месеца и му се появи лицево окосмяване. Сигурно от антибиотика ще е било- ако не беше тоя пусти антибиотик- никога нямаше да му пораснат мустаци на детето.
Аутизмът се проявява около и след 18 месечна възраст. Поливалентната ваксина е на 13-14 месеца. Двете не са в причинно-следствена връзка

# 129
А синът ми, като стана на 15 и пи антибиотик и след няма и два месеца и му се появи лицево окосмяване. Сигурно от антибиотика ще е било- ако не беше тоя пусти антибиотик- никога нямаше да му пораснат мустаци на детето.
Аутизмът се проявява около и след 18 месечна възраст. Поливалентната ваксина е на 13-14 месеца. Двете не са в причинно-следствена връзка
Щом казваш, значи е така. Не поставям теза, просто споделям един случай. Впоследствие се оказало, че не бил само един, но...това е конспирация, нали. Инспирирана от нискочели, според BigCityNights.
"Ето какво още казват сорсовете за 25-я кадър: „В действителност 25-тия кадър не е скрит кадър, защото окото отбелязва всеки кадър, но заради инертността на зрението се слива с подобните и не се откроява.„
Историята на 25-ия:
http://kinematograf.bg/25tiqt-kadur-pogled-kum-nevidimoto-25th-f … -at-the-invisible

# 130
Има наистина някакви конспирации, но чак за всяко нещо-надали. Stop
Вярвам,че има и друг разум освен нас, но чак да щъкат рептили сред нас  hahaha
И определено съм против ГМО.
А относно ваксините съм за, но да не са повече от едновалентни!
Защото смятам , че "коктейла" от няколко накуп отключва проблеми и не само аутизъм!
Моето дете го ваксинирах по неволя, но сега ако можех да върна времето назад-не всички бих въвела и една по една за по-дълъг период от време.

# 131
Този 25-ти кадър нали беше доказано, че е глупост и фактите били фалшифицирани

# 132
Разбира се, че е глупост. Човешкото око не може да различи отделни фреймове при фрейм рейт по-голям от 13 кадъра в секунда.

# 133
Не разбирам какво казваш. Нали целта на този 25-ти кадър е да го видиш, но да не осъзнаваш, че го виждаш и той да "заобиколи" съзнанието и да "влезе" направо в подсъзнанието? Или казваш, че с тази скорост изобщо не можем да го видим? Нито съзнателно, нито несъзнателно... newsm78

# 134
Това казвам, не можеш да го различиш посмъртно измежду останалите. За да стигне до подсъзнанието (и изобщо до мозъка) трябва окото да го види. А това няма как да стане понеже човешкото око не може да различи движещите се картинки една от друга когато те са повече от 13 в секунда. Ако си гледала стари филми (circa 1900-1920) картината изглежда много насечена и движението неестествено именно заради ниският фреймрейт. Там можеш да видиш черни кадри останали във филма след монтажа точно заради ниския фреймрейт. Но ще видиш само това - черен кадър. Ако напиша нещо на него, посмъртно няма да го прочетеш. Камо ли при 24, 25 или 30 фрейма в секунда.

Общи условия

Активация на акаунт