Проблем с Офис пакета

• 10 014
  • 14
  •   1
Отговори
Привет! Имам проблем с офис пакета. Изисква ми продуктов ключ за да може да бъде активен пакет и да използвам услугите безплатно. Някой има ли на идея къде може да го намеря този продуктов ключ?

# 1
Този продуктов ключ се купува.Най-евтиния вариянт е 60 долара на година, това е доста.
Виж в замунда за кракната версия.

# 2
Някой има ли на идея къде може да го намеря този продуктов ключ?
Да естествено. Продуктовия ключ можете да намерите при производителя на съответния софтуер който желаете да ползвате. Ако ползвате офис пакета на фирма Майкрософт, обадете им се и след съответното заплащане от ваша страна, те ще ви предоставят продуктовия ключ.

Не смятам че е редно да се подтикват потребителите на този форум към незаконни и наказуеми от закона действия. Това е забранено и от правилата на форума.

# 3
Да естествено. Продуктовия ключ можете да намерите при производителя на съответния софтуер който желаете да ползвате. Ако ползвате офис пакета на фирма Майкрософт, обадете им се и след съответното заплащане от ваша страна, те ще ви предоставят продуктовия ключ.

Преди не се заплащаше за да използваш Word, Excel и т.н. ... Благодаря за бързия отговор!

# 4
  • София
Глупости. Винаги е било платено, просто трябваше да си купуваш Уиндоус, а всички знаем в България как се процедира Wink
Откакто Майкрософт ъпгрейдната Уиндоус до версия 10 офис пакета стана платен в пълната си версия, заплаща се на календарна година като ти се предоставя и OneDrive пространство. Можеш да си инсталираш от Store мобилните версии на офис проложенията, те са безплатни.
Краденето на програми не е готино, особено ако Уиндоус ти е легален Wink

# 5
Глупости. Винаги е било платено, просто трябваше да си купуваш Уиндоус, а всички знаем в България как се процедира Wink
Откакто Майкрософт ъпгрейдната Уиндоус до версия 10 офис пакета стана платен в пълната си версия, заплаща се на календарна година като ти се предоставя и OneDrive пространство. Можеш да си инсталираш от Store мобилните версии на офис проложенията, те са безплатни.

За този Уиндоус дадох 250 лв. а накрая не мога да ползвам всички програми и трябва да ги платя...

# 6

Не смятам че е редно да се подтикват потребителите на този форум към незаконни и наказуеми от закона действия. Това е забранено и от правилата на форума.

За тебе малко ли е 60 долара. Нека позная и ти си теглил филми в замунда нали така? Е и това е пиратство.За това не ми давай акъл.

# 7
  • София

За този Уиндоус дадох 250 лв. а накрая не мога да ползвам всички програми и трябва да ги платя...

зависи какъв пакет си си купила. Моя беше с 1г включен офис, сега изтича и трябва да си го подновя срещу 130лв. При Уин 10 предимството е,че няма да излизат следващи версии а само ъпгрейди на тази.
Ако не искаш да платиш, да ползваш мобилната версия, може да си изтеглиш разни фрий програми за текстова обработка. Нямаш много варианти.

# 8
Можеш да използваш безплатен офис пакет, който в някои държави в администрацията използват него вместо този на Microsoft. Изтегли си LibreOffice от тук https://www.libreoffice.org/download/libreoffice-fresh/?type=win … n=5.2&lang=bg

# 9
Да, така е. Вие сте си платила самия Уиндоус. Офис пакета е съвсем отделна програма и изисква отделно заплащане и активация. Разбира се може да се кракне и използва нелегално, но си е за ваша сметка и риск. С една дума - не е желателно.

# 10
  • Козлодуй
Направо го деинсталирай и инсталирай ако имаш купена по-стара версия или кракната версия Simple Smile И аз не харесвам крадения софтуера ама Майкрософт са вече нагли всяка година да искат пари като че ли те са най-умните и не съществува свободен софтуер Simple Smile

# 11
Направо го деинсталирай и инсталирай ако имаш купена по-стара версия или кракната версия Simple Smile И аз не харесвам крадения софтуера ама Майкрософт са вече нагли всяка година да искат пари като че ли те са най-умните и не съществува свободен софтуер Simple Smile

Ами до сега не съм купувала, за това се и учудих когато не можех да работя с Word нормално.

# 12
теглиш KMSpico от замунда и отиваш в торента. Там има две папкки. Отваряш папката с Portable в името. Там отваряш KMSELDI.exe И цъкаш големия червен бутон. Това ще ти активира office пакета. После само рескаш компа.

Сайта ми блокира линковете така че отиди в замунда цъкни на торенти и изтегли KMSPico последната версия.

# 13
Добре, много ти благодаря! Simple Smile

теглиш KMSpico от замунда и отиваш в торента. Там има две папкки. Отваряш папката с Portable в името. Там отваряш KMSELDI.exe И цъкаш големия червен бутон. Това ще ти активира office пакета. После само рескаш компа.

Сайта ми блокира линковете така че отиди в замунда цъкни на торенти и изтегли KMSPico последната версия.

# 14
  • Анкх-Морпорк
Ползвайте безплатните Libre Office, Open Office - легално, безплатно, отваря всички файлове от Майкрософт офис, и освен това има някои предимства и удобства, които МС офис няма.

Общи условия

Активация на акаунт