Черноморец 2016

• 22 418
  • 78
  •   1
Отговори
# 60
Някои доволен ли е на друго място в Черноморец освен в мурите бийч на база Ал инклузив. Или кои от къде е доволен? благодаря!

# 61
  • СОФИЯ
Привет!

Включвам се да попитам дали някой може да сподели мнение за Апартхотел Блек Сии Стар / Черноморска Звезда до къмпинг Градина се намира? Във Визит има само 2 мнения . През Гугъл опитах , но нещо нищо не излезе.

Ако някой от вас скоро е почивал там или близки са почивали, нека сподели , моля.
Миналото лято бях настанила майка ми там. Комплексът е чист, вкл. басейна. Бях чела отзиви с оплакване от храната, тази година е ол инклузив и нямам представа как е. В комплекса има магазинче за хранителни стоки, вкл. пресни плодове.

# 62
  • София
Аз съм на Черноморец и тема все още има.
В мурите бях онази вечер да заведа малката да види класа си, те почиваха там. Казаха че в началото и в края на сезона е пълно с лагерници. И да пързалката съществува все още. Не ми хареса храната която видях, за мен това е бедна работа само 2 вида плодове и определено не бих си пуснала детето там  :peaceНе съм почивала в хотела и нищо не мога да кажа, просто влязох в ресторанта - то от там е входа за басейна и как па не да седна да ям и всичко да мине покрай мен  ooooh! затова пък им огледах чиниите и не съм очарована.
Видях че има лекарски кабинет поемам отговорност да издиря адрес или телефон  Peace
Мисля, че в Черноморец само Мурите и Роза са на база с изхранване, но не съм сигурна.

# 63
Може ли някой по-подробно да опише плажът и районът на къмпинг Градина. Равен ли е самият плаж или има наклон? Пясъкът ситен или едър е? Морето плавно ли става дълбоко или обратното? Има ли платена и свободна зона? Има ли заведения за хранене и напитки, тоалетни и съблекални? Пуст ли е районът наоколо? Има ли оформена пътна инфраструктура до плажа, т.е. налични алеи, улици или само треволяци и черни пътеки? Особено ми е важно, т.к. имам здравословен проблем и трудно се придвижвам. Ще съм благодарна на отзовалите се с информация!

# 64
  • Пловдив
fatalina,
Равен е.
Пясъкът е ситен.
Плавно става дълбоко.
На самия къмпинг е платена зона, но самата плажна ивица е огромна и повечето свободна.
Има и трите неща.
Не е пуст, а е доста (пре)населен. Значи има зона с каравани на самия плаж, пред които може да се ползва плажа. Има асфалтов път, който тръгва от Черноморец и е по продължение на цялата ивица. Обаче! Между пътя и плажа на повечето места е гора, в която от няколко места се влиза (обикновено има бариера и вход към 3 лв.). Но като оставиш колата, то зависи и къде ще намериш място, има бая метри до плажа. Най-удобно ще ти е да спираш на самия къмпинг и на паркинга на Баш бара. Ние специално там не ходим, та не мога да ти дам подробности повече Simple Smile. Предпочитаме по-дивата част към Златна рибка. И не обядваме на плажа, защото към обед тръгваме.

# 65
Кипра М., благодаря! Евентуално септември може да почивам в Блек Сии Стар, който е по-към Черноморец. Така на картата не ми изглежда далече от хотела до плажа, в сайта пише 100м пък ще видим.  При този вариант на плаж може и да се реша на почивка там. Хубаво лято на всички!

# 66
  • СОФИЯ
Кипра М., благодаря! Евентуално септември може да почивам в Блек Сии Стар, който е по-към Черноморец. Така на картата не ми изглежда далече от хотела до плажа, в сайта пише 100м пък ще видим.  При този вариант на плаж може и да се реша на почивка там. Хубаво лято на всички!
Не е далече от плажа, просто отпред има дървета, малка горичка и аз лично не бих рискувала да мина. Най-удобно е през Аполония, с гръб към комплекса в ляво. На плажа е Кохи бар с хубави коктейли, а за децата фрешове и шейкове.

# 67
О, този Аполония ми изглежда на 1 км поне. Така много далече излиза. Наистина ли няма друг подход към плажа? В тази  горичка няма ли път и защо е толкова страшна?

# 68
  • СОФИЯ
О, този Аполония ми изглежда на 1 км поне. Така много далече излиза. Наистина ли няма друг подход към плажа? В тази  горичка няма ли път и защо е толкова страшна?
Не е километър, 100 м. са по тротоар до асфалтов път. Друг вариант е в дясно, но там не знам какво е положението, просто последните две години почивахме в Аполония. В Аполония няма магазин и за вода, плодове и пр. се ходи до магазинчето на Черноморска звезда. Съвсем поносимо е и с дете.

# 69
  • София
Така някой пита за медицински център намери табела с кординати и телефони
Медицински център Вила Амброзия + 359(0) 555 323 60 и  +359 (0) 878 66 13 50

# 70
Не е километър, 100 м. са по тротоар до асфалтов път. Друг вариант е в дясно, но там не знам какво е положението, просто последните две години почивахме в Аполония. В Аполония няма магазин и за вода, плодове и пр. се ходи до магазинчето на Черноморска звезда. Съвсем поносимо е и с дете.
Разбрах, явно така ми изглежда от гугъл картата. Много благодаря!

# 71
  • русе
Моля,за инф.за х -л Лост сити в Черномотец, далеч ли е плажа и ставали,  има ли на обед да се хапва на плажа .Изобщо на всяка информация ще съм благодарна, никога не сме ходили на Черноморец

# 72
А аз за Св. Никола, или по- скоро вариантите за хранене наблизо без кола

# 73

Има една "Хранилка" точно до него (така се казва заведението, но нямам лични впечатления). На плажа пред св. Никола има приличен ресторант  - бистро. Съвсем близо по плажа в посока Черноморец е Джанка del Mar - ограничено меню, основно скара, но добро.
Общо взето без кола не са много местата нито за хранене, нито за разходка.

# 74
В момента сме в х. Литорал,до него или зад него по- точно е Св. Никола. Мястото е чудесно, ние се храним в ресторанта на хотела, вкусно е и скарста е чудесна. Има добро меню, още един ресторант има и Джанка дел маре, който не сме пробвали. А за хотела могажда кажа дамо хубави неща. Чисто е просторни стаи и нормални цени предвид локацията, дори бих ви го препоръчала.

Общи условия

Активация на акаунт