Всичко е " перфектно" , НО .. ?!

• 18 434
  • 162
  •   1
Отговори
# 15
Тоя па. Не знам дали е кръшкач, но със сигурност е много тъп.

Кажи му, че не става. Не си съгласна и точка. И недей да обмисляш какво, пък защо му се иска. Не си длъжна да му осигуряваш разрешение да те тормози със изневери. Да си ги върши на свой риск.

# 16
  • София
Бил е на 25, когато се е появило детето и не се е наживял още. Което не го извинява, разбира се. За съжаление, моето усещане е, че задава въпроса пост фактум. Ако почнеш да задаваш още въпроси, най-вероятно ще каже, че се е пошегувал.

# 17
Може и да се е пошегувал. А може и да си изговаря некакви фантазии, които няма намерение да реализира на практика

Не може и толкоз, жената не разрешава. Аз така бих му казала. Никакви- ама миличко, защо, аз не ти ли стигам,

Някакъв разкрепостен се извъдил, но ще иска разрешение от жена си разбираш ли. И защо пък само веднъж? Абе глупак.

# 18
  • ВАРНА
 И ако склониш за тройка гледай да е с някое аверче "мека китка".Кажи му,че голям мерак имаш и ще е само веднъж,без чувства.

# 19
  • София
Ненаживяло се хлапето. Събрали сте се когато е бил на 22 - 24 г., колко да е пробвал до тогава.
От друга страна си казва, не го прави нелегално.
Сложна история, не знам какво да напиша.
Ако беше моя ММ директно го пъдя от нас, да се пробва с много.
Но това съм аз и съм си в къщи. При сегашните млади е по-сложно.

# 20
Ако беше "за веднъж и без чувства" изобщо нямаше да те пита. Щеше да го направи, да забрави, а ти никога нямаше да разбереш. Само че той, освен че е нагъл да те лъже (че предстои и едва ли не ти иска разрешение), мисля че и не те обича достатъчно, като те мъчи (чисти си болната съвест, като прехвърля "решението" на теб). По мое мнение е сложил началото на края.

# 21
  • София

Как да постъпя,какво да си мисля дори не зная,защото мисля,че ако наистина спи с друга,макар и само веднъж няма да му простя?
Какво бихте ме посъветвали?
Със сегашния си акъл, бих ти казала да му заложиш капан- само заради него, само веднъж, щом толкова иска, си съгласна на тройка- ти, той и друго момче.
Накарай го заедно да потърсите, като се цели в някой, наистина превъзхождащ го фрапантно на външен вид.
Снабди се със снимки и му ги тикай под носа, питайки го за кого какво мисли.
Изглеждай сериозно  търсеща и почти съм сигурна, че ще му мине мерака. Mr. Green
ПП. Разбира се, дума да не става той да спи с някоя или тройката да е от две жени!
Ти правиш жертва заради него, но на нищо друго не си съгласна. Peace

# 22
  • Тра-ла-ла
Миличкият той....поискал си еднократно право да кръшне и между другото метнал предложението за тройка. Whistling

Харесва ми идеята на absurt  Grinning Обаче мъжът на авторката едва ли ще иска да остане само с едната проба и то в конфигурация, която не му дава много Grinning

# 23
Ако беше "за веднъж и без чувства" изобщо нямаше да те пита. Щеше да го направи, да забрави, а ти никога нямаше да разбереш. Само че той, освен че е нагъл да те лъже (че предстои и едва ли не ти иска разрешение), мисля че и не те обича достатъчно, като те мъчи (чисти си болната съвест, като прехвърля "решението" на теб). По мое мнение е сложил началото на края.
А може прсто да е тъп. Толкова тъп, че чак вдлъбнат.

# 24
Не мисля че човек способен да зададе такъв въпрос на жена си, има някакви чувства към нея.
Та това боли не по-малко от реална изневяра, защото той вече я е предприел мислено. А може би и съвсем реално.

# 25
А може просто да си мисли, че са много близки приятелки със жена си?

# 26
Отвратителен подход - първо той е много принципен, не лъже и затова пита, така хем те информира за намеренията си, хем лекинко ти подава топката в твоето поле, за да ти прехвърли и отговорността за семейството заедно с нея. После си купува индулгенция, като благородно ти разрешава нещо, дето не си го искала, за да го получи и той в замяна - да спиш с друг човек. Много неприятно и то не толкова, че му се е прищяло, ами защото действа като подлец. Не знам какво да те посъветвам, може би като Ирис - не може и точка.

# 27
Не знам какво да те посъветвам, може би като Ирис - не може и точка.
ОК, а после какво? Ще си живурка с някакъв идиот недоразвит? Тоя явно дори като идиот не е могъл да се развие.

# 28
  • София
absurt мисля така да подходя,както ме съветваш.
Excuse me ,да смята ме за такава и понякога даже малко в повече от необходимото ми споделя ..
Pollux , заболя ме много..Приемам ,че е мъж,че има вероятност един ден да го направи,но как да се изразя,просто ме боли само като го помисля.
the wishmaster , откровен до глупост :д
mimimost , искаше ми се да не съм съгласна с теб,но и аз мисля така.

# 29
  • Канада
Нищо не е перфектно.
Фактът, че поставя такъв въпрос, говори достатъчно.

Не би следвала да му отговаряш дори...

Общи условия

Активация на акаунт