С ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ в "Любов към родината"/Vatan sevgisi/

• 82 709
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Варна bouquetза интересните новини.
Не можах да разбера Азизето и Шебнем и двете ли живеят в Солун?
Ако е така и той се въргаля с певачката  ,а Азизе го чака"зад пердето"
прошка никаква! smile3538
Ако обаче Азизето живее на друго място,какво да прави чиляка,хормона го ударил,
причерняло му и ощастливил влюбената певачка. loveuuu Ще го наругаем яко,
но ще му простим.
Ако е пък за "Родината"не само певачката, а и дружките и маже да зарадва  smile3532
Както писах преди време за голямата любов на Ергенчови съдим по хванатите ръчички и влюбените погледи.Това е нищо работа.Истинския любовен роман се пише у дома,където се докосват и
слушат ударите на сърцето си.Ето това се надявам да видя ,как Джевдет  слуша ударите на сърцето на Азизе  action032 а той ще слуша ударите на някаква си влюбена гъркиня.

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 16:15 от nadejda2639

# 62

Много се смях на една реплика в темата на Чачко.

Понеже в техния сценарий пък за никаква любов не се говори, едно момиче е писало: "Ние не държим на любов, секс да има, секс".  rotfImbo rotfImbo

# 63
Хахаххаха!
Ами правилно! След последната новина според вас има ли истинска лИбоФ?
Наде, хората го пратили на бой, той какви ги търси в бара?
Ако е пък под носа на Азизе - още по-зле.
И си готова да му простиш?! Joy Joy Joy

А, ако по същата хормонална причина с Азизе се случи случка - за нея прошка ще има ли?! Joy Joy Joy

# 64
Ооооо, в този филм играе и Оканчо, едва сега го забелязах,  а Азра А. е момиченце.

# 65
Слънце в косите smile3521

# 66

И двете живеят в Измир.

В Солун ще е Джевдет в началото, според мен.

Явно ще е част от турския гарнизон там. Но когато премине в ръцете на гърците, ще се върне в Измир.

# 67
Майдрим,пусни му малко аванта.Нека разпусне след боя. Joy
Много си строга,сякаш си щерка на Ердоган. hahaha
Тя Азизе сигурно ще му прости,а ти си се запънала.

# 68

Joy Joy Joy
Наде, тя Азизе няма друг избор, просто не зависи от нея. Ако аз пиша сценария  #Silly #Silly rotfImao rotfImao rotfImao ще види прошка, ама през крив макарон.
Добре бе, Наде, добре! Ама само един път, ако работата загрубее как да му простя?! Joy Joy

# 69
Да не му подписваме предварително присъдата на Джево.

Ще има някаква закачка, но не ми се вярва   певачката едва ли не да измести Азизе от сърцето му.

Не стига, че Сюлейман не излизаше от спалнята, ами сега и офицерите от турската армията ще се търкалят в леглата с някакви гръцки мадами. Много ще му дойде на Ердо.  Joy

Ако говорим сериозно, нищо не знаем за сценария.

Ето, явно и Несрин няма да участва, била е едно от възможните имена за ролята на гъркинята.

Така че имаме две изречения на кръст резюме и четири имена на актьори.

Търпение. Съботата е близко. Ще започнат да излизат новините.

# 70
Варна, изцяло се шегувам. Наистина нищо не знаем. Ще опростачат и принизят сериала, ако залепят Джеват за певачката. Очаквам или поне ми се иска да е така, нещо много по-смислено. Да видим какво ще ни поднесат.

Но щом пише, че е една от главните героини, това означава, че интрига ще има и напъни от нейна страна, разбира се, няма да са положителни.

Дано успеят да ме изненадат приятно!

# 71
Че ще има жена, която да предизвиква ревността на Азизе е повече от сигурно.

Съвсем възможно е и обратното да го има.

Няма сериал, в който такава интрига да отсъства.

Певиците не са ми любими персонажи, но като си помислиш за историческото време, началото на миналия век, какъв друг тип жена ще стои правдоподобно в ролята на съблазнителка, впускаща се във флиртове и авантюри.

Певиците в нощните клубове са били с по-свободно, разкрепостено и независимо поведение.
Но Джевдет все пак е герой от войната, патриот, мъж на честта. Изключено е него да го направят флиртаджия и да гони фустите из Измир. Тя ще си пада по него, ще си върти опашката, но ще си остане с бляновете.

# 72

И двете живеят в Измир.

В Солун ще е Джевдет в началото, според мен.

Явно ще е част от турския гарнизон там. Но когато премине в ръцете на гърците, ще се върне в Измир.
А,хубава работа тогава!Трябва да има причина за да прескача  до бара.
Ако се занимава само с децата, а не си гледа мъжо,така става.Човекът търси утеха в музиката......... Joy hahaha
Варна,докато тръгне сериала ние ще пишем сценария Joy

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 18:42 от nadejda2639

# 73
Много лъснало темето на Джевдет.

.

# 74

Joy Joy Joy
Наде, тя Азизе няма друг избор, просто не зависи от нея. Ако аз пиша сценария  #Silly #Silly rotfImao rotfImao rotfImao ще види прошка, ама през крив макарон.
Добре бе, Наде, добре! Ама само един път, ако работата загрубее как да му простя?! Joy Joy

Айде сега,ще броим колко пъти слуша музика. newsm20

Общи условия

Активация на акаунт