С ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ в "Любов към родината"/Vatan sevgisi/

• 82 641
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Кой като нас - информацията за сериала едва се процежда, нищо не съобщават, но си имаме цели три заглавия.  hahaha hahaha
Берг казва, че Азизе ще ни хареса, сякаш има друг вариант. И от двете интервюта се подразбира, че чете всичко в нета и знае за вълненията на зрителите. Grinning

# 706
Добро утро и хубав ден на всички!  Hug Hug Hug

Цитат
...но си имаме цели три заглавия.

Даже са четири заглавията.  Laughing Laughing

1. Изменник на родината
2. Любов към родината
3. Ти си моята родина
4. Сграбчени от бурята  Praynig Praynig Praynig

....................

Операторът Бурак е в Бейкьоз, значи и днес ще има снимки.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 09:09 от varna_2

# 707
Този път изпреварихме кака Бирсена от "Учанкуш".  Laughing Laughing Личи си, че следи фенските профили на Берг и Халит, защото днес е пуснала снимките, които излязоха още преди няколко дни.

Добавила е в бележката си, че на снимачната прощадка цари желязна дисциплина. Забранени са всякакви закъснения и обичайният проблем с чакането с часове да започнат снимките не съществува.

Режисьорите братята Тайлан не правили компромис с никого, само Берг се ползвала с привилегии по някои въпроси.

Режисьорите са забранили пускането на снимки от сета.

http://www.ucankus.com/detay/249313/ucankus-tan-al-haberi-bu-set … rguzar-in-setinde

# 708
Привет Hug
Варна bouquet благодаря за новините и преводите Hug

Ок, и забраната ще преглътнем само и само работата да върви Heart Eyes hahaha

# 709
Привет!

До довечера мога да редактирам заглавието на темата. Какво да правя последно? Joy Joy Joy

Усмихната сряда на всички! Hug

Благодаря за среднощния превод на Варна! bouquet Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 13:42 от Mydream

# 710
И аз не знам какво да правим с това заглавия.

Викам да го оставим така, че да ни изненадат приятно с бурята.  Joy
Най-вероятно ще изпишем следващата тема до началото на сериала.

Макар, че щом на филмовата клапа е "Сграбчени от бурята",  би трябвало да е това. Не знам има ли практика да се използва работно заглавие, когато започнат вече снимките.

Ето една статия за нашия сериал, но авторът не е споменал заглавието.

Ахмед Хакан

Този сезон на мода ще е не османската история, а времето на национално-освободителните борби.

Bomba gibi dizi geliyor  Joy

Имаше период, в който на мода бяха сериалите, свързани с историята на Османската империя.  Сега твърдя следното. През предстоящия сезон популярни ще бъдат сериалите, свързани с национално-освободителните ни борби.  
Първи запалва пламъка Канал Д, който снима сериал, разказващ за Войната за независимост. Негови режисьори са братята Тайлан, които стояха и зад "Великолепният век". В главните роли ще видим Халит Ергенч и Бергюзар Корел.

Солун, гръцката окупация на Измир, Войната за независимост, Ататюрк, предателство, родина. Всичко това, разбира се, през призмата на една разтърсваща любовна история.

Както "Великолепният век" повиши интереса на зрителите към периода на Османската империя, така този сериал ще събуди интерес към Войната за независимост. Да не забравяме, че това ще допринесе и за честата употреба на думи като "народ, родина, национален суверенитет, независимост".

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 16:17 от varna_2

# 711

Нуран, сценаристката, може би днес е била на снимачната площадка.

Започнала е да следи в ИГ Берг, Шебнем, един от операторите и профила на продуцентите.

# 712
"Разтърсваща любовна история" - дано да е семейната, а не извънбрачна на Дж. Юзбашъ. Mr. Green

Заглавието и първи пост могат винаги да се променят от администратор. Изпраща се лично съобщение с променения текст и линк към темата. Щом Канал Д ще излъчи рекламния клип в неделя, би трябвало да е с официалното заглавие и след това да се промени и на темата. Може и номер да й се сложи.

Благодаря за превода и дано повече турци демонстрират патриотизъм - не само по площадите, а и в избора си на сериал!

# 713
"Разтърсваща любовна история" - дано да е семейната, а не извънбрачна на Дж. Юзбашъ. Mr. Green

Joy Joy

Джево да внимава много в картинката.  Laughing Laughing

Гледала съм няколко рекламни клипа на Канал Д за предни сезони и те обикновено не изписват имената на сериалите, защото всички актьори са включени в общ сюжет. Свирят, пеят, танцуват. Очаквам и сега да е така.

Но силно се надявам, че още по време на другата тема ще пуснат промо клипове на сериала и там вече трябва да е изписано името. Много ми се искаше да излъчат нещо още преди Байрама, но май ще оставят рекламата на нашето дизи за след празниците. Поне в събота или неделя ще видим Берг и Халит в клипа на канала. И това е нещо.

===============

Ето една снимка от сериала "Пречупени криле", излъчван преди 10 години. Пак за същия период става дума. Двамата актьори играят юзбашии, капитани, като Джеват.
Предполагам, че и униформата на Халит ще е такава.

# 714
Администраторът няма да го занимавам. Не е на живот и смърт. Оставям всичко така, все някога ще излезе окончателното заглавие.  Joy Joy Joy

И сега какво излиза според статията?!
Ние се притеснявахме за темата на сериала, пък то може да излезе точно обратното...

Между другото знам, че Халит ще участва, това поне е сигурно hahaha hahaha hahaha, но героят му се появи с две имена, това също остана висящо. Засега съм го писала Джеват, като го видим официално ще променям. На мен Джевдет повече ми харесва, ама това няма никакво значение.

# 715
В резюмето, което пуснаха Канал Д е Джеват. Предполагам, че името му ще е това.

Берг говори с много настроение за новия проект. Личи си, че историята й харесва. Очевидно и снимките вървят добре. Не бяха протоколни думите й. Просто се усеща, че е щастлива, развълнувана и доволна от работата по новия сериал.

Дано, дано да се получи, защото съм сигурна, че ще вложат цялото си сърце. Халит се готви вече половин година. Да не говорим, че със сценарийния екип е в контакт от близо две години. Работи върху физическата си подготовка, работи върху сценария, 20 дни почти снимаха само бойни сцени, това е голямо натоварване. Затова искам тази тяхна отдаденост и отговорност към работата им да бъде възнаградена. Сигурна съм, че Халит не би приел да участва в случаен проект. Берг също, но след ролята на Сюлейман Халит не може да си позволи да става за смях с някакви прозаични истории. Може би и затова пак се е ангажирал с проект, който има и сериозна страна, не само любовна история.
Знам, че е подходил отговорно. Сега дали на хората ще им хареса да ги занимават точно с тази част от историята им, е друг въпрос.

# 716
На нас ще ни хареса - другите да се спасяват - 6 процента ни трябват! Joy Joy Joy Joy

# 717

Добро утро и хубав ден!  Hug Hug

На снимачната площадка вчера.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 718
Добро утро!  Hug Hug Hug

На снимачната площадка вчера.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тая едната бонбонеса баяджа сет е обиколила вчера  Laughing Laughing Късметлийка  Heart Eyes

Скрит текст:
Снимките са с инфо, че са от вчера с главните актьори на "Висше общество"

# 719
Цитат
Тая едната бонбонеса баяджа сет е обиколила вчера

Те повечето сериали се снимат в Бейкьоз, така че може и с още актьори да се е нащракала.  Laughing Laughing

Първо си помислих, че може да са децата от нашия сериал, но ако бяха, едва ли щяха да пуснат снимките в нета.

Страшно ми харесва детенцето от сериала на Джансу Дере. Повече чаровно, отколкото красиво. И много артистично. Такива искам да са и нашите чоджучета.

Общи условия

Активация на акаунт