С ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ в "Любов към родината"/Vatan sevgisi/

• 82 630
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Много е хубава Берг с новата прическа. Нямам търпение да видя как ще й правят косата в сериала.

Много бих искала като част от рекламата на дизито да направят ретро фотосесия Джеват, Азито и чоджучетата. Нямам предвид само костюмите, те ясно, че ще са ретро, но и самите снимки. Например да са в цвят сепия.

...........................

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 18:54 от varna_2

# 691

Като гледам само неделя е свободна, но да сложат Халит и Берг тогава ще е подигравка. Да видим какво ще преместят  newsm78 Може би действително Пойраз ще иде в неделя  newsm78

Най-вероятно като финализират интикама ще бутнат вълците в събота  Tired

# 692
Цитат
Като гледам само неделя е свободна, но да сложат Халит и Берг тогава ще е подигравка. Да видим какво ще преместят  newsm78 Може би действително Пойраз ще иде в неделя  newsm78

Най-вероятно като финализират интикама ще бутнат вълците в събота  

Ами пак не излизат сметките. Един сериал отново увисва. Заявените дизита са 9.

Да бе, Пойразчо ще го спасят в неделя, а нас ще ни хвърлят на лъвовете.  Crossing Arms Joy

Не знам как изобщо нов сериал ще пробие в сряда. Да не говорим, че тогава има и друг исторически.

Ама спирам да го мисля деня. Където ни сложат. Каквото ни е писано. Ако е хубава историята, все ще си намери аудитория за приличен рейтинг. Не е важно да сме първи, а да имаме рейтинг поне 6 пункта.

# 693
Здравейте !
Важно е кога ще се излъчва сериала ,но когато и да е съм сигурна ,че ще е завладяващ и бързо ще се наложи.Нали си спомняте "1001 нощ" кога се излъчваше в БГ.и каква гледаемост имаше...Така, че ще намерим начин  !!  По-важно е кога ще започне...
Хубава вечер ви пожелавам !
Hug Hug Hug

# 694
Преди час е пусната снимката.

Човекът е написал "Поздравяваме Халит Ергенч за това, че е съвестен родител и осигури безопасност на басейна си със съоръженията на рarkzon."

Това е фирма, която осигурява всякакви обезопасителни системи, дори за случаи на земетресение.

# 695

Човекът е написал "Поздравяваме Халит Ергенч за това, че е съвестен родител и осигури безопасност на басейна си със съоръженията на рarkzon."

Това е фирма, която осигурява всякакви обезопасителни системи, дори за случаи на земетресение.

Здравейте!  Hug

Този басейн в тяхната къща ли е ?  newsm78

Имаме си и снимки и новини и очакването за нашия сериал е още по-голямо. Grinning

Започнах и аз да се замислям дали наистина Халит и Берги избягват да се показват

заедно на публични места заради сериала , или това е по стечение на обстоятелствата. newsm78

Ще ми липсват много да ги виждам заедно хванати за ръка.

И Алито ми липсва, той сигурно вече ходи на училище.

Спомних си, че Кенан също не разкри връзката си със  Синем докато не свърши КД.

# 696
   Малко безплатна реклама, а?  Grinning
   Така и не можах да разбера къде живеят Ергенчови, за да се поразходя с Гугъл карти по тяхната улица. Това ми е най-предпочитания и харесан начин на пътуване. Няма страх от самолети или задръствания на коли, или финансови питанки!  Grinning

Момичета, предполагам, че и организаторите не са отсекли кога ще е излъчването. И сякаш по-скоро ни готвят изненада, а не че се надяват някой сериал да падне. Участието на Халит и семейството е голямата реклама за сериала. Не биха рискували тази първоначарна преднина да се изгуби по седмичното трасе.

Много ми харесва Берг с тази дължина на косата. Сякаш изразителното ѝ лице се откроява още по-силно. Дългата коса ѝ свърши работа в рекламата за Пантен. Много харесвам Неслихан, но Берг си остава кралицата в тази реклама. Гледам ѝ днес снимките в темата и си мисля колко много се е реализирала тази жена, без да пострада и грам от женствеността ѝ. Красива, умна, силна, майка, съпруга, печеливш професионалист, щастлива. Искрена и непосредствена. Без да лъха студенина и високомерие. Знам, знам, че говорим без да ги познаваме, но за тези години и при тази публичност все щеше да изхвръкне някое петънце. Да са живи и здрави и да ги гледаме, пък независимо по кое време и по кой канал. Който не разбира от стойности си е за негова сметка.

И в края на дена:

# 697
Привет! Hug
Честит празник на всички, с малко закъснение!

Хиляди благодарности на Варна за всичко, което е превела, споделила и коментирала днес! Hug Hug Hug Каквото и да кажа за нейния труд и желанието да ни зарадва е твърде малко! Hug bouquet

Благодаря и на всички други, които споделят мигове от ежедневието си и очакват сериала! Hug bouquet

И на мен много ми харесва Берг с тази дължина, харесвам я още от БП! Виждам я одухотворена, щастлива и с емоцията, в която са потопени хората, които работят това, което им доставя удоволствие! Особено при тях с Халит - рамо до рамо с любимия човек....Отново..след 10 години... Heart Eyes

Утре няма да имам възможност, затова давам ключето за новата къщичка, заповядайте, когато приключим последните страници! Hug Ще допълваме първия пост нататък, нека излезе цялата информация.

НОВАТА ТЕМА

# 698

Този изглед от тяхната къща ли е- прекрасен Hug

Халит също Heart Eyes bowuu Peace

# 699

Честит празник! bg

Варна Heart Eyes и всички, които споделят вълненията си в темата Hug Hug

Бергитка с дълга коса, с къса коса - всякак я взимаме Grinning Heart Eyes щом дори тя не знае деня, остава само чинно да си чакаме и да се надяваме да е по-скоро Praynig за срядата - е каква пък да е тази конкуренция, та чак да не можем да я съборим  box я повечко вяра Wink

Ергенчови сега пък басейн обезопасяват, то лятото свършИ Grinning това май е къщата в Азия, в сегашната нямат такива екстри, да не би пак да се пренасят ooooh!

# 700
Много сладко видео излъчиха с Берг тази вечер по Учанкуш.

Репортерите са засекли Берг пред едно кафене в Джихангир заедно с Есра.
Говорили си и ядяли пуканки.

Разменя няколко приказки и с известния певец Дженк Ерен, който е излязъл да разходи кучето си.

Репортер: Вълнувате ли се преди старта на новия проект?

Берг: Да, вълнуваме се. На първо място защото започваме нов проект. Отново сме заедно. Вълнуваме се толкова, колкото зрителите. Измина доста дълго време. Но поне аз се вълнувам на първо място, защото започвам нов проект. Екипът също. Май се очертава хубав проект.

Репортер: Какъв сериал предстои да видят зрителите?

Берг: Една истинска история. Семейна история на фона на гръцко-турската война, както знаете. Мисля, че ще бъде много хубав сериал. Една топла, искрена история, това се опитваме да направим. Ще бъде сериал, в който чувствата са такива, каквито са в истинския живот. Екипът ни е много добър.  Режисьорите ни са много добри, актьорите също.  /показва с пръст към улицата/ Даже преди малко видях един от актьорите / актрисите ( не се разбира, защото няма родове в турския ), с която / когото играем заедно, вие не го познавате още. Всички се вълнуваме. Процесът на снимачната площадка е много добре организиран, всичко върви по програма. Много добре е уреден въпросът с продължителността на работния ден, знаете че това винаги е било проблем. Имаме шанс в това отношение. Продуцентите също са много добри. Мисля, че ще се получи качествен сериал.

Какво е чувството да играете със съпруга си?

Берг:  Още не съм снимала с Халит. Утре е първата ни обща сцена. И двамата се вълнуваме. Но той е професионалист, аз също, така че в този случай не гледаме един на друг като на съпруг и съпруга. Той е моят партньор на снимачната площадка. В този смисъл вълнението ми е свързано с това, че ще играя с добър актьор.

Какво си казахте, когато за първи път прочетохте сценария заедно с господин Халит?

Берг:  Халит знаеше в какъв сериал ще участва. Аз дълго време се съпротивлявах, защото смятах да не работя тази година. И сценарият дълго време си стоеше неотворен на масата вкъщи. Месеци наред.

Господин Халит ли ви убеди да участвате или харесахте образа на Азизе?

Берг:  Приех заради героинята, съгласих се след като прочетох нещата в сценария, свързани с Азизе. Наистина е много хубав образ. Имам късмета да участвам в сериали, в които историята е винаги хубаво написана. И тук е така. Мисля, че Азизе ще им хареса много на зрителите.

http://www.ucankus.com/video/27767/berguzar-korelden-vatanim-sen … c-ile-ilgili-ovgu

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 23:39 от varna_2

# 701

Не зная това истинско ли е, някой да не е направил колаж, защото заглавието е "Сграбчени от бурята"

Halit ve Bergunun dizisinin ismi belli oldu "Bir fırtına tuttu bizi"bol reytingli olsun

После ще прочета интервюто, благодаря за превода!

# 702

Мисля, че е истинско.

Урааааа!   Hug Hug Hug

Аз си исках бурята!  Joy  Дано не са го сменили обаче, защото кадърът е от 20 август.

Лучия, това изречение на турски откъде е взето?

# 703
От този профил в туитър, докато го намеря, реших, че е изтрит, но не е. Отпреди час е.

https://twitter.com/BBKK91

Прочетох новото интервю с Берг, и тя не казва заглавието. Но и никой не я е питал Mr. Green

# 704

Дано наистина запазят това име.

Най-доброто е от всички, които се завъртяха.

И ще бъде изненада за медиите, защото те продължават да си повтарят старите имена.

Общи условия

Активация на акаунт