Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 85

• 86 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Отчитам Cardio3 + 20 коремни преси + 80 клека + 45 сек. планк.
Поизморих се доста, а и на всичкото отгоре имам мускулна треска на краката, бедрата - отпред. От клековете ще е - няма от какво друго.
Остават ми и на мен две седмици до финалната права на БР, само да не се откажа и аз като теб

Любче, Боди Шред-а  я спрях, защото не ми беше по силите. И периода тогава ми беше крив, а и други фактори...Спомням си, че ми оставаха две седмици и не издържах.

# 106
  • Пловдив
Здравейте!
Влизам бързо на отчет, преди да изчезна от нас  Grinning
Щастлива , никога, ама никога жените не могат да направят огромни мускули без подходящи суплементи, специално, насочено за целта хранене и много блъскане в залата. Много от нас се стремят да градят мускули с години, но не се случва точно, защото просто не е толкова лесно. Особено ако си слабичка е добре /и задължително даже/ да включваш упражнения с тежести, щом храната ти е наред, вярвай, няма да си недоволна от резултата. А тези мадами , снимани във видеата на програмите, нали никой не си е помислил, че точно това е тялото, резултат от съответната програма? рипд ин 30 е програма за 30 дни... няма как за 30 дни да изградиш огромни мускули. Трябва да се разсъждава по-трезво и логично. А за ръцете - няма нищо по-красиво от добре оформени женски ръце. с 3кг. и 5 кг. не може да станеш нацепена батка, а правенето на упражнения с тежести за ръце без самите тях /за мен/ е абсолютно безмислено. Да не говорим, че многото повторения с тежести дефинират мускула, за хиретрофия се изисква малко повторения, голяма тежест.
Агент, това манекенско дупе, показано на снимката, на мен хич, ама хич не ми допада.  newsm78 Ама аз така или иначе съм в графа "бразилско дупе", та не съм и мислила да се стремя към кльощав странен задник. Но че човек трябва да знае какво има и какво може макс да изцеди от себе си, е много ,много важно. Ще ми се фигура на Камерън Диас, но  Sad Не и  в тоя живот. Ако влезна в зала и ям като птичка силует по-близък ми е Мишел или Марина Декова /така си мисля, де, може би е заради ръста/.
А иначе, аз бих правила Макс 30 за стотен път, но чаааккк след 3-4 месеца  Joy , когато на теб ще ти е омръзнала. За сега си се кефя на новооткритото чувство да не припадам на всяка тренировка и ми е мноу добре.
Непо, аа, аз мислех, че и ти си куитнала заради странните изчанчени упражнения. Успех този път!
А да се тренира с програма е безценно , смятам. Някак човек , правейки, каквото му дойде, в края на краищата просто си поддържа формата /в най-добрия случай/, в повечето си причинява дисбаланс, тъй като сме склонни да правим  това, което ни е приятно и ни допада и да прескачаме нещата, които са ни по-трудни /а в такъв случай трябва да наблягаме и на тях/. Дори и да е специалист човек, пак има нужда от програма /направена от него си/ и да си я следва. Така си мисля, де, всеки си решава какво и как.
Отчитам - Изо спийд Хамър. - отново изометрична тренировка. Тез хАмерикано явно вкупом са преценили, че това е по-ефективно от обикновените тренировки. ТОзи път постройката беше доста по-подобна на тази на Тони . бавно на три такта упражнението за мускула, след 10 повторения , следват веднага 10 на максимална скорост. Хареса ми, но докато не усвоя добре техниката няма да ми е добре натоварването, защото в бързите повторения /освен в упражненията за крака/ все още не се чувствам сигурна. Но, така или иначе тази седмица ми е за вработване. А да не казвам какво се е случило с лицевите ми опори  #Cussing out Един месец нетрениране и едвам правя 10. Не ща и да мисля до колко съм стигала и колко серии съм правила.
И последно, яденето ми е ок, но вече свалих водата, остават явно сланините. За съжаление двете кила тлъсто, качено зимата и което свалях два месеца пролетта, са се върнали, а освен тях имам и още и още. Да видим.
Лек ден на всички!

# 107
Още нищо не отчитам, че трябваше много рано да тръгвам тази сутрин. Взела съм си екип за фитнес, но не съм сигурна, че ще имам желание след работа. Както дойде....
Агент, хем ми се иска да почна Макс30, хем не съм много сигурна как е работата с едното коляно и да рискувам ли с по-интензивно кардио... Понаболва ме от време на време. Има ли отделен вариант  за хора с проблеми в колената?
Аз не знам какъв тип дупета харесвам.... Важното е цялостно да са ок към тялото , а дали манекенски, фитнес или бразилски, няма особено значение.  Да няма голям дисбаланс. Сякаш най-малко ми допадат смъкнати  големи задници или абсолютно плоски и слаби. Но сигурно и там има вариант за подобрение и да изглеждат ок.  Пък и има толкова различни вкусове по този свят.

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 09:00 от Аmanda

# 108
  • 1st floor
Агент!  Hug

Ще ми се и на мен Мах 30, не съм я правила. Но за момента ще се въздържа от кардио, въпреки че имам крещяща нужда! Tired Днес се качих на кантара и тая гад показа 51! Close Значи, два кг имам да свалям , та даже и три, ако искам топ форма. Егаси прасето съм, да му се не види! Animal Pig  Иначе три дни съм ОК с калориите, малко трябва да намаля въглехидратите само. Дано така продължа, почнах да броя.  Naughty Изкушавам се много да пробвам това с киселото мляко и тахана, но не съм сигурна, че ще издържа. Пуста лакомия!  Tired

Nenna, аз миналата година правих БШ, но въобще не я помня. Освен, че е трудна и гадна. Mr. Green В първите упражнения няма ластици.

Днес се отчитам с БШ 2. Всъщност не ме затрудняват самите упражнения, а липсата на минимална почивка между тях и начина на подреждането им. В днешната тренировка използвах почти изцяло пет кг гири, по-лесна ми се видя от първата.  БШ ми се вижда като естествено продължение на БР.

# 109
  • here, there, everywhere
Добро утро,
Вчера вечерта не успях да сколасам за тренировка та си я направих тази сутрин. 4 часа готвих, но поне храната за няколко дни е готова. Като пребито магаре съм.

Сутринта установих че малкото мускулчета, които имах са избягали някъде далеч от мен. Кондицията мие много зле но каквото такова. Започвам с начале.

Само и храната да успея да дооправя, че тя е ключът за бараката.

Любче, ти почна ли нисковъглехидратната?

# 110
Люба, ще гледам да преместя в друг сайт снимките. Лек път и весело изкарване (не разбрах дали от вас за малко ще излизаш или ще ходиш пак на някое прекрасно място)!

Непокорна, прекрасни места сте видели. Аз с една позната се мотах миналата година по Реселец и още един каньон, ама сега го забравих, ще се сетя. Имам един колега от Видин и ме е водил 4-5 пъти да се мотам и разглеждам забележителности в града и там, където сте били. Та на колегата пъпът му е хвърлен в едно заведение в хотел Болония, до Крайдунавската градина. И мръсникът не ми е казал, че има плаж Crossing Arms

Отказах един четиридневен преход по Рила от 1.09 Cry Една конференция я сложиха тогава, пък съавтора не знае английски, трябва аз да представям материала, пак Whistling Нищо капарото го насочих за качване на Мальовица средата на септември.

Още не съм тренирала, че не си спах у нас. По някое време, като се заприбирам, ще отида на фитнес (нося си екипа  Wink). Имам корем и много кардио. Ще видя как съм с кардиото след тези преходи.

Приятни тренировки Hug

# 111
Добро утро!

Люба пак е заковала нещата както са. Какви са тези страхове от развити мускули в горната част? И то от няколко размаха с леки гири и едва скалъпени лицеви опори в домашни условия. Аз една хубаво изпълнена лицева опора я усещам в корема, бедрата, гърдите, плешките и на последно място мисля дали ръцете ще ми издържат. Всеки си знае как иска да му изглежда тялото и какво изобщо може да се постигне с даденоститие, които има, но няма смисъл от точно такива грижи. Peace

Щастлива, мацките на Ripped in 30 се сменят по-нататък и са само за декор. Все ще попаднеш на някоя, която по-добре да задоволи естетическото ти усещане.

А Люба пак такава реклама прави на Х&ч, че му иде на човек ей сегинка да я подхване.

Непо, и аз това помня от БШ - яко бързо темпо, което не ти дава миг да си отдъхнеш. Първите две тренировки пак биват откъм упражнения, ама нататък беше мамата си трака. Нена, не си спомням и аз за ластиците, но не вярвам Джилката да ни ги е спестила, и то точно на БШ. Мама Мил я изкара до край програмата. Което ми напомня, че отдавна не се е появявала и сигурно обикаля света.

Иги, мерси за споделената тренировка, може да я пробвам тия дни... ако издържа.

За вчера БР 10.
Отивам да чета на спокойствие линка на Агента.
Хубав ден!

# 112
6tastliva, Ripped in 30 е любима моя тренировка  Heart Eyes

Със сигурност няма да заякнеш много в ръцете от нея. По мое скромно мнение, тя натоварва най-вече дупе и бедра. Ефектът върху д-то за мен е безотказен  Peace
Ами щом е така, със сигурност ще я пробвам... не знам кога, защото ми се иска да разнообразя малко. А както вече казах, на първо гледане ми се стори доста еднаква с БР.  Rolling Eyes

Люба–Ризова
, нямах предвид, че мацката е така заякнала от точно тази програма, а че по принцип не харесвам напомпани мадами. Не харесвам и прекалено мускулести.  Blush Обичам стегнати телА, но не с много изразен релеф.
Иначе да, включвам тежести, но някак реших, че ще избягвам предимно упражненията за бицепс/трицепс. Иначе бюст/гръб имам нужда от оформяне и стягане. Като че ли ръчичките ми станаха доста изразени и това ме стресна. Един вид реших, че 3 кг. гири са ми добре и засега няма да ги сменя /защото определено на упражненията за бицепс и трицепс не ги усещам тежестите, мога да ги правя безкрайно, без усилие  Rolling Eyes/

Д-ана, всеки си има вкус и това е добре, де. От това за всеки влак да си има пътници, по-хубаво няма.  Hug Не ми пречи какви са, разбира се. На мен Джилиън много ми харесва като тяло. Даже тук скоро коментирахте корема й. Идеален е, според мен. Както вече казах, не обичам при жените ярко изразени мускули, а предимно стегнати. Нейното коремче е точно такова и много ме кефи.  Peace

И аз днес съм на БР11. Привечер ще я правя. И до седмица трябва да съм я приключила. Да видим след това какво ще правя.  Rolling Eyes

# 113
Може ли някоя добра душа, която е правила БШ, да ми каже дали ще ми трябва ластик за някоя от тренировките?
Не, не ти трябва! Не съм я правила, но съм добра душа и по-важното - жив дявол като трябва да гугълвам нещо  Crazy

Агент, това манекенско дупе, показано на снимката, на мен хич, ама хич не ми допада.  newsm78
Адаш, да не се втелясваме в снимки, както и в мускулите на демонстриращите някое упражнение както сама каза Wink Принципите са важни, а не каква произволна снимка бил лепнал някой си на някоя статия. Естествено, че перфектното състояние и формата на Негово Величество Гъза са уникални и различни за всяка от нас, но приципите са едни и същи и е добре да се препрочитат от време на време  Thinking
Ето това утре ще ви изпитвам да го знаете наизуст!

Кое е най-сложно за реализация?
От лесно към трудно:

да качите мускулния си тонус;
    да свалите мазнини;
    да качите мускулна маса;
    да качите мускулна маса където искате;
    да свалите мазнините точно там, където искате;
    да свалите мускулна маса от конкретни зони ;
    да коригирате стойката си.

А, да, и исках да те питам, понеже след Лес Миллс ти споменаваше, че си поразширила гръб, нали? Имам 3-4 спортни потника/сутиена, купувани последните 2-3 год, които изведнъж ми отесняха и то точно ластика под гърдите - разбирай така ме стягат, че за 3 мин направо почва да боли и е абсурд да тренирам с тях (размер М). Може ли да съм поразперила перки и оттам да идва проблема или просто са се свили от пране и аз си въобразявам?

Има ли отделен вариант  за хора с проблеми в колената?
Аз не знам какъв тип дупета харесвам.... Важното е цялостно да са ок към тялото , а дали манекенски, фитнес или бразилски, няма особено значение....
Има! Има модификатор и аз в момента точно по него тренирам, а и в бъдеще не се виждам да правя някои пауър скокове, не и с моите калпави колене, не и без да ми дават пари за таз работа Simple Smile Но а и в Т25 модифицирах бруталностите, пък резултатите ми си бяха прилични!
За задниците съм с теб - трябва да е в хармония с носителката си, а понеже ние сме различни, то ни отиват и различни дупета. И в различни етапи от живота ни също е добре да са различни, поради функционални причини  Crazy

# 114
  • Пловдив
Агент, 100 процента си разперила перки  hahaha не, че нещо, ама и от Лес милс , ами и уж туй онуй Шон дет само кардио давал 50% от гърба ми се дължи на него,  /не се хваля, не си го харесвам, но какво да се прави, както казах, ако сваля мазното поне да се вижда, че има и мускул, а не само тлъсто, та твоя може да е от последните ти програми повлиян явно, то не може само дупето да ти се е стегнало, краката да ти са се обезмаслили, корема да ти е плочкясал, и отзад разлика ще да има  hahahaGrinning. А за принципите е така, но пък аз си избрах вече да не се стремя към нищо повече от общо отслабване ,защото не ми се прекарва 40% от живота в мислене какво да ям, кога да го ям, какво да тренирам и как да тренирам. Ще се насоча към лесното, посочено от теб, стига ми и само втора точка... Де да беше лесно, ехеее, но не всички имат твоята желязна, ама бетонна , ама непоклатима воляя bouquet
П.С Между другото наистина от бременностите/раждането се променя формата на дупето, но да не се плашат момите, това се оправя със спорт поне визуално  Laughing , аа, и талията се разширява, но и от това не се умира  Joy
изчезвам,
Джери, не , няма да пътуваме, слизаме си до града просто.

# 115
Вече влизам с отчет
30 минути Джо Дилън на пътека със скорост 5,5 и гири по три килограма
люлеене на пудовка 12 кг и упражнения за крака по машините с малки тежести и много повторения
Агент, щом е така, ще я почна с теб от понеделник. Само дано нямам проблеми със свалянето на програмата.

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 18:36 от Аmanda

# 116
  • Пловдив
Добрутро!
Отчитам Чизъл Ендурънс, 40 мин. Много ми хареса /за пореден път/, просто с голям кеф ги правя тези тренировки, много добре ми се отразява зарязването на Шончо за известно време, а и голямата почивка. Отдавна не бях бързала да стана сутрин, за да започна тренировка  Grinning . Даже се снимах вчера, на дебели дебели кила, и ще снимам всяка седмица. Бях зарязала снимането, щот много бях изтървала яденето последните две години  Joy, но статийката на Лазар ме накара да включа И снимане в тренировките.
Ню, не точно нисковъглехидратно хранене съм хванала, по-скоро съм решила да /за колкото мога време, максимално да е месец обаче/, да се храня основно с яйца, зеленчуци, ядки, месо, риба, млечни, тук-там подходящ плод, и понякога, може би веднъж на две седмици, че много вода качвам от това, варива, аа, и черен шоколад. За сега не ми се яде сладко, не ми се яде тесто нито в главата, нито в устата. Но аз съм така, когато твърдо реша да отслабвам, не ми трябва воля, просто твърдо решение. За сега почти всичко от почивката съм махнала, но много, много има. Аз и от преди това си бях напълняла. Даже разни хора ме питат защо съм била спряла да тренирам  hahaha Ама така е, в очите на неспециалиста дали си мускул плюс сланина или само сланина все си дебел, а и слабо е равно на тренировки, което , разбира се са пълни глупости, но ... не се сърдя, така или иначе и аз си слагам дрехите и си гледам огледалото.
Изчезвам, весел ден на всички!  bouquet

# 117
Това https://www.fitnessblender.com/videos/sweat-a-loties-28-minute-p … es-cardio-workout
Мисля си, че ако човек няма излишни мазнини и иска да поддържа стегнато, оформено, но не и  мускулесто тяло /като Щастлива/, пилатесът е идеалното занимание за целта. Аз от време на време ходя при една инструкторка, която е 50 плюс и само благодарение на пилатеса, с който се е занимавала цял живот, е много готино миньонче със спортно, но не прекалено фитнес тяло.

# 118
  • 1st floor
Любче, и на мен чак ми се прииска да захвана твоЙта програма! Laughing

За днес отчитам първото кардио от БШ. Добре беше, Джилката не се е престарала. Имам спомени, че преди си почивах в кардио дните на БШ. Аз, която мразя кардио! Crazy Имам МТ на задната част на бедрата от вчера и сутринта едвам се изтъркалях от леглото.  Mr. Green

# 119
Отчет нямам,още сме в болницата. В понеделник ще ни изписват.
Да дам и аз едно рамо за тренировките на Х&Ч. Прекрасни са наистина! Всяка тренировка завършват с капки пот, а не се усеща голямо натоварване....е, като изключим няколко тренировки  Laughing. За 8 седмици доста мускулчета оформих. Като приключа с БР, ще завърша делукса на Ч.
Джери, нашият пръв преход с ММ беше точно Паничище- Скакавица -х. Рилски езера. Вторият ден х. Рилски езера - Рилски манастир. Невероятно изживяване. Иска ми се пак да се върнем в дивото, но все нещо става и не стигаме до родните планини и красоти.
Дези, ще ви идваме на гости Октомври  Heart Eyes. Дано случим на време, поне да не вали...студа ще го преживея.

Общи условия

Активация на акаунт