Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 85

• 86 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • 1st floor
И аз имам да свалям около кило, кило и нещо...даже не ми се качва на кантара.  Tired Но веднага се вижда на шкембето, та даже и на бедрата и задни части...

Джери, снимките са страхотни!  Hug Ние не стигнахме до Рила, поехме в обратната посока.  Crazy Бяхме с една дебеланка, която ходи по много, но да е равничко. Изкарахме си страхотно и посетихме места, на  които не бяхме ходили - Искър-Панега, Реселец,  Белоградчишките скали, Магурата и Баба Вида. На Видин си имали цял плаж, а водата беше чай. Как ме хвана яд, че не можах да се топна... Laughing Иначе интересен град - всичко беше затворено в неделя, само едно кафе в центъра намерихме  Mr. Green .

От днес почвам Боди Шред, да видим ще я бъде ли или не... Thinking

# 91
  • here, there, everywhere
Добро утро,

Започнах деня с кардио Т25. Не успях да тренирам предните дни понеже минахме половин Европа с кола и бях през цялото време седнала.

Довечера ще се доотчитам.

# 92
  • Пловдив
Добро утро!
Бързам на отчет, докато не съм захванала друго.  Grinning За днес Изо Стренгт. Много интересна тренировка като структура, досега не съм попадала на такава. Уж и чичо Тони имаше изометрични, но бяха по-различни. Всяко упражнение за мускулна група се прави с по 10 повторения, след всяко повторение по 10 секунди задържане в напрежение, по 3 серии, стреч за работната част. Направо супер. Аз работех с малки тежести, тъй като си знаех, че като не съм тренирала ще се изложа, и уж в началото ок, ма до края те убива. Страхотна!  Heart Eyes Въобще тази програма наистина е различна и може би с приложени съвременни виждания за ефективност на упражненията. По план утре е почивка, но за да почивам в събота, ще си правя следващата тренировка.
Ню , радвам се да те видя, как си? Почина ли? Всичко наред ли е?  Hug
Непо, видях ти снимки, супер си изглеждаш, както винаги  Heart Eyes Стискам палци за Боди шред. Аз я зарязах  заради изчанчените упражнения, които ми контузиха колената, дано при теб да няма такова нещо /не помня предния път що се отказа newsm78/
Джери, снимки не видях.
Още вторник, пък и аз мисля за уикенда. Върти ми се или Вихрен, вдъхновен от Непо, или Скакавица, вдъхновена от Джери. И на двете се каним от има-няма 4 години. Ще видим. Всеки случай трябва да има нещо по баири, че това море толкова време трябва да се компенсира.
Що се отнася до мотивацията, за съжаление при мен е много тъжна истина /точно както Фрея писа/, трябва съвсем, ама съвсем да се затъркалям, за да се стегна и да стана супер. Иначе, като съм качила 1-2-3 кг. и някак не ми се напъва. Та, всяко зло за добро, но ... Почнат ли да ми казват госпожо , значи съм станала дебела и заприличала на лелка  Joy Joy
Хайде лек ден!

# 93
Днес отчитам БР10 + 20 коремни преси + 45 сек. планк + 75 клека.
БР започна сериозно да ми омръзва, защо ли? След БР смятам да потренирам някакви мои си упражнения, които са ми харесвали от различните програми и да възобновя тичането. Тъкмо времето ще захладнее и ще е идеално за бягане.
А после.. ще му мисля, той като имам други планове.  Wink

# 94
За днес това https://www.youtube.com/watch?v=G9TSbIrp8qQ
Сменям за малко тренировъчната стратегия Laughing  С по-леки тренировки и по-малко ядене  Simple Smile
Лея, малко остана от БР. И аз си давам почивка в момента от програмното трениране. После, ако решите вкупом някоя програма да почнете, ще се присъдиня.
Джери, страхотни снимки.

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 09:41 от Аmanda

# 95
за днес отчет с Джаки: https://www.youtube.com/watch?v=CpGE31PsMaU&index=1&list … RS5CMP65usE7VIf8S .
Предишните дни имах доста планинско ходене по Голо Бърдо и копане по двора  Laughing
Най-голяма мускулна имам от последното  Simple Smile

# 96
Аmanda и аз като теб мисля да си дам почивка от програмите, защото доста дълго време тренирам по програма - първо 90 дневното на Руми, после Т25, а сега и БР.
Искам да имам свобода на тренировката и на момента да си я измислям какво точно ми се тренира - дали кардио или силова или пък и сборна. Повторения с повече тежести, особено пък сега, откакто тренирам с 5кг ми е малко по - натоварващо.
Мисля си, че упражненията, които правих преди всички тези програми ще ми се отразят добре с тези тежести.
Ще включа и упражнения с топка, защото са по - разтегливи и лениви. Имам нужда след всички тези подскоци и прочие... от малко по - такива тренировки.
Храната ми иначе е по план, като отвреме навреме си имам някакви зареждащи дни, но са рядкост... нещо и плодове не ми се хапват последно време.. Отдала съм се на млечните, въпреки че и те не се препоръчват много, но все пак... позволени.  Wink

# 97
  • 1st floor
Любче, Боди Шред-а  я спрях, защото не ми беше по силите. И периода тогава ми беше крив, а и други фактори...Спомням си, че ми оставаха две седмици и не издържах. А го правех само с три килограмовите гири. Днес успях в някои от упражненията да включа и тези от пет. Трудна ми се вижда програмата. Но поне в лицевите съм задобряла.  Flutter

Аз без програма не мога. Първо, че почва да ме мързи и да шикалкавя, докато измисля какво да правя, второ - все си мисля, че няма и да мога да го измисля достатъчно добре. Mr. Green

Предишните дни имах доста планинско ходене по Голо Бърдо и копане по двора  Laughing
Най-голяма мускулна имам от последното  Simple Smile
Сега ни покани и ние да покопаем! hahaha

# 98
Здравейте и от мен  Hug

Не писах последните дни, защото съм в движение, но ви чета редовно.

Приключих Killer Body на Джилиян и подхванах Боди Шред. Днес по план имам да правя втората тренировка за трети път. Както и при БР, не правя кардио, а го замествам с една от тренировките за седмицата. Т.е. днес приключвам първата седмица.

Определено програмата започва доста интензивно, по мое мнение много по-интензивно от първите две тренировки на БР, да видим другите тренировки как ще са. След Killer Body, която ми се стори по-трудна от БР, първите две тренировки от Боди Шред ми харесаха. Както винаги обаче, правя лицевите опори на колене, тъй като не желая прекалено заякване.

Винаги тренирам с програма, последните 4 години само с Джилиян, тъй като съм много доволна от резултатите с нея, най-вече що се отнася до краката. Бивша гимнастичка съм и краката ми имат силно развити мускули, което ги прави податливи на уголемяване. Този проблем винаги съм го имала, докато не почнах да тренирам с Джилиян - от нейните тренировки не ми растат краката, а само се стягат  Heart Eyes

С храната продължавам да съм стриктна, не съм хапвала шоколади, сладоледи и подобни (както и тестени) от май месец и вече свикнах. На работа винаги има почерпки, все някой има повод, но устоявам стоически. Вече постигнах желаните кг, остава да продължа в същия дух и да не се отпускам много на почивката, която започва от петък. Ще си взема гирите и смятам да тренирам и на морето.

Може ли някоя добра душа, която е правила БШ, да ми каже дали ще ми трябва ластик за някоя от тренировките?

# 99
Хайде и аз да се включа, че само ви чета.  Hug

И аз скоро приключвам с БР. И аз не правя кардиото. Много е жега и много се потя, пък за пулсът да не говорим  ooooh! Със сигурност повече вреди, отколкото да има полза при него. И аз го сменям с друга тренировка.

Разглеждах и другите програми, защото се чудя какво да правя след БР. Загледах и другите тренировки на Джилиън, ама вече й знам стила и ми се струват много еднакви. Макар че май БР е с по-голям интензитет и май е по-скоро пролетно-есенна, отколкото лятна програма. За този сезон явно трябва някоя по-бавна.

Отделно ми се струва, че основно на ръцете съм понатрупала/изявила мускули и май трябва да се поспра с тежестите. Със сигурност няма да ги качвам, ще си продължа с 3-ките. Даже някои от упражненията ги правя без тях, ако видя, че идват в повече.

Загледах се в Риппед ин 30, мадамата отдясно е доста напомпана /с много мускули/, което хич не ми допада.  Confused И въобще не искам да постигам този д/ефект. Предполагам тя доста е тренирала, ама все пак се стреснах.  Thinking

За кг. съм добре, даже все ми казват, че съм доста слабичка и се замислям да се позахраня  Laughing , което ще ми дойде доста добре. Иначе като цяло съм в графата на здравословните храни, и сладоледи, тестени и т.н. виждам рядко. Което не е така за шоколада, де. Ама аз съм си шокохолик и всеки ден го ям.  Blush

# 100
6tastliva, Ripped in 30 е любима моя тренировка  Heart Eyes

Със сигурност няма да заякнеш много в ръцете от нея. По мое скромно мнение, тя натоварва най-вече дупе и бедра. Ефектът върху д-то за мен е безотказен  Peace

# 101
И Игги и Непо - железни и прекрасни! И много хубави деца видях!

На никой ли не му се почва Макс30 с мен от Понеделник 22 Август? Само 8 седмици е, но си е интензивно кардио. Има и интересни хибриди с други програми на БийчБоди (21 фикс, т25, Пайо, Хамър§Чизъл, etc.)
https://www.pinterest.com/search/pins/?q=max30%20hybrid%20calend … =calendar%7Ctyped
(в момента минавам всички тренировки модифицирани, та хем да вляза полека в час, хем да се ориентирам какво мразя най-много  Mr. Green

Отчет 16 Август'16
6/66 - MAX30 - Max Out Cardio (модифицирана)

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 20:13 от Agent Provocateur

# 102
Ден 34 от 90дп.
Онзи ден поднових теглилки мерки. Килограмите ми не са мръднали, но всичко е спаднало с по 1, половин и на ханша 1.5см  Heart Eyes Разликата в най-ценото ми мерило - огледалото, обаче е поразителна. Започнах да не съм мн стриктна с храната, но до края на седмицата ще се поправя.

Преди така яко нагъвах по един два шоколада почти на всеки два дни, понякога и по-често. Сега ми е отвратителен  Sick Милион пъти предпочитам да си направя домашен вариант - какао, кокосово масло, орехи, мед във вид на блат. А отгоре заквасена сметана ммммм  Crazy Не че е диетично, но поне ми е вкусно. Виж обаче по сладолед никога не съм си падала, но тази година открих един купешки, който е правен специално за мен. Побърках се и от началото на лятото до сега съм изяла сигурно 10 кутии, продава се в голяма кутия  Mr. Green Всеки с проблемите си  Laughing

# 103
Днес ставам досадна, но исках да споделя 1 цитат и 2 линка Simple Smile

“ако масата в глутеуси и бедра е прекалено голяма, трудно ще постигнете дупе на модел - или преоценете целите си, или ще се наложи да минете през тежка диета и претрениране на бедра и седалище, т.е. тренировки като за художествена гимнастика.”
http://www.bb-team.org/articles/4824_manekensko-dupe-i-kak-da-go … ostignem-chast-ii

и това:
Rhythmic gymnastics stretching & strength training
+ нещо безкрайно интересно, без да е директно свързано с начина на трениране (много съм пристрастна към този спорт, още от 80-тте, годините на нашите златни момичета...
Winner Takes it All: Pain and Gain of Russian Rhythmic Gymnasts

Ако има някой с личен опит да споделя и разказва!

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 21:47 от Agent Provocateur

# 104
  • Пловдив
Идвам да си дам "лежерния"  Crazy отчет с австралийката и брутална ѝ тренировка за ДЧ с пясъчни тежести за крака (аз използвах 2х1кг).
И защото хич не ми беше достатъчно Wink завърших с Шели и корем.
Агент, отново много полезна и интересна информация  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт