Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
Какви са някои налични тренировъчни програми, които мога да използвам?
Кои са някои популярни треньори и техните програми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
-
Какви са някои налични тренировъчни програми, които мога да използвам?
-
Кои са някои популярни треньори и техните програми?
Някои популярни треньори и техните програми включват Румяна Илиева с тренировъчни програми, подредени по трудност, Джо Дилън с комплекс за горна част на тялото, Джаки Уорнър със силови тренировки, Боб Харпър със силови и кондиционни тренировки, Джилиан Майкълс със силови и кардио упражнения , Шаун T с динамични кардио и силови тренировки, Аутън Калбрезе със силови и кардио упражнения, Тони Хортън с цялостна тренировъчна програма, включваща подходящ хранителен режим, Чалейн Джонсън с динамично кардио и силови тренировки, Зузка с кратки интензивни силови и кардио тренировки , Татяна с подходящи програми за начинаещи и напреднали, Били Бланкс със съчетание на бойни изкуства и бокс, Траси Андерсън с тренировки за всички мускулни групи, Дженифър Крис със силови и кардио тренировки и Fitness Blender с над 250 безплатни видеоклипа с различни тренировки.
-
Какво представлява Body Shred?
-
Какво представлява Barlates Body Blitz 100 Rep Challenge Outer Thighs с Линда Уудбридж?

Като човек със заседнал начин на живот, 2-3км дневно максимум и то в добрите дни
днес чийтнах малко с домашни палачинки и сладолед
,иначе отчитам фикса за долна част и км плуване,първото едвам го избутах,много ми е работата напоследък,май-май и попретренирах последните дни и мисля утре да по-почина малко

, втория път качих кило и половина /отидох на същите кила като сега/, но тази година ме домързя и резултата е налице. Както и да е, две кила от тях си отдидоха, та още малко има. Започнах от вчера, благодарение на Иги
Хубавото е, че беше ми малко докривяло от тренировките, дотежало, просто Шон близо две години идва повече за психиката, защото всеки път те иска на макс ... А човек има нужда понякога да не е. И може би това ми докара тази апатия ппоследния месец преди тренировките. Сега обаче, тази програма ми идва супер дюшеш и супер каквото исках - предизвикателна, но без да трябва да се събирам от пода, а всичко ми се натоварва. И хич не ми пука, че може да кача мускули, важното е да си сваля сланините. А колко обем ще имам е ... няма значение. Та, отчета за вчера - Чизъл баланс, отчета за днес - Хамър Плиометрик.
. Винаги се контузвам от йога, не от нещо друго.
Възможно ли е това или да не им вярвам много?
Съвсем лека мускулна треска, но може и да е от по-дългата тренировка преди това. Днес почивам, утре продължавам с предизвикателството.
При мен е важно да има много силна мотивация. Липсва ли ентусиазмът за резултати, гонене на някакви цели, липсва и енергията ми. Когато има какво да гоня и колкото по-голяма е целта ми толкова по-силна и постоянна съм в действията си. Много ми помагат снимките и цитатите, които си намирам в нета.