Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 85

• 86 469
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Пфу, мислех си да прочета всичките +99 коментара от предишната тема - почти успях, но 5-те страници на новата направо си ги спестих  Embarassed.
Та, ей ме на след известно време отсъствие. Имам две седмици отпуск през лятото и максимално се възползвам от тях - море, планина...
Тренирах основно с австралийката и някакви мои HIIT измишльотини. Ядох много и то все вредности, които нормално не си позволявам, НО "+" в кг. нямам. Отдавам го на страхотния въздух, емоции и приятната компания. Ето и малко кадри от ваканцията ни
Скрит текст:
....

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 06:26 от iggy

# 76
Страхотни снимки Iggy,и изглеждаш много добре

# 77
  • София
Игги, прекрасна си и изглежда да сте си прекарали страхотно!

Браво Но фрейм Само така!  Heart Eyes

Аз последните два дни почивах, ама не знам от какво  hahaha

# 78
Да се отчета днес, че утре може и да не мога да си мърдам пръстите  Grinning

Ден 33 от 90дневното ана Румяна ниво 2 + 10км ходене из гори и полянки.  

Не си чувствам краката и май съм настинала  Sad Като човек със заседнал начин на живот, 2-3км дневно максимум и то в добрите дни  Grinning този днес утре ще ми се върне тъпкано.

Иги, изглеждаш прекрасно!  bouquet

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 23:02 от Анонимен

# 79
Игги, прекрасна си и изглежда да сте си прекарали страхотно!

Браво Но фрейм Само така!  Heart Eyes

Аз последните два дни почивах, ама не знам от какво  hahaha
Вивче  Hug днес чийтнах малко с домашни палачинки и сладолед  bowuu ,иначе отчитам фикса за долна част и км плуване,първото едвам го избутах,много ми е работата напоследък,май-май и попретренирах последните дни и мисля утре да по-почина малко Peace

# 80
Здравейте,
Честита ни нова тема!
Завърнах се най - сетне! Въпреки че ви четях през цялото време, но не пишех, защото нямах какво да отчета.
Не видях снимките на Игги, но друг път...  Sunglasses

Днес отчитам БР9 + 70 клека + 40 сек. планк.
Добре ми се отразиха 10-те дни без тренировка. Тялото ми си почина чудно.  Wink

# 81
Агент, благодаря за статията. Като изчетох, излезе, че все упражнения за увеличаване на тази част правя Simple Smile
Вчера  една приятелка ми рече, че съм загубила реална представа за себе си преди година и че всъщност нещата изглеждат в пъти по-добре, особено по краката.
Днес това https://www.youtube.com/watch?v=7ea1BfxnlNo&spfreload=10
В събота ходих сутринта на пилатес и нещо си прищипах гърба /много съм смешна как от упражнения тип разтягане се контузвам, а от тежести и силови - не/. Вечерта оправих контузията с баскетбол с децата, махна се защипването.
Вчера разходка в планината, доста ходене, но не съм засичала километраж. Имам лека мускулна треска на прасците.
Иги, прекрасни сте всички Heart Eyes

# 82
  • Пловдив
 LaughingЕхооооооо! Хеллоу хеллоу хеллоу!
И аз найй-найй най-- накрая да се появя. Първо, да си кажа мъката, после другото  hahaha . Та, за две седмици ол ин съм качила цифром и словом 4!!! кг, , които за човече от 150 санта са направо нещо страшно. Аз си ги усетих, реално усетих как тлъстея,, а дори не съм яла като да се пръскам непрекъснато. Общо взето супер осъзнато хапвах, но. не тренирах и ТОВА се оказа фатално. От три години, като ходим на морето, всеки път тренирам и всеки път Т25, първия път се върнах по-лека  ooooh!, втория път качих кило и половина /отидох на същите кила като сега/, но тази година ме домързя и резултата е налице. Както и да е, две кила от тях си отдидоха, та още малко има. Започнах от вчера, благодарение на Иги  Heart Eyes /защото много се чудех/ Мастър Хамър и Чизъл и съм адски въодушевена. Наистина много ми хареса и вчерашната тренировка /беше за глутеус и крака/ , и днешната /плиометрична/. Обаче, тъй като не съм тренирала цял месец и съм яла като прасе, и вчера и днес ми ставаше лошо по време на тренировка /свят ми се вие, повръща ми се/ , а не ги чувствам непосилно. Не знам, може би защото пиех по малко кафе, а сега си пия по две, както преди, или заради многото захар в кръвта две седмици, но... не ги правех ок нещата, въпреки всичко имам супер яка МТ на дупе и крака, която се увеличава с увеличаването на времето  Grinning. От вчера съм решила и сериозен режим да прилагам, да гледам да хапвам повече протеини и зеленчуци, някой и друг плод , малко ядчици, кисело мляко, сирене в салатата и общо взето това. Спешно искам да сваля килограмите от преди почивката, после имам още 3, които трябва да махам. Срок - 1 месец  #Crazy Хубавото е, че беше ми малко докривяло от тренировките, дотежало, просто Шон близо две години идва повече за психиката, защото всеки път те иска на макс ... А човек има нужда понякога да не е. И може би това ми докара тази апатия ппоследния месец преди тренировките. Сега обаче, тази програма ми идва супер дюшеш и супер каквото исках - предизвикателна, но без да трябва да се събирам от пода, а всичко ми се натоварва. И хич не ми пука, че може да кача мускули, важното е да си сваля сланините. А колко обем ще имам е ... няма значение. Та, отчета за вчера - Чизъл баланс, отчета за днес - Хамър Плиометрик.
Аманда, и аз съм така  Joy . Винаги се контузвам от йога, не от нещо друго.
Игги, другаде съм виждала твои снимки, та знам колко си страхотна!  bouquet
лея, а здрасти! Радвам се, че писа най - накрая  Grinning
Връщам се да наваксвам с четенето  bouquet

# 83
  • София
Любе, всичко ще свалиш, плана ти е перфектен и ще сработи, нЕма да се косиш  Hug

Аз нямам отчет днес  Mr. Green Мислех да имам, но нещо нямам време, утре пътувам и ... така де. Нещо много от рано го ударих на мързел, а ми се тренира, та ми се плаче. Ще си взема ластика, за всеки случай, че глутето се нуждае от стимулация иначе се отдава на земното притегляне, предателче долно.  Joy

Спорни тренировки момичета  Hug

# 84
И аз 3 дни нищо не съм правила, ама се прибирам скапана от работа. В тази връзка свалила съм си две приложения за измерване на крачки и калории. Работата ми е свързана с движения и сравнително лека физическа работа. Приложенията ми отчитат около 9 000 крачки и 500-600 изгорени калории  newsm78 Възможно ли е това или да не им вярвам много?

# 85
...ще ви чета по-късно...
Отчет 15 Август'16
5/66 - MAX30 - Friday Fight Round 1 (модифицирана) -  изтекоха тонове пот, въпреки модификациите

# 86
Добър вечер!

Влача още БР, за днес номер 9. Засега умело заобикалям кардио 3. Добавих и една моделска.

Иги я изпуснах, но знам че е супер.

Вив, лек път, ще липсваш!

Антонио, напълно е възможно.
С ходене се гори най-много да му се не види. Значи замених половин час ходене с колело. Въртя ги тия педали, задъхвам се, горят ми бедрата и за 15 минути я съм изгорила 50 калории, я не. Нищо, сигурна съм че се случва нещо на биохимично ниво, примерно митохондриите ми се радват. Mr. Green

# 87
На мен вчера за 15 000 крачки някъде ми отчете не повече от 500 изгорени калории. Имам 3 приложения измерващи движението дневно.

Като цяло движението през деня, което правим неусетно, без много да напрягаме мускулите, е ключово за отслабването. Имаше един пост на Румяна, в който се обясняваше, че подобни дейности като ходене, чистене, работа в градината и т.н. помагат страхотно за отслабването, защото при тях се харчи енергия, без да се увеличава апетита, защото няма прекалено усилие. Ако се увеличи времетраенето на тренировките се увеличава и апетита, лично съм го забелязвала при себе си. Но ето вчера след 10те км разходка на чист въздух, насила се накарах да изям 2 праскови и малко яйца, грам не бях гладна, напротив чувствах се жива, пъргава и изпълнена с енергия, лека като перце. Което е абсурд да се случи след по-тежка и дълга тренировка, тогава съм зверски гладна, мускулите ме болят, чувствам се тежка и надута (нацепена  Mr. Green). Лошото е, че ми се отдава възможност единствено през топлите месеци да ходя толкова много и то пак не редовно... Нямам подходяща компания, иначе се чувствам прекрасно след подобни дълги разходки.

От вчера противно на очакванията ми, нямам никакви поражения  Crazy Съвсем лека мускулна треска, но може и да е от по-дългата тренировка преди това. Днес почивам, утре продължавам с предизвикателството.

Иначе как ви разбирам за омързеляването...   Tired При мен е важно да има много силна мотивация. Липсва ли ентусиазмът за резултати, гонене на някакви цели, липсва и енергията ми. Когато има какво да гоня и колкото по-голяма е целта ми толкова по-силна и постоянна съм в действията си. Много ми помагат снимките и цитатите, които си намирам в нета.

# 88
Аз скоро се бях замислила откъде точно ми идва мотивацията и установих тъжната истина, че идва от липсата на сериозни цели в работен план, от апатията, която ме е обзела на работното ми място, от това, че не откривам нищо ново. Тъй като за мен тренирането е все още до голяма степен непозната територия, която имам нужда да разучавам, ми действа вдъхновяващо, надъхващо.
Люба, радвам се, че писа. Много обичам такива дълги и готини постове. Стискам палци бързо да свалиш килограмите.
п.п чакаме метеорен дъжд и ви чета по нощите Laughing

# 89
Вив, приятна почивка  Hug

Любче, то аз съм 160, ама и половин да кача си се вижда на шкембето Whistling

Непокорна, да не би да емигрира на палатка в Рила, ми страхотно си е. Бих се заселила завинаги Hug

Отчитам 3 дни баир кардио с тежести (13 килограмова раница, поолекваше постепенно, като си поизяждах яденето Wink).
То езера, то била, то върхове. Не, че не съм ходила по тези места, но вече ревях за Рила. Днес не знам ка кой свят съм. Още съм там!
Малко снимки

Общи условия

Активация на акаунт