Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
Какви са някои налични тренировъчни програми, които мога да използвам?
Кои са някои популярни треньори и техните програми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
-
Какви са някои налични тренировъчни програми, които мога да използвам?
-
Кои са някои популярни треньори и техните програми?
Някои популярни треньори и техните програми включват Румяна Илиева с тренировъчни програми, подредени по трудност, Джо Дилън с комплекс за горна част на тялото, Джаки Уорнър със силови тренировки, Боб Харпър със силови и кондиционни тренировки, Джилиан Майкълс със силови и кардио упражнения , Шаун T с динамични кардио и силови тренировки, Аутън Калбрезе със силови и кардио упражнения, Тони Хортън с цялостна тренировъчна програма, включваща подходящ хранителен режим, Чалейн Джонсън с динамично кардио и силови тренировки, Зузка с кратки интензивни силови и кардио тренировки , Татяна с подходящи програми за начинаещи и напреднали, Били Бланкс със съчетание на бойни изкуства и бокс, Траси Андерсън с тренировки за всички мускулни групи, Дженифър Крис със силови и кардио тренировки и Fitness Blender с над 250 безплатни видеоклипа с различни тренировки.
-
Какво представлява Body Shred?
-
Какво представлява Barlates Body Blitz 100 Rep Challenge Outer Thighs с Линда Уудбридж?

Да видим гъзЪТ мен или аз - гъзЪТ!!!
Или може би за тренировките със собствено тегло, при които не се използват допълнителни материали.

Факт е, че аз за толкова години вкъщи не съм изградила кой знае какъв мускул на дупето (за обем говоря), но пък и не съм тренирала с големи тежести, нещо което смятам да поправя за в бъдеще, особено за глутеус. За другите области ще си тренирам както досега, там не ща обеми.
утре