Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 85

• 86 446
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Аааа, Непокорна, не си само ти така. По цяла седмица ги мисля тези маршрути и полудявам. Измисля го и накрая запраша в съвсем друга посока  Wink
Където и да отидете, все ще е хубаво!
Аз значи да се трия.

# 61
Непокорна, най-често ходим за риба някъде наблизо около София - Кривина, Казичене, Долни Богров, Белопопци, Враждебна.
А за структурите - то всеки си мисли, че неговата не е най-подходящата за моделиране. Като за косите - направо се чудя на къдравите как искат да си ги изправят и ги горят с преси. Толкова е хубаво да имаш чуплива или къдрава коса Simple Smile
Nuclear , благодаря за информацията за  Лазар Радков . Понякога много ми се иска да тренирам в зала, заради свободата да си имаш някакви лични часове. Но лошото е, че нямам никаква читава наблизо и сумарно - с отиване,  тренировка и връщане после вкъщи, за да се приготвя за работа, ми отнема много време. А работата ми не позволява да нося раници с хавлии, дрехи и т.н, защото често не отивам директно в офиса, а и влача и лаптопи.
Чакам още малко да поотраснат децата и тръгваме и ние по планините.

# 62
  • София
Гледах сутринта едно клипче на Лазар, в което обясняваше, че хубавото, кръгло, изпъкнало назад секси дупе малко трудно ще се постигне с тренировки в къщи, по-вероятно е да се направи в залата, където има подходящи тежести, ластици и т.н щанги  Mr. Green Можело, ноооо не е много вероятно. Малко се обезкуражих, защото няма шанс да ида в зала. Чудя се, с моя наличен арсенал от пудовки (8 и 16 кг), гири и ластици, толкова ли пък е невъзможно да изградя въпросното дупе и вкъщи, мама му стара? 
След морето ще си взема ластик от Ултимейт Перформънс, поне 50 кг, решено е вече  Crossing Arms Да видим гъзЪТ мен или аз - гъзЪТ!!!  Twisted Evil
И яко пържоли  Laughing

Днес съм зле, уморена съм. Отчитам само 100-те повторения.
Лек ден момичета  Hug

# 63
Ама разбира се, че може да се постигне вкъщи щом има налични уреди.
Вив, може би го е казал за да ходят повече хора във фитнеса  Grinning Или може би за тренировките със собствено тегло, при които не се използват допълнителни материали.

Изтеглих си това Pedometer и вече имам навъртян км и половина.  bouquet

# 64
Отчет 12 Август'16
2/66 - MAX30 - Tabata Power (модифицирана)

Вив - и защо смята, че "домашно" трениращите не инвестират в тежести, ластици, етц!? То ясно, че е по-лесно да идеш в джима на готово... но също така е вярно, че има "домашни" джимове, дето могат да ти кръстосат погледа - да вземем Свети за пример  Thinking

Крачките меря аз с гривна (т.е. с апа на гривната), но когато излизам за няколко км бързо пускам едновременно и 2-3 други апа на телефона, които ползват GPS-а, и после винаги си отчитам най-малките стойности, защото дори и ползване на един и същ ресурс се получава малко разминаване в различните апликации (т.е. едната отчита 9.9 км, другата 9.6 км например) На калорийните разходи много много не вярвам, освен когато ходя/тренирам със пулсометър, но дори и тогава 2 апа могат да дават различни кал и пак взимам по-малкото число. В момента са ми инсталирани Fit, Cardio Trainer, Polar Beat, Moov, Mi Fit, Mi band, Map my Fitness.
Apropos - понеже не исках скъпа гривна/крачкомер си купих отделно пулсометър приличен и отделно евтина китайска гривна, ето тази (тя също мери пулс):
http://www.gearbest.com/smart-wristband/pp_263275.html

# 65
Благодаря на всички за насоките за крачкомер.  bouquet
Майка определено иска такъв, който да мери само крачките/разстоянието. Евтин и лесен за употреба.
Не следи пулс, калории и т.н.
Ще потърсим в аптеките.  Peace

# 66
  • София
Аз също бих си взела крачкомер, Щастлива, сподели тук, ако вземете нещо  bouquet

Агетнич, предполагам, че имаше предвид, че със собствено тегло не можеш да изградиш мускулатурата на дупето, за което е прав разбира се, но той не предполага за какво става въпрос по някои домове  Laughing
Вие със Свети например  Heart Eyes  Факт е, че аз за толкова години вкъщи не съм изградила кой знае какъв мускул на дупето (за обем говоря), но пък и не съм тренирала с големи тежести, нещо което смятам да поправя за в бъдеще, особено за глутеус. За другите области ще си тренирам както досега, там не ща обеми.

# 67
но той не предполага за какво става въпрос по някои домове  Laughing

Mr. Green Точно !
Вивка,къде гледа клипчето? За днес баир-кардио по хладно-40мин-е нЕма такъв кЕфф Heart Eyes мислех и една йога да метна,ама цЪ  Joy утре
м/у другото в тези модните кросфит фитнеси имат съвсем базови уреди каквито имам и аз в къщи -дъмбели пудовка,суис топка,трх,лост за набиране,медицинска топка,въже за скачане,тежести за крака -сега мисля и лост с тежести да си взема,но не ми е зор  Peace

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 20:28 от No_frame bitch

# 68
  • София
Абе във фейса ми излезе ... май в неговата група беше. Ще го потърся и ще го пусна тук.
А да  Mr. Green лоста и тежестите за крака ги забравих  Heart Eyes имам  hahaha
Факт си е, че Дупеманията ми е качила малко мускулче на дупето, но е наистина малко.  Ще я повторя с по- силен ластик, да видим.

# 69
Ми аз освен да вържа два от ластиците на Руми. Simple Smile
Отчет за днес: 1/2 от трен1 от фит 30 и 1/2 от трен8 от фит30. Simple Smile кво гледах,кво струвах. Уж почнах 8-ма, посредата си викам "тва съм го правила". Омотах ги и каквото стана, стана

# 70
Тук има някаква статия по въпроса за дупетата http://www.bb-team.org/articles/4826_dupe-na-fitnes-model-seksi-dupe-chast-4  Няма картинки обаче. На мен ми трябва онагледяване, за да схвана какво иска да каже авторът Simple Smile
Аз не обръщам много внимание на тази част, защото според ММ била най-идеалната възможна като за неговия вкус. Доверявам му се, въпреки, че и когато бях 90 килограма ми казваше, че съм си екстра Laughing
Но тъй като не е отпред и не го виждам  Simple Smile постоянно, не се вторачвам изобщо.

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 22:10 от Аmanda

# 71
Отчет 13 Август'16
3/66 - MAX30 - Sweat Intervals (модифицирана) + 23.48 km  с колелото

Тук има някаква статия по въпроса за дупетата http://www.bb-team.org/articles/4826_dupe-na-fitnes-model-seksi-dupe-chast-4  Няма картинки обаче..
Прочети и първите 3 части - това е 4-та и последна част от статията. Пускали сме ги тези и друг път тук и най-ценното в тях е, че дава разбор на всички фактори, които изграждат визията на дупетата и ако си направим честен самоанализ може да излезе, че се стремим към неща, дето не са ни писани на някои от нас. ББ имат интересни и хубави статии. Ето и една за талията, която при мен съвсем изчезва в момента който почна да работя за корем Wink
http://www.bb-team.org/articles/4744_6-resheniya-i-7-podhoda-kam-po-tanka-taliya

PS Ох, бе, голям съм заплес! Щях да ти пускам още една статия покрай кахърите ти с бедрата... дори дупето да не ти е в сферата на интересите ще разбереш какво директно удря/уголемява краката:
https://bretcontreras.com/growing-glutes-without-growing-the-legs/

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 21:15 от Agent Provocateur

# 72
Вчера 1км/40 мин плуване и вечерта 40 мин вело в къщи-милото каза,че съм се нацепила(разбирай източила водата Simple Smile ) вече седмица съм на чисто с храната

# 73
Момичета, аз не съм се отчитала, че отчетите ми трябва да са: мускулна от чистене на плочките в кухнята и др. подобни...

Влизам да ви вдъхновя с това:
https://www.facebook.com/Upworthy/videos/1362197853821069/

Ох, и дано скоро да се похваля и аз с тренировка!!!

# 74
Отчет 14 Август'16
4/66 - MAX30 - Tabata Strength (измъчена) + 8 km ходене

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 15:54 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт