Искам да кажа ... (85)

• 71 491
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Искам да кажа, че нещо се изнервих от сервирането на поредната сбирка в нас, аз самата много обичам, обаче напоследък ми идват малко в повече, тази вечер пак и се ядосах малко на мъжа ми, защото "айде да се съберем, къде, айде в нас". Ще ми мине след половин час де, ама аман понякога, довечера трябва да бързам след работа и да чистим, защото е за подреждане, за пазаруване е, на тъгадък е всичко - всъщност бързането ме изнервя. Наоплаквах се, ама иначе здравейте  Mr. Green

# 241
Много сте изписали, докато спя и работя Simple Smile. Благодаря за идеите, а проблемът се реши от самосебе си. Детето поиска ортопедичен матрак, че се контузи на тренировка и го боли гърбът. Колата остава за догодина, а до тогава ще кара моята и на баща си. То и без друго половин година няма да може да кара без придружител.

Ще му купя и уроци по кормуване, макар че тук не са задължителни и снимките и съм готова. А за екстемия заедно -  Naughty Simple Smile. Ходихме на катерене и така се потих като го осигурявах, че направо... Като беше малък много го стимулирах за всякакви такива неща, но от няколко години предпочитам да не гледам какви ги върши. Преди три години ходихме на аква парк и диването ме излъга да се пусна по една пързалка, която била много скучна и за това нямало хора  ooooh!. Оказа се, че няма хора, защото е най-екстремната и развиваш нам колко си км.

Бърди, бързо зарастване му желая. Няма как, случват се такива неща, но не можем да ги предотвратим.

Не се сещам за българка дошла от Англия, но не сме много и най-вероятно поне по име я знам.

Наистина много бързо тече времето и аз си спомням как се приготвяхте за лято и правихте планове, а сега то е на път да си отиде при вас.

Завиждам за Персеидите, при нас няма да могат да се наблюдават, а предишния път когато бяха над южното полукълбо беше облачно.

А Сандо е баннат или от мод или от жена си Simple Smile.

# 242
Елит, би ли споделила повече? Има ли още места?
Нетуърк са за Шумен само. Май.
Aз доколкото знам, фирмата е русенска и  се разпостраняват в Североизточна България.

Възможно е, както казах интернетът ми е ужасен и не мога да проверя, а преди това не съм се интересувала.

Сега се свързах с професорката за нощни записвания в обсерваторията, предложи ми да се й се обадя отново утре в 17h за да ми каже категорично дали има смисъл да се качваме към Паметника заради прогнозата. Дано се размине и има хубава видимост.

Лъки, запазвам си правото да не използвам съвета ти  Laughing

Захир, то и ако не ме наемат е повод за пиене, не мислиш ли? В единия случай ще пием за да запомним, в другия за да забравим  Laughing Аз нали казах, че май  ще идваме в София за мача с Лудогорец ( май, ако нещо не се обърка, а имам точно такова предчувствие ). Жалко, че няма да сме за по-дълго от ден, иначе с удоволствие можехме да се видим по семейно с мъжете  Hug Ако всичко върви по план на 16-ти сме в Крушуна с нощувка, на 17 идваме за мача и поемаме обратно към Шумен.

# 243
  • някъде ... тук ...
Точно същото ми каза и на мен. Дадох телефона на майка ми да се обади утре.
Реши ли проблема с паркирането за мача? По принцип удължават работното време на градския транспорт за подобни поводи, та метрото е най-доброто решение.

# 244
Ние ще минем към Нетуорк, много познати ми го препоръчаха, дори един бивш колега, който също като мъжа ми следи всякакви футболни мачове и турнири сподели, че в пакетите имало всички нужни за целта канали. Футболът вкъщи е на особена почит, случвало се е двата телевизора да са на различни спортни канали за да следят два отделни мача, а от лаптопите се гледат едновременно няколко турнира  Tired

Ние сме на тях, след развода ми с Близу  Mr. Green, много съм доволна, спортните канали за безплатно мисля на основния приемник, от няколко месеца сме и с IP телевизията им и е голямо удобство. Като се върнахме от море спокойно си изгледах изпуснатите серии от филма ми  Wink

Мача и за ще го гледам, ама в къщи, като отиде мъжа ми и все падаме   Laughing Аз викам повече от него обаче  Mr. Green

# 245
Усещам, че в моята молба са развод обезателно като причина за него ще впиша "Невъзможност за изпълняване на съпружеския дълг и неспособност за консумиране на брака."  Laughing

За сега план А е да паркираме на Иван Асен II, както предложи Онна.
Има ли начин да разбера дали работното време на метрото ще е удължено - сайт, телефон?
Мъжът ми има познат в София, ще се свържем и с него да поразпитаме.

# 246
на сайта на sofiatraffic.bg има телефон, иначе може и на фейсбук страницата им да пишеш, там са активни  Peace

# 247
  • някъде ... тук ...
по принцип столична община взема решение за удължаване.
не намирам инфо нито на техния сайт, нито на сайтовете на ЦГМ и Метрополитена

# 248
Аз когато ходим на концерт на стадиона, паркирам по-рано през деня в Лозенец някъде зад или около Виас, там не е синя или зелена зона и е на същото пешеходно разстояние от стадиона, около 10 минути.

# 249
Благодаря ти, Мър!

Виас? Какво е това, че да знам как да го търся по адрес с навигацията?

# 250
  • Пловдив
УАСГ

# 251
УАСГ

Това вече го знам!  Laughing

# 252
Предполагам ще го удължат, вероятно още не е минала заповедта, за да публикуват.

# 253
Благодаря ти, Мър!

Ето тук в това каре.

# 254
Мър, мен щерката ме е подгонила да направим градинско парти. Да извадим хамака, да надуем батута, да поканим наши познати и да има барбекю с печена царевица. Само й обещаваме. Скоро трябва да го направим, че царевицата ще зачезне!
Да се похваля- правих разчистване, една икейска торба с дрехи имам за даване. Подарих една маша с приставки. Заделих книжки за даване, но ще е без знанието на щерката. И продадох един лазарен епилатор и днес си взех паричките!

Общи условия

Активация на акаунт