Искам да кажа ... (85)

• 71 493
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Малкия, тоя дето го разнася най-много, от два месеца няма пристъп, а е ежедневно заврян в котарака. Почвам да си мисля, че нямат общо пристъпите с котарака. А се провокират от студ и влага, може би.

# 226
Ей ви едно котИ. Ама е адска гад, хапе и е лош. Радвам се, че вече не живее с мен, че ме беше докарал до психоза.
Като взех кученцето, то беше бебе и мислех, че котарака ще го изяде. Без намек дори за шега..

Това през нощта виждах..над главата си, БрРРРР :

И само за сравнение, най-сладкото бебе куче на света!!! Сега е момиченце куче!  Heart Eyes

Скрит текст:

# 227
Нямам търпение да ми приключи договорът с blizoo. Изключително калпав интернет, който редовно спира и налага редовно звънене до още по-калпавите оператори и дори след свързване с тях го чакам да се появи още половин час. Досега 40 минути рестартирах, изключвах, вадих и слагах кабели, проверявах другите дали са добре захванати - нищо. След като най-накрая се обадих и ги питах за какво аджеба им плащам тия такси всеки месец като от 30 дни в месеца аз интернет имам 15 такива с интернет взеха че оправиха нещата.
Ще изтрая до октомври да се преместя спокойно при друг оператор.

За интервюто утре се колебая и за Деанскита и за черната рокля  Laughing Не ми се ще да се явя пред ръководството замаяно ухилена с коктейлна рокля  Laughing

# 228
  • някъде ... тук ...
Близу вече са към МТел. Родителите ми се отказаха и са към Виваком.

Един дворен кот и от мен - дребният си е направил селфи с него, легнали на цимента Crazy

Доволна съм - записах баба, дядо и внуци за нощното наблюдение на Персеидите утре вечер на Паметника. Дано само времето е хубаво, защото записващата каза, че прогнозата за североизточна България е бури и облаци за утре вечер.

# 229
Ние ще минем към Нетуорк, много познати ми го препоръчаха, дори един бивш колега, който също като мъжа ми следи всякакви футболни мачове и турнири сподели, че в пакетите имало всички нужни за целта канали. Футболът вкъщи е на особена почит, случвало се е двата телевизора да са на различни спортни канали за да следят два отделни мача, а от лаптопите се гледат едновременно няколко турнира  Tired

Кой паметник? В Шумен?

# 230
  • някъде ... тук ...
Същия - на обсерваторията на ШУ.
Нетуорк не са ми познати.

# 231
  • Страната на чудесата
...

За интервюто утре се колебая и за Деанскита и за черната рокля  Laughing Не ми се ще да се явя пред ръководството замаяно ухилена с коктейлна рокля  Laughing

На интервю за работа се явих след поето доволно количество мента /ама не с глог и валериана,  с лед Joy
На следващият ден ми оферираха финансовите си условия. Явно силно съм им дъхала и изпаренията са помогнали да се харесаме взаимно Mr. Green

# 232
Елит, би ли споделила повече? Има ли още места?
Нетуърк са за Шумен само. Май.

# 233
  • някъде ... тук ...
Не знам дали има още места. Това им е сайта. На "посещения" са изписани часовете и телефоните. Обсерваторията е горе, до входа на горското училище и информационния център.
Миналата седмица се качвахме с децата до Паметника и се зачетохме в листовката на входа на обсерваторията. Баба им и дядо им обещаха да ги заведат. Днес им издирих сайта, че се сетих за предварителното записване. Добре, че се сетих Crazy

# 234
  • дядовата ръкавичка
В София дали ще могат някъде да се гледат Персеидите?

# 235
Антигона, ти си много хубава, с каквото и да отидеш, ще е ок. Аз бих сложила някое панталонче с риза с къс или без ръкав. Сандалите са ми на малък ток и готово. Или пола с ризка.
Стискам палци!!  Hug

Ако стане с работата, обещай, че идваш да го удавим в розе! Обещай!

# 236
Елит, би ли споделила повече? Има ли още места?
Нетуърк са за Шумен само. Май.
Aз доколкото знам, фирмата е русенска и  се разпостраняват в Североизточна България.

# 237
  • някъде ... тук ...
В София дали ще могат някъде да се гледат Персеидите?
Това намерих - накрая пише, че ще има на хълма при с. Железница, но това изглежда малко несериозно.

# 238
  • дядовата ръкавичка
Благодаря, ЕлиТ! Това и аз го видях, но то си фенска сбирка, няма телескопи.

# 239
  • София
Айяла, хващай към Рожен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт