Искам да кажа ... (85)

• 71 439
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • Страната на чудесата
Антигона, силно стискам и аз!

Неспането и при мен беше снощи, днес баща ми е на профилактичен преглед в Кардиологията, след предишните 2 операции, мислих го нощта, дано всичко е без забележки този път.

# 286
Антигона, Катан се казва - много е интересна, развиват се градове и пр., има различни разширения и е много интересна, доста я играем с най-различни приятели. Има доста правила и в началото е малко объркано, но се свиква. Между другото има я и онлайн, за съжаление с доста бъгове, обаче пак е интересно (ако не забие), на живо е по-яко, ама... Може да си станем приятели и да цъкаме онлайн  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Сега чакаме едното разширение за повече хора на български и са ни го запазили направо, голям интерес има, събират се на турнири, оказа се, че доста хора са запалени и я играят.

# 287
Антигона, разкажи повече за интервюто! Какво е трябвало да правите, игри ли сте играли....?
Стискам ти палци и за това ТМ да не се разболее, че мъжкото месо "мнооого боли".
И за кардиолога ще стисна палци!
Играта Катан само от Мър съм я чувала.  Blush
Вчера след пицарията си взехме останалите 2 парчета за едно коте, което видяхме по пътя. Нямаше го на мястото му и реших да ги хвърля в контейнера. От там като излезе един черен голям кот, пък и тъмно беше, и ноктите му как дрънчаха по ламарината на коша....Изкарах си ангелите!
Днес ще се опитам, ако времето позволява да гледам от терасите падащи звезди.
И торта ще правя!

# 288
  • Страната на чудесата
Супер, татко е добре, всичко се възстановява добре.

Изморено ми е Tired
Искам един уикенд само за мен, ама такъв скоро не се очертава Crossing Arms

# 289
Антигона, според мен ти си от типът хора, които се справят на интервюта. Ако си искала позицията съм убедена, че си се представила добре.

Мър, има доста организации, които приемат животни и им търсят дом.Мога да си представя как се чувстваш.

# 290
Супер, татко е добре, всичко се възстановява добре.

Все така да е  Hug Почини си!

В Шумен вали от сутринта. Идеално време за нищоправене, шоколад, филми, шоколад, книга, шоколад и после шоколад  Whistling

Мариат, благодаря ти!

Играхме ролеви игри, трябваше да сме служител, лидер, шеф, посредник, екипен играч, самостоятелен такъв, да взимаме решения кого да уволним и защо, как бихме процедирали при конфликт в екипа, при конфликт с ключов клиент и служител и такива неща.
Много интересно беше, отначало всички бяхме сковани, но бързо се отпуснахме. Смятах, че това сме отсятите кандидати и ще избират между нас, но на тръгване пред офиса чакаха още поне три групи.
В нашия "екип" имаше хора, които в момента заемат същата длъжност, но в друга фирма и бяха доста дейни и пъргави откъм ориентиране в обстановката на дадената ни хипотетична ситуация. Затова и не възлагам големи надежди, че ще спрат на мен, но пък желанието ми е доста голямо.

Ще видим, де... Каквото сабя покаже.

Ох, Даун, дано си права. Благодаря ти много.

# 291
Антигона, не ти правя комплимент само за комплимента, но наистина ми прави впечатление, че "стреляш" на мсто. Обикновено, това помага при интервютата. Не ми е познато това с ролевите игри при наемане, но е обичайно при курсове по език. Сигурна съм, че си се справила добре. Много зряло звучиш за толкова младо момиче  Hug.

Да се оплача - имам посиняло око. Радвах се на кучката вчера, а и тя явно. Така ме фрасна с глава, че днес се събудих с насинено око. Дано да се оправи до понеделник.

# 292
Даун, преналяти са и те, може единствено да публикуват снимки като го "поочовеча", но съм абсолютно сигурна, че няма да му намеря дом, просто е обикновено коте. Преди година търсих дом на 3 пухкавели, много хубави котета и пак не успях, та сега ги гледа баба ми (тя си ги намери) с моя помощ. При нашите са 2 - моята и една, която дойде в последствие доста изгладняла и ги направихме двойка гейове  Mr. Green, те пък се разбират много добре. Това са ми действащите, аз през годините колко е имало... в нас мъжа ми донесе коте на 3-4 дни, като мишка - майката сгазена от кола, като бебе съм го хранила на 3 часа, оживя, но после падна от терасата, нямаше достъп до там, но се случи. Беше и не особено щастлива - ако щете ми вярвайте беше в меланхолия на прозореца по цял ден, а когато я водехме на двора при нашите, ставаше друга котка - дива, жива, игрива. И не искам повече котки в апартамента, беше ми твърде мъчно.

# 293
Здравейте девойки. Аз оцелях от срещата  Mr. Green
Пет (Сандо- ПЕТ) съученички ресторант, дискотека, много бяло вино. Голям купон, голям сеир.
Добре, че скоро няма да се прибирам в Плевен  hahaha

# 294
  • Euskal Herria
Добре, че скоро няма да се прибирам в Плевен  hahaha
Хах, след един наш купон заведението изгоря. Още се майтапим, че сигурно сме били прекалено разгорещени.  Joy

# 295
Аз пък постоянно осиновявам. Колко приятелства съм завързала чрез осиновяване на котки... Условието е, че котките се гледат на двора. Като малка са ми излизали котешки екземи от тях, дъщеря ни е предразположена и засега не искам да съжителствам с космато вкъщи.

# 296
Антигона, стискам палци!

Навън все едно е есен. Ужасно ме подтиска това време. Отделно, утре е кръщенето на децата и съм в голяма чуденка, дали да сме вън или вътре в заведението. Дават го същото време.

# 297
Не бих осиновявала постоянно, имам лимит, аз искам да мога да им дам адекватна грижа - храна, обезпаразитяване, ветеринар, внимание. Всичко друго ми е извън принципите, не мисля, че правя добро (включително и на себе си)  Peace

# 298
Eй, Ванини, хубави емоции ви чакат!
Как ще се кръщават децата- с един общ кръстник, или всеки с различен?
В нашия край, когато има няколко кръщенета на веднъж(не говорим за близнаци), попа първо нарежда момчетата. След тях момичетата!
Руми, немирнице, да не ти излезе име, а?

# 299
Антигона стискам палци и аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт