Искам да кажа ... (85)

• 71 531
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Захир, дай паролата за акаунта си на твоя мъж, че да се оплаква от теб в бг-мамма каква никаквица си задето за пореден път ще го оставиш сам  Laughing И му се зареди хладилника с розе!
Или поне да му зареди 5 перални да си има занимавка Joy Честит празник на Мариат, да е жива и здрава! bouquet

# 376
Изпуснала съм заигравката с това ПЕТ  Confused

# 377
Дейзи, опитвала съм и не ми е комфортно, нервно ми е, мисля ги проклетите токчета и затова се отказах да привиквам. Преди много носех чехли, от както шофирам не съм ги и вадила дори, веднъж бях с чехли, тръгнах, отбих, събух ги и продължих боса, на платформи същата работа. От самото кормуване така си ми тръгна, да е обувка която ми седи здраво на крака и така си свикнах и даже тази година си взех едни равни бабешки сандали, които не ми бягат по крака и така.
Антигона, ама с 15-те санта ли караш ими се преобуваш не разбрах 😜 Винаги се възхищавам на жените като слязат с едни високи елегантни обувки 😀 а аз преди даже си мислех, ако имам кола и аз ще нося по-високи токчета. Да, ама не е баш така 😁

# 378
Най-обичам да шофирам с обувка с тънък ток. Обаче повече от 9 см ток не си причинявам  Grinning

# 379
Антигона, и аз нямам обувки с под 10 см ток и си шофирам с тях, но се скапват по-бързо иначе не ми пречат. Аз и боса карам  Embarassed.

# 380
Добро утро!

Боса и аз карам, по-удобно ми е отколкото с каквато и да е обувка. Даун, твоята кола не беше ли автоматик? Чувала съм, че автоматика се по-лесно с високи обувки, отколкото ръчната.
Иначе преди да сляза от колата се преобувам, ако се налага.

# 381
Не Антигона, менюъл ми е, макар че и автоматици карам.

# 382
Антигона! Защо си станала в 6 бе жена?! Тук по закона за всеобщата гадост след студа двата дни, ама буквално студ.. днес пече слънце и е чудесно зя плаж. Но ние тръгваме!!! Страшен късмет, няма що!😂

# 383
Добро утроооо!
Прекрасна неделя ви желая, момичета bouquet

# 384
Антигона! Защо си станала в 6 бе жена?!

Дойде ми музата за сутрешната тренировка и после не можах да заспя.  Вследствие на което реших, че ми се ходи на плаж и ей ме на  Laughing

Много рано тръгвате, Захир?

# 385
Благодаря за положителните мисли за дребната, момичета. Мамата ми се разката през ноща, но сега сякаш е по- добре. Не можеше въздух да си поеме от кашлица, инхалации и през ноща на 4 часа. Ще мине, ама нервите да са ми здарви.
Антигона, и аз до преди година не слизах от високите обувки, ама такава беля си докарах с кокалче на левия крак, че сега, дори по повод не мога да обуя токове:( Ща не ща се насочих към еспадрили и кецове с двойна подметка, да дадат барем няколко санта към иначе забележителния ми ръст:) В ежедневиет иди яла, ама за излизане вечер ми е голям зор. Сирачета ми останаха обувчетата, те заминаха де повечето, която  имаше малък крак от дружките ми намаза:)

Снощи в три часа един младеж решил да влезе със стъклото в хотела, такъв трясък се чу, акъла си изкарах. Добре че не се е нарязал, интересното е че на тази грамадна витрина дори врата няма...

# 386
Във Варна дали става за плаж или е студено newsm78

# 387
Във Варна дали става за плаж или е студено newsm78

Идеално е.

# 388
Благодаря, значи може да  отскочим за 2 дена  Hug

# 389
Благодаря, значи може да  отскочим за 2 дена  Hug

За най-точнa прогноза гледай gismeteo.ru  Hug

Жаки, как така е влязъл през стъклото? Shocked

Общи условия