Искам да кажа ... (85)

• 71 445
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Антигона, всичко са бели кахъри. Но на лекар трябва да отиде. Не може ли да презапишете часа?
Аз от няколко дни се пристрастих по 10 000 крачки. Сега тръгвам нагоре с кучо към Витоша да ги навъртя..))

# 466
Благодаря на всички за милите думи за децата ми. Simple Smile

Лиляна, не знам колко умея да снимам, съвсем базови са ми представите, със сигурност може и по-добре. Simple Smile

Антигона, много неприятно, аз и мъжът ми 2седмици се ядосваме с нашата кола, ходихме по какви ли не сервизи и майстори. Сега уж е добре, изпробвах я на сравнително дълъг път преди морето. Миналата година големи перипетии имахме и на отиване и връщане. Сега се надявам да ни прескочат.

Excuse me, аз не успявам всеки ден да направя 10хил., но поне по 5хил. гледам да имам. Не че ми се е отразило по някакъв начин, със сигурност ми трябва повече движение.

# 467
  • Sofia
Да са честити именичките ни  bouquet!
Смятаме да минем през църквата след час и след това- на плаж  Hug.
По темата с "просещото дете"-аз съм жалостива и доверчива.На деца обикновено помагам за момента.Не бих изпадала в размисъл за по-натам.

# 468
Честит имен ден на всички празнуващи.

Сесили, недей да скромничиш. Много добре снимаш, а децата са ти копия, може би заради косата така ми изглеждат.

Янтра я разбирам. Много е гадно като се заредят едни такива уж дребни, но костващи нерви неща, но наистина е на периоди. Дано да сте доволни от новата кола.

Много кофти с времето на морето, особено, когато лятото и без друго е кратко, а и почивките.

# 469
  • Euskal Herria
Честито на всички именици днес! Честито и на всички варненци!

# 470
  • Страната на чудесата
Честито на всички именници днес!
Здрави да са и само с добро да им се споменава името!

Уикенда ми беше отвратителен, сънувах какви ли не гадости, на кръстопът съм /пак/
Единственото хубаво е, че покрай тези нерви съм свалила 10 кг.за последните 3 месеца Blush

# 471
Добро утро, днес е свят ден и нека всички, които празнуват да са живи и здрави  Hug
Довечера ще празнуваме с племенницата ми и свекърва ми.

А аз в 9 сутринта започнах с вадене на мъдрец (готова съм!)
Скрит текст:
при зъболекарката ми, не успяхме, тичахме за дежурен хирург, пратиха ни на панорамна снимка (извън болницата), обратно и искаха да ме отлагат за утре, а аз цялата изтръпнала от упойка, казах им, че нямат шанс да ме хванат друг ден и ТРЯБВА да е днес! Нямало операционна, в един кабинет - ще стане, ама по-трудно за мен  Confused И почна една одисея едночасова, дърпане, рязане и бутане, да е жив и здрав хирургът, на късмет отидохме, но се заинати и не ряза кост, хоризонтално пораснал мъдрец го извади с един шев. Е, вярно, че доста се побутахме, ама май челюстта ми е здрава. Към 11:30 свършихме, сега чакам да ме пусне упойката и съм се заредила с аулин за около 7 мъдреца, минимум. Но съм облекчена хора, много ме плашеше тоя мъдрец, всичко стана доста непланирано, но стана, няма го вече, пийте по едно за мене, че голямо шубе съм брала. Слагам и лед на един час, че ми обещаха подуване, ще съм картинка довечера.
Писах в работата сутринта, утре имах важна среща, на която щях да отида, ако ще и втора глава да ми е изникнала, нямаше как, писаха ми, че шефът я е отложил, което никак не му е било лесно, просто няма такъв пич, за да остана да си почивам и да се възстановя. Ядосвам се понякога на цялата система, но пък в такива моменти няма как да не оценя какъв колектива имам зад гърба си! А мъжът ми сутринта си взе цял ден, за да ми стиска ръчичката и да е до мен сега, представям си с каква физиономия съм излязла, за да си удължи отпуската от 1/2 дена на цял... Crazy

# 472
Честито на именниците и от мен!
Аз бях на почивка и зарязах всичко - телефон, интернет, компютър. За съжаление почивката свърши и само за 15 минути в офиса успяха да ми вдигнат кръвното.

# 473
  • София
Честит празник на всички!
Двойно честито на имениците!

денят ми започна обещаващо Simple Smile

# 474
  • Пловдив
Добро утро, днес е свят ден и нека всички, които празнуват да са живи и здрави  Hug
Довечера ще празнуваме с племенницата ми и свекърва ми.

А аз в 9 сутринта започнах с вадене на мъдрец (готова съм!)
Скрит текст:
при зъболекарката ми, не успяхме, тичахме за дежурен хирург, пратиха ни на панорамна снимка (извън болницата), обратно и искаха да ме отлагат за утре, а аз цялата изтръпнала от упойка, казах им, че нямат шанс да ме хванат друг ден и ТРЯБВА да е днес! Нямало операционна, в един кабинет - ще стане, ама по-трудно за мен  Confused И почна една одисея едночасова, дърпане, рязане и бутане, да е жив и здрав хирургът, на късмет отидохме, но се заинати и не ряза кост, хоризонтално пораснал мъдрец го извади с един шев. Е, вярно, че доста се побутахме, ама май челюстта ми е здрава. Към 11:30 свършихме, сега чакам да ме пусне упойката и съм се заредила с аулин за около 7 мъдреца, минимум. Но съм облекчена хора, много ме плашеше тоя мъдрец, всичко стана доста непланирано, но стана, няма го вече, пийте по едно за мене, че голямо шубе съм брала. Слагам и лед на един час, че ми обещаха подуване, ще съм картинка довечера.
Писах в работата сутринта, утре имах важна среща, на която щях да отида, ако ще и втора глава да ми е изникнала, нямаше как, писаха ми, че шефът я е отложил, което никак не му е било лесно, просто няма такъв пич, за да остана да си почивам и да се възстановя. Ядосвам се понякога на цялата система, но пък в такива моменти няма как да не оценя какъв колектива имам зад гърба си! А мъжът ми сутринта си взе цял ден, за да ми стиска ръчичката и да е до мен сега, представям си с каква физиономия съм излязла, за да си удължи отпуската от 1/2 дена на цял... Crazy
Да те успокоя - един час не е много за вадене на мъдрец. Simple Smile

# 475
Целта с крачките - изпълнена!
Сега кафе и плаж малко на двора.Wink

# 476
Янтра, ти ме уби  Shocked Явно си е за черпене...

# 477
Направо ме разбихте с тези мъдреци. Аз такова чудо нямам, но е вероятно да ми се наложи да вадя зъб в някакво неопределено бъдеще и сега съвсем се спеках, а иначе ходя без проблем на зъболекар.

# 478
  • Пловдив
Янтра, ти ме уби  Shocked Явно си е за черпене...
След като стигнеш до хирург работата явно не е за боц упойката, дръп зъба Simple Smile Често ми се налага да чакам да вадят някой зъб и един час си е в реда на нещата Simple Smile

# 479
Прибрах се и аз. Не знам колко крачки съм навъртяла, но и на мен движението не ми е достатъчно.
Сесил, поздравления и от мен за снимките и децата. От скоро съм притежател на един Никон, първият ми фотоапарат без лента и още не съм му разучила опциите.
Мър, честито ти беззъбие. Аз моите много си ги пазя. Дори мъдреците пломбирам! Никакво вадене! Зъболекарят ми е един от над 20 години.
Антигона, и аз да се изкажа в полза на медицинския преглед.
Кажете какви антицелулитни масажи правите в салон. От какво виждате ефект?  

Общи условия

Активация на акаунт