Искам да кажа ... (85)

• 71 446
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • SHOOT ME 10 $
Благодаря ви дами! Виртуална прегръдка за всички.

# 496
Екс, не знам дали ще успее да презапише часа, този го чакахме с месеци  Tired Определено не ми е ден, а е едва понеделник, просто не искам да знам до края на седмицата какво още ще ми мине през главата. Смених горивен и въздушен филтър, но не и не - не я усещам по същия начин тази кола и това си е. Механиците имат съмнения, че са дюзи  Tired Само дюзи ми липсват в момента!
Спирам вече, че докато пиша вместо да се успокоявам, защото го споделям то почвам да се гневя още повече...

Мъдрец са ми вадили с операция, мисля че поне 6 пъти съм го разказвала само в тази тема. Ще разкажа пак най-комичното - на панорамната се снимка се вижда само, че е легнал и венецът го покрива изцяло. По време на операцията се оказва, че короната на мъдреца се е вплела в корените на зъба до него в резултат на което когато се събудих от упойката и се погледнах в огледалото видях, че устните ми са надвишили три пъти размера на тези на Мара Отварачката.
Даже снимка имам, не лъжа.

Захир, ще се самоцитирам за интервюто.

А ти яж! Иначе ще дойда, ще те набия и ще ти изпия всичкото розе!

Скрит текст:
Супер, татко е добре, всичко се възстановява добре.

Все така да е  Hug Почини си!

В Шумен вали от сутринта. Идеално време за нищоправене, шоколад, филми, шоколад, книга, шоколад и после шоколад  Whistling

Мариат, благодаря ти!

Играхме ролеви игри, трябваше да сме служител, лидер, шеф, посредник, екипен играч, самостоятелен такъв, да взимаме решения кого да уволним и защо, как бихме процедирали при конфликт в екипа, при конфликт с ключов клиент и служител и такива неща.
Много интересно беше, отначало всички бяхме сковани, но бързо се отпуснахме. Смятах, че това сме отсятите кандидати и ще избират между нас, но на тръгване пред офиса чакаха още поне три групи.
В нашия "екип" имаше хора, които в момента заемат същата длъжност, но в друга фирма и бяха доста дейни и пъргави откъм ориентиране в обстановката на дадената ни хипотетична ситуация. Затова и не възлагам големи надежди, че ще спрат на мен, но пък желанието ми е доста голямо.

Ще видим, де... Каквото сабя покаже.

Ох, Даун, дано си права. Благодаря ти много.

# 497
"Една врата се затваря,друга се отваря"

чудесно е човек да намира отворени врати - особено на празник, така се помни по-лесно

от мен също честит празник - кръщелницата ми е Мария, а едната ми дъщеря за малко да бъде Марияна  Grinning

# 498
Aнтигона! Това е кола! Вещ. Не го мисли толкова! Знам, че е дразнещо, ядосващо и гадно, но..няма смисъл. За прегледа е по-кофти, но ако е рамо, търпи отлагане, просто запазете нов час. Мисли позитивно!
За работата стискам палци!!!  Praynig Човек никога не знае!

raja_nikol поне за мен беше кошмар, при все че бях при д-р Мутафчиев (баща), който е светило в ортодонтията. Но всеки месец се затягат, което е последвано от една седмица кошмарно главоболие. Отделно постоянно някакви телчета се разместваха, основно на долните зъби, забиваха се и ми правеха рани.  Tired

# 499
Честит празник на всички именници  Hug
Аз си имам рожденик - моята майка. Да ми е жива и здрава.

Антигонче, мен ме сюрпрезираха с 300 лв за заключалката на багажника - едно лостче се счупило, но трябвало да се смени целия механизъм.
Сега ще пробвам с един ключар, който ми препоръчаха, ако не стане ще търся частта втора употреба. 300лв за багажник не давам  Crossing Arms

мидко, страхотна изненада  Peace

# 500
И моя баща е рожденик, аз именячка! Чудя се довечера да се наям или да се напия, или и двете.
Мидко, честита да е съпругата! А за теб-  welcome Готвач си ти, ще се спогодим! Само кажи колко перални имате у дома? Mr. Green Това препитване е за жените от темата, споко! Да те почовъркаме малко!

# 501
Руми, ега ти ключалката, колкото 4 броя дюзи  Laughing Ненормална работа.

Захир, колата ми е нужна постоянно, това че обикалям в града не го броя, защото колко да е голям един Шумен  Laughing ама всяка седмица имам пътувания извън него поради други ангажименти и просто е необходимост да е изправна.
Вчера си скъсах с нервите на отиване и връщане, от 130 с педал натиснат до дъно тя смъква до 60-50км/ч.
Сега пак я усещам, че вози тежко, все едно съм я натоварила до пръсване, а преди тръгваше само ако отпусна съединителя. Абе...! Главата ме заболя чак.

# 502
Аз смятам, че  midkoo  като новопостъпил в темата е редно да отговори на едно малко блиц-интервю, което ще му осигури достъп до нашите редици на видни хубавици ( и умници).

Та, едно по едно:

1. Г-н  midkoo, споделете какво е мнението ви за почивка на съпруга/ съпругата отделно от официалната брачна половинка и има ли то почва във вашето семейство?

2. Почивате ли на хотели, различни от клас 5 ( словом: пет) звезди и намирате ли Албена за бабешки курорт.

3. Моля да обозначите цифром (и словом) броят на пералните машини във вашето домакинство както и името на домашния ви любимец, в случай че такъв съществува. Той носи ли ви бира в уста и ако да, да прецезираме върху фактите, а именно, марката бира както и консумирания грамаж на дневна база

Предварително благодаря за предоставените отговори!!!

# 503
  • Euskal Herria
Ех, ще стреснете човека    Joy.

# 504
*шепти истерично*:

Питай откъде пазарува. Питай откъде пазарува!!!

# 505
мда, сериозна цедка  Mr. Green

# 506
*шепти истерично*:

Питай откъде пазарува. Питай откъде пазарува!!!
Да, задължително условие е да не купува от Икеа  Joy

# 507
И Лидъл. Особено перилни препарати!

# 508
и кич фенерчета!!!

# 509
Ще се напикая от смях, а вече си легнах и няма да е удобно  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт