Покажете си детските стаи - тема 23

• 168 804
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Знам, че Виденов не са долюбвани много много, но те имат легло тип Приста 120 см. Скоро им разглеждах спалните и съм запомнила..

https://videnov.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-% … D1%80%D0%B0%D0%BA

https://videnov.bg/спални-и-легла/приста-с-ракла-без-вкл-матрак

# 226
  • София
Благодаря тета, но мъжът ми не иска да чува повече за Виденов, а и това легло не ми се вписва в концепцията.
Преди малко една съфорумка ме зарадва, тъй като харесах на снимка обзавеждане (на русенска фирма) и ми даде доста добри отзиви за него, а тя е в мебелния бранш и й се доверявам. Ще поръчваме, че ми писна вече.  Crazy

# 227
Да, ясно..лимбизета са на Виденов... Успех Peace

# 228
  • Once there was a Hushpuppy...
И е прав Тони мъжа ти да не иска да чуе Peace
Ние нямаме опит, но моя мъж само в шоу рума им докато ги оглеждаше каза, че не стават.... Rolling Eyes
Може пък да има хора, които ги харесват.
Аз му се доверявам напълно на избора и вкуса, за това повечето неща, както и детската стая са ни икейски Peace

# 229
Момичета Моля дайте линк към тапети за стая на момиче. ..почти тинейджър.

В предишната тема имаше но сега не мога да го намеря ☺

Има хубави фототапети в Домко на околовръстното в магазина им Peace

# 230
И нашата детска е икейска, но по мое давление Laughing
 На Виденов сестра ми имат някакъв скрин, от нея знам, че са паянтови. Аз опит с тях нЕмам.

Иначи е пълно в нета с инфо за легла с посочения от Тонка размер, а и всеки майстор ще сглоби такъв. Тя попита-предложих нещо конкретно. Peace

Не че икейските мебели са синоним на качество. Wink Двойните чекмеджета поувиснаха, а едното щрака съмнително, като се вади...

# 231
Тета, ние нямаме оплакване от техни неща за сега Peace
А, като се замисля преобладават в нас Crazy Дано и с детската всичко да е о.к., нашата е от модули на Беста и гардероб от РАХ Peace

# 232
  • Русе
Тонка, точно за тази тема си. Кажи какъв тип мебели харесваш, коя е русенската фирма.? Аз на моите, въпреки че нямат още 7, им направих легла 120/200, но всичко е поръчка.

# 233
  • София
Meggysan, русенската фирма е Стефани Стил.
Не ми се купуват отделни модули честно казано, защото вече нямам нерви.
Ето това харесах и ще го поръчам, само че леглото ще го направят с повдигащ механизъм:
http://www.stefanystyle.com/detski-veronika2.html
На място при представителите им ще попитам евентуално дали зеленото може да бъде сменено с друг цвят, за предпочитане бял. Но и това зелено също ме устройва.
И да уточня, че дъщеря ми не е толкова голяма, на 8 г. е.  Grinning
Задължително иска фототапет с Айфеловата кула.

# 234
Тонка, някой скрин за дрехи няма ли да предвидиш? Също в гардероба, най-отдолу, вместо рафт, е по-удобно чекмедже ми се струва?

# 235
Хареса ми русенската детска, но гардероба ми се вижда малък.

# 236
  • София
Чух се с моята дизайнерка и обсъдихме желаните от мен промени.
Разбрахме се да снимам пода и вратата за да може да ги заложи директно тях в проекта.
За съжаление обаче каза, че няма опит със сгъващ се работен плот, какъвто искам да има на падащото легло.
Намерих това клипче по въпроса и няколко линка с механизми за падащ плот, но не съм сигурна в качеството и надежността им, както и какви точно да купя за определен размер плот.
Целта ми е да се получи нещо подобно -
Скрит текст:
Ако някой има опит с подобна падаща масичка, ще се радвам да сподели информация за марка и място от което е закупил въпросните механизми.
Остава и въпроса коя фирма или майстор ще ми изпълни поръчката.
Тя каза, че няма проблем да ми разчертае и оразмери мебелите и за масив чам, не само за пдч и мдф, но самите те не работят с масив и няма да могат да го изпълнят проекта.
Така или иначе като гледам се очертава чак напролет ремонта на детската и ще имам време да избера фирма и проуча дотогава нещата. Искам да може да е отворено и да се проветрява предвид, че ще боядисваме, а и още повече ако омаслявам в крайна сметка мебелите.

# 237
В икеа има падаща маса...но нямам личен опит...

# 238
Всички цветове могат да се сменят, и Стефани стил и Ирим са фирми, които работят качествено и на добри цени! За бебешката стая ходих и в двата магазина и избрах гардеробче Ирим, заради различните цветове ПДЧ – тяхното синичко по ми хареса. Така че отиваш избираш си от една стоика с ПДЧ-та цветовете и след един месец най-мн. си готова Simple Smile

# 239
  • Русе
Тонка, добре работят Стефани стил, другите, които най-много се тачат са ИРИМ. По принцип може да им се сменят нещата, но имат май някои серии, които не могат. Хубаво е да се провери дали като са серийно производство, не ги работят примерно с тънки кантове, по-евтини механизми и т.н. Аз не съм фен на ПДЧ-то (у нас масив правим), признавам си, но като цяло на тази серия й куцат някои неща. Например - мнооооого ръбато това легло, откъм краката стърчи една дъска, която предразполага към чести удряния, гардеробът ми се струва нефункционален и малък, честно казано, има две малки чекмеджета само.
Гледам им спецификациите, май си е баш от серийното евтино производство. Внимавай с тях.

Айла, а как ще ти го вкопаят този плот, че ме замисли сега?

Общи условия

Активация на акаунт