Покажете си детските стаи - тема 23

• 168 793
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Jillian зависи колко е голямо шкафчето и крилото на гардероба и децата момичета или момчета са, но и на мен ми се струва малко.
Мерси за коментара за симетрията, на мен по-скоро чуденката ми е изобщо дали да ги размествам така или да остана на първоначалният вариант на дизайнерката с шкафа до вратата и с откритите рафтчета, но тогава това дете има доста по-малко шкафчета и чекмеджета от другите две.
Направи й допълнителните шкафчета, че да няма сърдити после Wink

# 256
Здравейте!
Много хубава темичка, записвам се и аз, че сме на тема детска от доста време вече, и е крайно време да я завършим. Големи красоти показвате, аз имам за детската гардероб и една етажерка, ще поръчваме легла - 2 броя еднакви, и 2 бюра, и дотам се изчерпвам. Имам едни столове, на които в новия апартамент все още не мога да намеря място, но онзи ден реших да ги претипицирам, и да ги сложа в детската. Без подлакътници са, но имат напречни греди за крачета, и аз много ги обичам, от малка. Иска ми се ад нармеря шарени тапети, защото мебелите ще са си издържани в дървесен тон, и поне стените да са по-интересни. Малкият обожава жълто и оранжево, но не мога да намеря нещо, което да ми допада като цена и качество, и да го видя на живо. Тук имаме 4 магазина от големите вериги, но в две от тях вече съм разгледала, нищо не ми харесва, утре още малко ще обикалям, стискайте ми палци.... или ми предложете нещо изпитано, за онлайн поръчка  Blush
Поздрави!

# 257
Хубав ден и от мен и благодаря за полезната тема.  Като се роди сънът ни спеше в креватче до спалнята, но след едно обеледуване се настани трайно в леглото ни и така вече година и половина. По тази причина не сме оправяли стаята му, в която има само едно  легло, което в повечето случаи ползва баща му и стар дървен скрин. Малкият след 3 дни става на 2 г. и решихме да оправим стаята му, а и баща му с право негодува. Обаче  правим опити за второ дете, а детската е една и се чудя как да съчетая мебелите, така че да стават и за второто дете. Тези мебели много ми допадат, но кое да избера - варианта двуетажно легло или да заложа на единично и после да му мисля... ?
http://www.meblik.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F/savannah/

# 258
Ивана, чудни са мебелите  Heart Eyes
Ние направихме точно така преди година и половина, когато правехме детската на девойката - сложихме двуетажно /тя много го беше харесала и го искаше/ и с идеята да се ползва и за второто дете живот и здраве, което тогава беше все още в проект. Е, здраве и живот януари месец ще се появи, надявам се като дойде време добре да си съжителстват на леглото, ако пък не - винаги могат да се вземат отделни легла, или двуетажното да се раздели на две отделни.

# 259
Точно това не ми е ясно, дали двуетажното може да се раздели?  Мебелите  ги видях само в интернет, още нямат магазин да ги видя на живо. Сега събирам идеи, затова избрах картинки с животни, иначе малкия по серията с колите направо ще полудее. Simple Smile

# 260
Няма ли да настане война в един момент кой да спи на втория етаж?

# 261
У дома децата са на 2.9 и 5.6 и от една година имат стая с двуетажно легло и никога не сме имали проблем кой да спи на горния етаж. От ден първи всеки си е в леглото и няма мрънкане и тръшкане.

# 262
  • София
mamaivana много ми харесаха показаните мебели, които си избрала  Hug

Ето и новият ми проект и изглед с прибрано легло.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Иначе промените са цвета на пода и вратата, изместената горна част от секцията до падащото легло над леглото. Табла на едното легло и вдигнати шкафчета съответно до нея. Килим. Скосени ъгълчета на откритите рафтчета.
Близначката не и допадна варианта с открити рафтове горе над леглото, а предпочита последният мой показан тук вариант.
Това  -
Скрит текст:
Вместо това -
Скрит текст:

Тъй като паркета така или иначе ще се цикли при ремонта мисля да го мина с по-светъл байц масло за да прилича повече на първият вариант на проекта, където цялостно изглеждаше по-добре.
Ще помоля за скосена табла и на леглото, както и смяна на килима. Предният вариант без табла повече ми допадаше, но сега пък има повече чекмеджета равнени с таблата до бюрото.

# 263
  • срещу двата комина :)))
Аз ди представях таблата между двете легла, не знам защо Simple Smile

# 264
http://kolosbg.com/prod.php?id=2250

Това е вкопаната дръжка, за която говорех по-назад... тогава нямах възможност да дам линк. С такива сме на гардеробите в коридора-на плъзгащите врати. Няма дупка, от която да влиза прах, каквито опасения имаше....така няма да се удрят малките крачета в стърчащи дръжки.

Но това е нещо, което може да се коригира и в движение. Основното е да измислиш проекта Laughing

# 265
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На мен ми се прииска да живея в тази стая  Blush

# 266
И аз си представях табла м/у двете легла, може би дори заоблена във външният ъгъл, и дори тапицирана като стената на същите легла. Но важното е девойките да си харесат стаята, то една дъска могат и впоследствие да вмъкнат, ако има 2 см да се измести някое легло  Laughing
Проекта изглежда много красив! С нетърпение очаквам да го видя след време осъществен!

# 267
  • В градината...
Да, скосена тапицирана табла  Peace

# 268
 Aila, много ти е хубав  проекта, не бих излязла от тази стая, на мен ми харесва без ракла, като са оправени леглата прилича на голям диван, което през деня я превръща във всекидневна. Три ли са децата ви?

При нас това е спорът, аз мисля за следващото а мъжът ми иска да угоди на малкия и натиска за варианта с колите и единично легло. Доводът му е, че предвиждам  едно дете , а ако се родят близнаци...   

# 269
Айла, чудесно изглежда стаята. Докато гледах само ми хрумна, че не е лошо да сложиш едно голямо огледало някъде за момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт