Покажете си детските стаи - тема 23

• 168 780
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, миналата седмица ако не се лъжа заговорихте за мебелите на Стефани и Ирим, та веднага погледнах в сайтовете им, много хубави ми се видяха,и цените доста приемливи, но нямам възможност да отида....да видя що годе за какво качество става дума  Confused
Въпроса ми е наистина ли има такива от вас които ползват мебелите им и са доволни, мисля да се обадя днес по телефона и да поръчам, само едно легло ми трябва, ама спешно  Blush

Проекта на Айла за трите й принцеси е чуден и ще чакам да го видя в завършен вид с нетърпение  Heart Eyes

# 286
  • София
ani-ali, аз вече писах, че ми помогна съфорумка - мебелист, която каза смело да купувам от Стефани. Напълно й се доверявам.

# 287
Тони благодаря за светкавичния отговор, тъкмо разглеждам Стефани, обаче не виждам цени, няма или не ги намирам, ще им се обадя по телефон да видим дали ще стане така да поръчам  Tired
Ти на място ли си ходила да гледаш избираш ?

гледам повечето легла са с повдигащ механизъм, аз не искам такива, ти какво точно поръча  Hug

# 288
  • София
Аз сложих огледалата на вратичката на гардероба само,че от вътрешната страна Simple Smile
Много добра идея, благодаря за което.
Иначе отвън мисля да си остане само огледалото между леглата и бюрата.

# 289
  • София
Ти на място ли си ходила да гледаш избираш ?
гледам повечето легла са с повдигащ механизъм, аз не искам такива, ти какво точно поръча  Hug
Харесах обзавеждането по снимка. В предните ми постове тук в темата има даден линк.
За мен е важно леглото да е с повдигащ механизъм. Обясниха ми, че така става и по-здраво. Но аз така или иначе в него ще държа неща, които няма да се ползват често (например дрехите, които са извън сезона и одеала), така че няма да ми се налага често да повдигам леглото. А мястото ми идва добре дошло, тъй като не искам да трупам мебели.

# 290
Здравейте, при нас май отпада варианта с двуетажното легло. Вчера малкият навърши две години и на партито си поговорих с мамите по въпроса. Повечето бяха на мнение да си направим  стаята за него, защото той е на 2г., при добро стечение на обстоятелствата, братче или сестриче ще се появи другата година, съответно поне 2г. ще бъде при нас, значи от две деца детска ще се ползва най-рано след 3г., а тогава той ще  е на 5г.
Сега се чудя какво да вземем освен леглото, гардероб или шкаф,  има ракла, която много ми харесва, но мъжът ми казва, че етажерка щяло да върши повече работа.
Вие какъв съвет ще дадете?
Това е леглото, под него може да видите, другите мебели. Ще съм благодарна за съвети. Освен за красота, става дума и за практичност.
http://www.meblik.bg/kolekcja/happy-animals/leglo-90/

# 291
Ниска масичка или бюрце да има къде да рисува. Етажерки не обичам,всичко прашасва...

# 292
 teta75, знам, но баща му казва, че ще вършат работа като порасне, има една, към която може и бюро да се прикрепи, нали не чисти той...
http://www.meblik.bg/kolekcja/happy-animals/82-83-byuro-etazherka-dyasnoly/

# 293
  • Русе
На Ирим и Стефани стил мебелите по поръчка са супер. Малко по-ниско им е качеството на сериите, но не много. Не са като Виденов примерно. Хубаво е, ако имате къде да ги видите на живо.

# 294
teta75, знам, но баща му казва, че ще вършат работа като порасне, има една, към която може и бюро да се прикрепи, нали не чисти той...
Да, може да има, но гледай не всичко да е с открити рафтове според мен.
Освен,че прашасва, изглежда и по-разтурено,когато всичко е на показ. Лично мнение...

# 295
Да, може да има, но гледай не всичко да е с открити рафтове според мен.
Освен,че прашасва, изглежда и по-разтурено,когато всичко е на показ. Лично мнение...
Пък и няма да може да си крие нещата в един момент Wink

# 296
  • Sofia
За моята дъщеря беше най-добре всичко да е достъпно за нея и да е на видимо място. Иначе не се сеща за играчки които са прибрани в шкафове. Сама си разглежда книжки които са и пред очите и си играе с тези играчки които са и пред очите.

На етажерката можеш да сложиш кутии с капаци и вътре играчките. Аз на кутиите им лепнах по една картинка какво има вътре (примерно лего или снимка с барби) и така тя си разпознаваше къде какво е пък после и по лесно го прибираше (сега вече картинките ги замених с думи/надписи).

И моята концепция в началото беше всичко да е прибрано, но като видях че така тя сама не се занимава почнах да вадя на видимо място. Сега каквото мога съм сложила на вън: листи за рисуване, книжки за оцветяване, книжки, материали за приложни изкуства, и тн. Да праши се, но пък на детето му е по удобно и е по самостоятелно.

# 297
  • София
Имам последен вариант на детската стая и мисля, че ще е това.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Промените са скосено ръбче на таблата, по-широка надстройка над падащото легло и шкаф колона до нишата. Махнат е и килима.
Сега остава работният чертеж, за който все пак реших, че си заслужава да си доплатя.

# 298
Aila, много хубава стая. Само работния кът ми се вижда малък за три деца, защо не направите падащо бюро или не го продължите плота докрай? От какво са изработени мебелите, синьото и лилавото, боя или фолио е?

# 299
Аз бих предложила да има и едно лилаво чекмедже на колоната до вратата за терасата.
Отделно, така и така ще ви излезе ''майка си и баща си'' мушнете и един изтеглящ се плот за работа/бюро  до входната врата(в лилавата част на стаята). По- напред в темата имаше показани.

Общи условия

Активация на акаунт