Покажете си детските стаи - тема 23

• 170 289
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • София
На снимката седи добре, моите обаче са боядисани в бяло и се падат по средата на стената, все едно където е камината на снимката.

На верандата имам една тухлена стена, която боядисах вчера в бяло. Сега като видях снимката се замислих дали да не сложа и там перваз. Ако стои добре ще сложа и ще покажа снимка.
Но може би трябва да е по-широк, ще видим  newsm78

# 451
Ще се опитам да кача снимки тези дни...
Ами за монтажа съм доволна на 98% процента, ако мога така да се изразя...
Много бързи, много сръчни, чак притеснени момчетата...
Престараваха се с винтоверта, прекалено много ги натягаха тези винтове...
Има една забравена тапичка, но си е моя вината, че не съм огледала внимателно,
и едно чукнато местенце има, което е на едно от рафтчетата - нещо съвсем козметично,
обаче съпругът ми веднага го забеляза като се върна вкъщи и ги заразглежда...
Не са захванати за стената по мое желание, защото секцийката не е на мястото си...
Даже ме накараха да го напиша на гаранцията и да се разпиша, че е по желание на клиента.
Нямаше как, трябва да изместим контактите първо, но човекът за тях бил свободен само през почивните дни.

За колко време направиха доставката и има ли възможност в почивни дни да я направят или след 18:30 през седмицата. Плаща ли се допълнително?

Корниза с тухлената стена стои страхотно!
Дали такъв корниз може да се сложи и на пода?

# 452
  • В градината...
На пода се казва перваз, а на тавана - корниз.
 bowuu

# 453
  • Sredets/Burgas

За колко време направиха доставката и има ли възможност в почивни дни да я направят или след 18:30 през седмицата. Плаща ли се допълнително?

Не, не сме плащали нищо допълнително...
Доставката мисля е само за през седмицата в работно време.
Най-добре отидете или се обадете да питате, ако имате някакви по-специални изисквания.

# 454
  • София
Поръчахме за децата Двуетажно детско легло Корона на Виденов и сега докато чакаме да дойдат и матраците гледам за спални комплекти с мотиви от Frozen. Попаднах на ето този постелъчен комплект, който нещо ми се струва много евтин за плик с долен чаршаф и калъфки  newsm78
Някой да е поръчвал от този сайт?

# 455
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Поръчахме за децата Двуетажно детско легло Корона на Виденов и сега докато чакаме да дойдат и матраците гледам за спални комплекти с мотиви от Frozen. Попаднах на ето този постелъчен комплект, който нещо ми се струва много евтин за плик с долен чаршаф и калъфки  newsm78
Лиана11, прочетете внимателно и вижте опцията за избор нА комплект:
Всеки комплект,включва различни части! Моля,четете внимателно информацията!
Постелъчен комплект включва: Плик за юрган,  долен чаршаф калъфки.
Олекотен комплект включва: Олекотена завивка, долен чаршаф, калъфки
Освен това може да не са добра изработка и щампата да падне след изпиране... Ако не се види, няма как да прецени човек.

# 456
Здравейте, имам малко бебе, което спи при нас и още не сме му направили стаята. За сега сме се спряли на Икеа,  като дизайн и цена  са най приемливи. Разгледахме  нещата в Меблик, но се потресохме от цените им, необосновано скъпи, хвалят се с механизмите на Блум, които всеки може да си купи, да ги замени и пак ще му излезе по-евтино. Фронтовете, които уж се заменят, накрая излиза, че си ги плащаш.
Ако някой може да предложи и други варианти ще съм благодарна.

# 457
  • София
Лиана 11, леглата много ми харесват и ги гледам отдавна. Най-хубавото според мен е, че ако на децата нещо не им хареса втори етаж, могат да станат ъглови. Освен това изглеждат красиво Simple Smile
Аз купих такива чаршафи за моята щерка, но не от този сайт, а от едно малко магазинче в Люлин. Исках чаршаф с ластик, разопаковаха комплекта, смениха чаршафа и детето много си ги харесва. Купих възглавница от там, споменах че е висока и веднага я направиха ниска - извадиха от пълнежа, намалиха цената и сега всичко е ок. Чаршафките са си съвсем ок, при пране не се променят. Е прани са 2-3 пъти само де, броим ги за нови все още Simple Smile
Обаче Frozen явно вече и омръзна... Ще купувам чаршафи в нов десен...

# 458
  • София
Arim супер, много хубаво, че са били така отзивчиви. Преди когато работех в Люлин и аз там на един пазар гледах някакъв магазин със спални комплекти от производителя пишеше, но сега вече ми е далчеко.
Ще поразгледам, имам още време докато ги сглобим  Mr. Green

# 459

Страхотно е леглото и на много прилична цена. Имахте ли проблем с доставката, на тях това им е слабото място.

# 460
Лиана11, случайно да знаеш дали може да се купи само едното легло от двуетажните?

# 461
Здравейте и ние правим ...детска спалня, бих го нарекла.Понеже стаята е 3.50 на 3.50 и държах да имам  3 нормални легла, на пода. След 5 години спане на никъде вече държим всеки гьол да си знае жабата.
Самите легла са с чекмеджета отдолу, а на едните ще имам и малка ракличка-ще събере прилично много дрехи на всяка една кипра.Остава място за два високи и дълги шкафа/етажерки.
Идеята ми е там  в долната част да се събират на първо време основно играчки, които постепено ще се изместват от учебници. Сега събирам идеи са етажерки над леглата, нещо което да е... леко и не натрапвичо, но и практично. Не само лавици, на който да бърша праха.
Спряхме се на матраци Тед Exclusive Memory Silver - искам да са еднолицеви и с покет пружини.
Цветовете са светли-мебелите са астра, подът е избелен дъб, стените.... пастелен цвят , като подът, но с лек оранжев отенък.Търся и перде искам да е бял воал, с нещо не толкова детско,колкото цветно.
Пред прозореца засега няма да слагаме нищо, понеже са ми палави децата, а и да има пространство.
Всичко прави мъжът ми  Peace

# 462
Имахте ли проблем с доставката, на тях това им е слабото място.
Аз от Виденов бях поръчал бюро с монтаж и качване до апартамента, бяха точни. Сега поръчахме гардероб дано пак всичко да е ок.

# 463
  • София
BacuTy, почти цветно си го представих. Мисля, че твоят модел за детска е много близо до моя. Моля те, снимай и покажи  Praynig
Нашата детска се планира за следващото лято. Като се разхождаме и виждаме детски неща, подпитвам детето какво и харесва и какво не. Мисля доста неща в стаята и да съобразим с нейните предпочитания, колкото е възможно.

За Виденов - купихме спалня от там. Точни бяха с доставката, лесен монтаж, и въпреки по-тънките плоскости вече 6 години не е мръднала, не скърца. Само едно оплакване имам - понеже е по-ефтина (беше 88 лв.), ръбовете и са много остри и малко реже, ако не внимаваме.  По ъглите сложихме гумени предпазители, матрака покри всички останали ръбчета и сега не е никакъв проблем. Детето скача заедно с приятелките си на леглото, но за наша изненада е здраво.

# 464
За детската стая взехме поръчахме тази лампа/пеперудата/
https://www.youtube.com/watch?v=uSCNc2uN6aE ако ви харесват има ги в този сайт https://www.vivre.bg/user/invite/id/1813741

Общи условия

Активация на акаунт