Кучкари vs останалите

• 68 022
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Четейки темата оставам с впечатление, че всички почистват след кучетата си, на всички кучетата са неагресивни, възпитани и не е проблем да се пускат без повод. Да се чуди човек от къде са тези л**на по улиците, защо има нахапани хора от домашни кучета и т.н. Явно във форума не пишат стопани, които не почистват след домашните си любимци.
Аз досега през целият си некратък живот не съм видяла нито един собственик на куче, който да почисти след кучето си. Виждала съм това само в Германия.
 Ако видя някой такъв у нас веднага ще отида да го поздравя.
Ти не беше ли някъде извън София? В моето село и аз не съм видяла някой да си почиства..ще падна от изненада ако видя. Заповядай в Заимов, тук масово си прибираме лайната на песовете. Има и стопани, които се правят на разсеяни, но за мое задоволство, са малцинство. И да, българи сме. С изключение на една изключително възпитана рускиня, която води също толкова възпитан доберман, на когото съм фен до гроб. А уж не можех да я понасям тази порода..

Нямам идея как е по кварталите. Всъщност ако съдя по опита си от Дружба и Люлин навремето, ситуацията може да е все така кофти. Във въпросните два квартала обаче дебилите-кучкари ми бяха най-малкия проблем  Tired

# 661
И аз все хора с пликчета виждам, но тротоарите и градинките (Лозенец, София) пак са минирани. С куче съм.

# 662
  • София
Като се разкарат бездомните песове, ще има видима промяна. Дотогава, всеки стопанин да стане супер съвестен, все тая. Темата за евтаназията обаче вече я дъвкахме, без резултат.

# 663
  • София
Гери, да ти кажа ли къде да се разходиш, за да видиш почистващи кучета?

Има един чичо в квартала, който никога не води голдъна си на повод. Кучето е с невероятно възпитание.
Върви плътно до стопанина си и не се отклонява по никакъв повод. Когато се изходи, сяда до купчинката и чака стопанинът да събере. Кутията с пликчетата виси на нашийника на кучето.

# 664

Ти не беше ли някъде извън София? В моето село и аз не съм видяла някой да си почиства..ще падна от изненада ако видя. Заповядай в Заимов, тук масово си прибираме лайната на песовете. Има и стопани, които се правят на разсеяни, но за мое задоволство, са малцинство. И да, българи сме. С изключение на една изключително възпитана рускиня, която води също толкова възпитан доберман, на когото съм фен до гроб. А уж не можех да я понасям тази порода..

Нямам идея как е по кварталите. Всъщност ако съдя по опита си от Дружба и Люлин навремето, ситуацията може да е все така кофти. Във въпросните два квартала обаче дебилите-кучкари ми бяха най-малкия проблем  Tired
Може да живея извън София, но всеки ден работя в София. Включително често минавам пеш през Заимов и сдбственик на куче, който да чисти след кучето си не съм видяла още.
 В Младост също. Няма бе, хора, не съм ви видяла вас явно...
Вие сте белите лястовици. И понеже аз като играя тото никога не уцелвам и едно число и поради това още не съм видяла почистващите...

# 665
Гери, да ти кажа ли къде да се разходиш, за да видиш почистващи кучета?

Има един чичо в квартала, който никога не води голдъна си на повод. Кучето е с невероятно възпитание.
Върви плътно до стопанина си и не се отклонява по никакъв повод. Когато се изходи, сяда до купчинката и чака стопанинът да събере. Кутията с пликчетата виси на нашийника на кучето.
Навремето имаше едно бездомно куче, което всеки ден се качваше на 280 на Университета и пътуваше кротичко до точно определена спирка в Студентски град. И след няколко часа правеше обратния курс.
Само, че не всички бездомни кучета правят така предполагам.

# 666
  • Пловдив
Шегувам се за мечките, не са 15, наистина са около хиляда, но не са много разпространени.  Simple Smile
това означава, че е абсолютно възможно да срещнеш мечка в гората.
И една да е аз ще я уцеля, гаранция...
Бягат. Не са глупави. Просто не вървете тихо, а вдигайте шум, приказвайте, пейте и мечките сами се махат.

# 667
Точно така е, даже гъбарите си свиркат винаги докато си ходят. Лошо е само, ако мечката се е отдалечила от мечето си и хората преминават между нея и бебока.

# 668
  • на брега на морето
Понеже стана дума за мечета  Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=C89zQ-42RsE

# 669
Супер сладки са!!  Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=Yu2j1qalgsA

Тук мама меца учи малките да плуват на пренаселен плаж. Grinning

# 670
Като се разкарат бездомните песове, ще има видима промяна. Дотогава, всеки стопанин да стане супер съвестен, все тая. Темата за евтаназията обаче вече я дъвкахме, без резултат.
Ако се разкарат малоумниците, които си изхвърлят дом. кучета на улицата, рай ще е . но уви

# 671
Според мен всички домашни кучета трябва да се кастрират. Само официалните развъдници да имат развъдна дейност, а не всеки малоумник да пуска "гарантиран бейбифейс" с майка пекинез и баща йорки в продавалника Close

Иначе съм кучкарка, но се дразня изключително на безотговорни и откровено тъпи стопани. В Гео Милев за трети път се налага да разритвам един ретрийвър, който се появява наежен от нищото и се хвърля върху 3 килограмовото ми куче. Знам, че не е виновно животното, че стопанина му е тупан, но няма как да рискувам да убие моето мъниче и яде ритници всеки път.

Иначе и в Гео Милев и в Княжеската градина повечето хора си събират изпражненията по мое мнение. И в двата парка има оградени площадки, но въпреки това много малко хора водят кучетата си с каишка.

# 672
Според мен всички домашни кучета трябва да се кастрират.
+1

# 673
  • София
Според мен всички домашни кучета трябва да се кастрират.
+1
+2

# 674
  • София
Плюс хиляда. Моята е кастрирана, въпреки че ми минаваше през ума колко много бихме се радвали на нейни бебета.

Общи условия

Активация на акаунт