Кучкари vs останалите

• 68 676
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 1 080
Елл, виждала съм кучета блъскащи се в какво ли не. Аз съм събаряна поне 5 пъти от тичащи кучета и нито веднъж не са ме подканяли да играя, нито са спирали след като са ме бутнали.

# 1 081
  • София
Елл, виждала съм кучета блъскащи се в какво ли не. Аз съм събаряна поне 5 пъти от тичащи кучета и нито веднъж не са ме подканяли да играя, нито са спирали след като са ме бутнали.

И аз това казвах, няма да спрат, макар че причината да те съборят е, за да те вкарат в играта.
От години гледам куче, да не кажа цял живот - виждала съм много, които се блъскат в хора, но никога не съм виждала куче да се блъсне челно в дърво. Защо ли  Laughing ? Айде, може да закачи нещо с опашка или задница, може да се подхлъзне и да се удари в нещо твърдо, но да се блъсне челно така както се блъскат в хора, няма как да стане.

# 1 082

И аз това казвах, няма да спрат, макар че причината да те съборят е, за да те вкарат в играта.
От години гледам куче, да не кажа цял живот - виждала съм много, които се блъскат в хора, но никога не съм виждала куче да се блъсне челно в дърво. Защо ли  Laughing ? Айде, може да закачи нещо с опашка или задница, може да се подхлъзне и да се удари в нещо твърдо, но да се блъсне челно така както се блъскат в хора, няма как да стане.

Е аз съм виждала и в пейка и в дърво и в люлка.

# 1 083
  • София
Последният път двете визли, моята и на познати, така се бяха заиграли, че освен, че ни бутнаха няколко пъти (без изобщо да ни отразят), се шибнаха и в едно дърво. Вероятно са искали да го прилъжат да си поиграе с тях, или поне така излиза според форумния кучешки експерт  Laughing  hahaha

# 1 084
  • София
Явно возилите са особено смотани.

А иначе не бих спорила с другия експерт. Особено за подобна глупост.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 13:52 от Елл

# 1 085
  • София
Е, не бих спорила с другия експерт. Особено за подобна глупост.
Което не ти попречи да спориш с Даун.
Експерт не съм, просто за разлика от теб, не се изживявам като алфата и омегата на кучегледането.

# 1 086
  • София
Споделям опит и наблюдения. Т.е. нещо полезно

# 1 087
Елл, прощавай но с голяма категоричност доста често говориш пълни глупости.

# 1 088
Нищо полезно и вярно няма в споделеното. Ти явно не разбираш много от кучета. Когато кучетата се гонят, не обръщат внимание на нищо. Никога не съм видяла кучета, блуснали някого да се спрат. Кучетата обикновено подканват към игра по съвсем различен начин. Носят топка, пръчка или просто спират пред човека и започват да нервничат.

# 1 089
  • София
Споделям опит и наблюдения. Т.е. нещо полезно
Споделяй, ние правим същото. Има разлика обаче между споделяне и налагане на собствена гледна точка като най-правилна. Аз също не гледам куче за първи път, м/у другото. И преди съм писала, че израснах с куче, котки, папагали и таралеж. Всичко накуп, щото живеехме в къща, в която имаше място и носорог да си вземем. В едни по-късни години, вече в БГ, сме имали хамстери, рибки, морски свинчета и дори 2 патици, които бях домъкнала от пазара и които дълго време гледахме в апартамента. Като голяма съм имала още кучета и котки. С други думи, изградила съм си някакви навици и съм стигнала до някакви лични изводи, но те категорично не ме правят експерт нито по отглеждането на кучета, нито на котки, нито на патици или таралежи. Просто имам някакъв опит и толкоз.

П.П. Нашата кучка ни подканва за игра като се наведе напред и навири дупе, много е смешна  Laughing

# 1 090
  • София
Всичко, което писах се потвърди. Някой ден и това ще се потвърди, но тук нямам намерение да доказваам нищо. Демек сеир няма да има Simple Smile

Айде останете си със здраве Simple Smile

# 1 091

Това въобще не е вярно. Божеееее ooooh! Tired
Моето ме кани за игра с побутване на муцуна леко и дипломатично. Tired

# 1 092
Нищо полезно и вярно няма в споделеното. Ти явно не разбираш много от кучета. Когато кучетата се гонят, не обръщат внимание на нищо. Никога не съм видяла кучета, блуснали някого да се спрат. Кучетата обикновено подканват към игра по съвсем различен начин. Носят топка, пръчка или просто спират пред човека и започват да нервничат.
Точното описание.

# 1 093
  • София

Това въобще не е вярно. Божеееее ooooh! Tired
Моето ме кани за игра с побутване на муцуна леко и дипломатично. Tired

Може и да не съм се изразила много правилно. Нямах предвид подкана за игра, а това че кучето може да се блъсне в теб нарочно, за да те накара да се включиш в играта. Това се случва много често, когато животното е малко. Същото животно няма да се блъсне, обаче, в дърво, защото знае че боли.

Всъщност съвсем правилно съм го написала, но не знам защо четете тенденциозно. Май в клюкарските теми е тека, трябва да има интрига и някои да се хванат за гушите.:
Две гонещи се кучета забелязват много добре какво има около тях. Те никога не биха се блъснали в дърво, пейка или нещо твърдо и статично. Блъскат се в хора и животни, само ако искат да ги подтикнат да играят. Обиконвено кучето се научава още като малко, че с хората не се играе по този начин и след като навърши годинка вече подобни проблеми няма.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 15:30 от Елл

# 1 094
  • София
Е как няма, като съм го виждала с очите си, както вече писах.

Ох отказвам се, имам чувството, че споря с тригодишно  Tired

Общи условия

Активация на акаунт