Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 58 963
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Магика, на колко години е - 8, 9? Предстои ли му смяна на средата, ново училище или нов клас?

По Луна/Юпитер повишена емоционалност, в резултат леко да се затвори в себе си по 12 дом. Марс транзитира през 10 дом и е в куинконс с прогресивна Луна, към  нещо ще трябва да се пригажда, да свиква с нещо ново в най-близкото си обкръжение, пр.Луна в трети дом.

По опозицията СД Плутон/Марс, той си я има по рождение, а сега по дирекции тя става точна. Ще има нужда да се докаже, че може да се справи с някакво обстоятелство. С този рожден аспект не бива да бъде спиран или да му бъде внушавано, че каквото и да прави, няма да стане на неговата или няма да успее.

# 91
  • София
На 8 е.Ще е във 2 клас.Нова среда не,но за някакъв спорт мислим.А това,че реве за най-малкото нещо от Марс в Рак ли идва или от Луната в Козирог?

# 92
Писах ти на лични Simple Smile

# 93
Прогресивното ти слънце е направило ингрес в Козирог, мъчителен ингрес е бил, а предстои и прогр. Луна съвсем скоро да направи ингрес във Водолей - и скоро след това - съвпад с пр.Венера Simple Smile  Heart Eyes

Алена, направих си карта Натал и Прогресии в астрото, за да видя кога е бил ингреса на прогресивното ми слънце в Козирог. Не знам дали правилно съм се ориентирала в картата, но това са 30.04 и 1.05.2016. Направо не повярвах за точността! 30.04 беше един кошмарен ден - тогава за първи път видяхме смъртта в лицето на котето ни. Държахме го почти безжизнен и очаквахме всеки момент да си отиде....Чак на другия ден се поуспокоихме и осъзнахме, че може би е бил ужасно уморен от престоя в клиниките и просто спи дълбоко. Но ужаса, който изживяхме не мога да опиша. Иначе стреса от прескачане от клиника в клиника и чудене на кой да вярваме и какво да правим е отделно....

# 94
  • София
При ингрес на моето прогр.Слънце в Козирог сключих брак.

Има ли някоя програма,която да ми показва дирекционните куспиди? newsm78

# 95
Програмата ZET показва всички куспиди - и при прогресии, и при дирекции, и при соларе-лунари.  Peace

# 96
  • София
Знам че ще ми се скарате ама откъде да си сваля читав ЗЕТ, на два пъти съм сваляла и компа ми пищя, че е вирус  Embarassed

# 97
  • в 1001-та нощ
При ингрес на моето прогр.Слънце в Козирог сключих брак.

Има ли някоя програма,която да ми показва дирекционните куспиди? newsm78

Допълнителните таблици в астрото ги съдържат  Peace

Прогресивното ти слънце е направило ингрес в Козирог, мъчителен ингрес е бил, а предстои и прогр. Луна съвсем скоро да направи ингрес във Водолей - и скоро след това - съвпад с пр.Венера Simple Smile  Heart Eyes

Алена, направих си карта Натал и Прогресии в астрото, за да видя кога е бил ингреса на прогресивното ми слънце в Козирог. Не знам дали правилно съм се ориентирала в картата, но това са 30.04 и 1.05.2016. Направо не повярвах за точността! 30.04 беше един кошмарен ден - тогава за първи път видяхме смъртта в лицето на котето ни. Държахме го почти безжизнен и очаквахме всеки момент да си отиде....Чак на другия ден се поуспокоихме и осъзнахме, че може би е бил ужасно уморен от престоя в клиниките и просто спи дълбоко. Но ужаса, който изживяхме не мога да опиша. Иначе стреса от прескачане от клиника в клиника и чудене на кой да вярваме и какво да правим е отделно....

Благодаря за обратната връзка  Hug

# 98
Знам че ще ми се скарате ама откъде да си сваля читав ЗЕТ, на два пъти съм сваляла и компа ми пищя, че е вирус  Embarassed

От сайта на програмата. Лайт версията е безплатна.  Peace

В pdf таблиците на астрокома са отбелязани всички производни, по вид карта, домове, но са неудобни за ползване, не ги виждаш нагледно изчертани върху изображението. С разпечатване може и да е по-удобно.  Peace

# 99
Здравейте,моля да ми разчетете тази карта....благодаря предварително. bouquet

Скрит текст:

# 100
Candy girl, може би ако попиташ нещо конкретно, някой от напредналите може да отговори. Иначе за цялостно разчитане, едва ли има как. Прекалено е обширно. И на база наталната карта само, тълкуванието би било по-скоро какво е "дадено" и какви предпоставки има за нещо си.

# 101
Ами предимно за характера,как би бил като евентуален партньор.Попадна ми и ми стана интересно. Hug bouquet

# 102
  • София
Понякога си мисля,че ще изперкам с тази астрология...
Можете ли да ми обясните следното нещо:
Пример за СД и Куспида 7
Цитирам:"СД Плутон в съвпад с DSC в картата на 13 годишно момче. Н Плутон е в 7 дом, управлява 9 дом – първи походи, плутонични колективи, започва да се занимава с астрономия в кръжока на Двореца на пионерите."
Е добре,нали дир-те планети се движат обратно на часовниковата стрелка?Как тогава СД Плутон ще съвпадне с ДС на 13-тата година на въпросното дете?

И още нещо:
Пак за Дир.Куспиди.Е как ще стане обратна ингресия на куспида от Стрелец в Скорпион?Нали всичко върви в една посока?
Цитирам:"
Например, преходът на СД МС при директна ингресия от Везни в Скорпион – това е активизация в социален план и активно самоутвърждаване, а прехода на СД МС при обратна ингресия от Стрелец в Скорпион – тук настъпва криза"

# 103
  • в 1001-та нощ
Има и обратни дирекции. Не знам какво четеш.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт