Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 369
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Хирон даже е твърде далеч, за да влияе върху 5 дом. Нито е фактор, който има връзка с майчинството.

Не се знае какви приоритети ще ти наложи животът по-нататък, ранното майчинство може да не ти е на дневен ред, а да те влекат други хоризонти за развитие. Сега си на 20, имаш Уран във Водолей на МС - не се знае какъв електрон ще те удари в главата.  Grinning

# 586
Е, при несигурен час никаква сигурна прогноза не може да се направи, ососбено щом се променят кардинални оси... Други ще са управителите на домовете, партньорствата, което най-вече те вълнува, ще са под друго влияние, Аз не бих се наела да анализирам карта без точен час.

# 587
Ами бих казала, че когато намеря човека това с децата ще стане на дневен ред. За това основно ме интересуваше темата за любовта според картата и задават ли се сериозни отношение и благодаря за информацията.

# 588
Е, при несигурен час никаква сигурна прогноза не може да се направи, ососбено щом се променят кардинални оси... Други ще са управителите на домовете, партньорствата, което най-вече те вълнува, ще са под друго влияние, Аз не бих се наела да анализирам карта без точен час.
Да, но моят час е точен. Както вече казах 8 и 30 следователно асцендент в Близнаци.

# 589
Да, от телефона прочетох " не съм сигурна"  Rolling Eyes Видях междувременно. Все пак бих го проверила  Peace
А от компютър ще се включа и аз  Simple Smile

# 590
Да, от телефона прочетох " не съм сигурна"  Rolling Eyes Видях междувременно. Все пак бих го проверила  Peace
А от компютър ще се включа и аз  Simple Smile
Благодаря ти щом и ти можеш да кажеш нещо повече по темата, която ме интересува.

# 591
За сериозна прогноза първо се прави ректификация. Но за това се ходи на астролог, а не да хванеш някой ентусиаст от форума. Не е като да не може да се провери часът, но това не се прави за случайни хора. Асцендентът е граничен по символичния Зодиак, по звездния няма такива съмнения. Там пък може някоя терма да излезе гранична или нещо друго, което да е от съществено значение за анализа на съответната тема от хороскопа - за брак и партньорство се гледа едно, за деца друго, за статус и професионални успехи трето и т.н.

# 592
Да разбирам, че за професионална прогноза се ходи на астролог. Но не държа всичко да е с точност, а по скоро някакъвка насока по това, което вие знаете. И да попитам бях прочела, че по това какви аспекти прави слънцето към останалите планети може да се съди какъв ще бъде партньорът и това вярно ли е, защото слънцето ми има отрицателни аспекти основно квадрат.

# 593
В по-зряла възраст, на около 37-38 г., ти се очертава доста динамичен и повратен период в живота. Може и тогава в максимална степен да се реализира заложеното в картата. Имаш предпоставки за успех и издигане в по-зряла възраст, около средата на живота. Някои може и да не сме живи тогава, за да получим обратна връзка от теб.  Mr. Green

Много е вероятно брачният ти партньор да има смесица от марсови и сатурнови характеристики, може и силно поставен Марс като сигнатура в хороскопа. И в по-важните връзки може да се натрисаш на такива типажи, които да провокират силни и противоречиви чувства у теб, понякога и доста полярни състояния, потиснат гняв. Но както казах, ще си атрактивна за противоположния пол, по един особен начин, магнетичен. Внимавай обаче с какви мъже се забъркваш.

Квадратът от Юпитер е бял кахър. При теб Марс е в доста специфична позиция, при това в дневна карта, той най-много ще мъти водата. А Юпитер допълнително го зарежда с енергия. Може да провокира доста спорове, да ти се изпращат разни дразнители за отработване на марсовия гняв. Но ако се ангажираш по-пристрастно с някаква социална кауза, там ще се реализира по-конструктивно.

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 00:26 от Sotis

# 594
http://www.prikachi.com/images.php?images/864/8972864Y.png

Включвам се с новата си соларна карта. Това което основно ме интересува е личния живот. Основно виждам, че соларните ми домове са в съответните натални. Сякаш тази година заложеното в наталната ще се проявява по същия начин. Имам интерсептирани 1-7 соларен дом във Везни-Овен съответно. Доколкото четох когато имаме интерсептиран дом тогава тази тема ще е силно засегната, ще има големи промени именно там. Докато ако знак е интерсептиран, то неговите характеристики ще се изявяват трудно, защото е заключен и не може да прояви потенциала си както трябва. Управителят на 1 дом е Венера в 4ти дом в съвпад с Плутон. Това ще донесе промени в дома. Подобряване на нещо, покупка или разширение на дома. Но може да означава и раздяла, а и с този Плутон там. Сол Хирон съвпад с нат ДЦ, сол ДЦ съвпад с нат СЛВ. Може би това са уроци които трябва да науча в този живот - свързани със сериозното обвързване. Този Хирон доколкото четох дава желание за сериозно обвързване, но аз съм отдавна сериозно обвързана. В момента имаме сътресения в отношенията и освен да даде желание за заздравяване на връзката. У7-Марс е в 5 дом, а У5-Уран е в 7 сол дом и 8 натален. Този Уран ме притеснява много. Тъй като носи неочаквани събития. При съществуващо сериозно обвързване - раздели, при необвързани - намиране на сериозен партньор.... А и като е в 8 нат дом - нали там е смъртта, края. Но пък съвпада с нат Юпитер - дано донесе добри неща. От друга страна сол Юпитер е опозиция на наталния. Марс пък в 5 дом дава авантюри, но това е абсолютно изключено при мен. Освен да ми даде импулсивност по отношение на връзката ни или пък творчески заряд?

Вие какво мислите по този въпрос? Направо съм ужасена. Дано аз грешно да виждам нещата.

# 595
  • Бургас
Вергиния,на мен ми се струва, че ти си доста силна жена, която се справя перфектно сама.Мисля, че по-скоро би се отдала на кариера или кауза отколкото на брак.Хубаво е, че си във вътрешна хармония-светилата са в харм.знаци, марс и венера също.Предполагам, че си привлекателна за мъжете, но обвързването може и да ти е трудно на теб самата.По СЛВ във Везни имаш да работиш по отношенията и то по начин, който да служиш.

Ирко-бирко, аз затова умишлено избягвам да си правя такива карти.

# 596
http://www.prikachi.com/images.php?images/864/8972864Y.png
Скрит текст:
Включвам се с новата си соларна карта. Това което основно ме интересува е личния живот. Основно виждам, че соларните ми домове са в съответните натални. Сякаш тази година заложеното в наталната ще се проявява по същия начин. Имам интерсептирани 1-7 соларен дом във Везни-Овен съответно. Доколкото четох когато имаме интерсептиран дом тогава тази тема ще е силно засегната, ще има големи промени именно там. Докато ако знак е интерсептиран, то неговите характеристики ще се изявяват трудно, защото е заключен и не може да прояви потенциала си както трябва. Управителят на 1 дом е Венера в 4ти дом в съвпад с Плутон. Това ще донесе промени в дома. Подобряване на нещо, покупка или разширение на дома. Но може да означава и раздяла, а и с този Плутон там. Сол Хирон съвпад с нат ДЦ, сол ДЦ съвпад с нат СЛВ. Може би това са уроци които трябва да науча в този живот - свързани със сериозното обвързване. Този Хирон доколкото четох дава желание за сериозно обвързване, но аз съм отдавна сериозно обвързана. В момента имаме сътресения в отношенията и освен да даде желание за заздравяване на връзката. У7-Марс е в 5 дом, а У5-Уран е в 7 сол дом и 8 натален. Този Уран ме притеснява много. Тъй като носи неочаквани събития. При съществуващо сериозно обвързване - раздели, при необвързани - намиране на сериозен партньор.... А и като е в 8 нат дом - нали там е смъртта, края. Но пък съвпада с нат Юпитер - дано донесе добри неща. От друга страна сол Юпитер е опозиция на наталния. Марс пък в 5 дом дава авантюри, но това е абсолютно изключено при мен. Освен да ми даде импулсивност по отношение на връзката ни или пък творчески заряд?

Вие какво мислите по този въпрос? Направо съм ужасена. Дано аз грешно да виждам нещата.
Ирко,  Hug ЧРД на патерици!
Не съм спец, но за по-големи събития погледни и дирекционните аспекти, не разчитай само на солара. В astro.com има и такава опция.
Виждам, че ти предстои скоро Сатурново завръщане в съвпад с Имум Цели. А Сатурн ти управлява и пети дом. По-скоро аз лично бих очаквала стабилизиране на домашното огнище.  Peace
А съвпада на Уранчо с натален Юпитер, се спряга като бърз личен напредък. Между другото Юпитер ти е управител на 4ти дом. А при сатурновото завръщане Сатурн ще направи тригон с натален Юпитер.  Peace

http://anesway.info/as_asp_pl.php

# 597
Благодаря ти Пит  Hug
Дано наистина е така и Юпитерчо да ми помогне. Сега ще видя обясненията в страницата която си дала. Аз там чета от време на време, но понеже е малко сложен за навигация сайта и все се губя в него, не го правя често.
Между другото се надявах, че неволите с животните ще приключат със стария солар, но явно има транзити, прогресии и дирекции които продължават да влияят. Миналия месец едно коте от квартала, за което се грижихме и гледахме в къщи около година и половина - две, го блъсна кола и почина. Преди два дни почина едно кутре, което гледахме и на което търсихме дом. Паралелно с това 3 от животните ни бяха с проблеми и тях водихме по клиники и направо ми иде да се гръмна вече. Но сега не съм гледала нещата в картата ми свързани с животните. Само да попитам как да гледам пълнолунията, новолунията и затъмненията в астро?

# 598
irko, в астро.ком до сега не съм намирала откъде да гледам лунациите. Ако някой знае, моля да сподели.
Опцията е лунацията да я представиш като синастрична карта.
Аз ползвам една според мен много добра програмка за андроид.
https://play.google.com/store/apps/details?id=astro_charts_lite.astro_charts_lite
Даже съм си купила платената версия, въпреки че и леката съдържа много полезни неща и дълго време ползвах нея. Там има лунации и затъмнения и т.н. Мисля, че я има и за iphone и windows (орязана).
На теб управителя на 6ти дом ти е Уран, естествен управител на 6ти е Меркурий. Гледай събития там и с тях евентуално.   Peace
Скрит текст:
Въпреки, че аз за себе си подозирам, че проблемите и връзката с тежки случки с животни само съм си я причинила в някой предишен живот и сега си плащам. Такива чувства имам по темата. На мен управителя на 6ти ми е в съвпад с Луната. Може би и затова такива емоции.

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 16:48 от Пит

# 599
Вергиния,на мен ми се струва, че ти си доста силна жена, която се справя перфектно сама.Мисля, че по-скоро би се отдала на кариера или кауза отколкото на брак.Хубаво е, че си във вътрешна хармония-светилата са в харм.знаци, марс и венера също.Предполагам, че си привлекателна за мъжете, но обвързването може и да ти е трудно на теб самата.По СЛВ във Везни имаш да работиш по отношенията и то по начин, който да служиш.

Ирко-бирко, аз затова умишлено избягвам да си правя такива карти.
Така е, но не се определям, като човек нуждаещ се само от кариера .. липсвало ми е подкрепата именно от половинка. А относно северният ми възел във Везни доколкото съм наясно в  този живот основата е служене на хората,обществото и изграждане на взаимоотношенията. Как смятате при тези данни дали професия като детски учител е правилен избор. Понеже заради тази Луна в 10 дом смятам, че може да сгреша с избора за професия и в един момент нещата коренно да променят посоката си.

Общи условия

Активация на акаунт