Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 320
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте отново Simple Smile Бих искала да Ви попитам дали правилно тълкувам следните транзити : Плутон - 2 дом - пише загуба на пари / финансовата ми почва ; Нептун - 4 дом  : пише,че може да преживея смърт на баща ми и Уран в 5 дом - пише аборт и развод. Видно от написаното , хич не съм "очакваща годината". Бихте ли казали  ако имате опит - истина ли е това ( на 3 места го прочетох) . Предварително благо - даря !

Това е абсурдно  #Crazy

По една планета в дом няма как да правиш каквито и да било тълкувания. Как така Нептун в 4 -смърт на баща или Плутон във 2 -загуба на пари.  Naughty
Гледа се цялата картина, всички планети, домове, аспекти между тях и т.н.
Не си пълни главата с глупости.

# 646
  • SF
Плутон преминава през знак за16-17 години. Да кажем, че за такъв период може и да се случи някаква загуба на някакви пари. Има достатъчно време да се повтори случката.

# 647
  • София
Какво означава "дебилитирана планета"?

# 648
Какво означава "дебилитирана планета"?

От английски е вероятно. Означава, че нещо не ѝ е тамън, афликтирана. Със слаби есенциални характеристики или аспекти с малефици.

# 649
  • София
Момичета, как трябва да изглежда картата при налични условия за повишение в работата?
 newsm78 newsm78 newsm78

# 650
  • в 1001-та нощ
При всеки различно Simple Smile Но гледай аспекти звързани с 10 и 6 дом, управтели, планети там ... Много зависи от наталната карта Simple Smile

# 651
  • София
Аха, аз гледах само 6-ти дом.
 Embarassed

# 652
  • София
Момечета весели празници  Party много щастие и най-вече здраве на всички  Flutter

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 08:37 от Lailah

# 653
Ето, Меркурий е ретро и пак се връщам към темата, която ми е интересна. Астрологията. Ще се върна да прочета темата.
Преди време бях питала за професионални насоки и се отзовахте. Приех и подписах договор при стационарен Меркурий - нещата наистина се различиха от първоначалните уговорки. Но мисля, че е за добро.
Тогава се лутах и за ректификация. Не помня откъде изникна въпросът дали съм имала дълъг болничен престой. Нямах до тогава, но скоро се наложи да имам във връзка с лечение на детето ми - почти месец си откарахме там. Предполагам, че въпреки че не е било за мен, все пак престоят ми в болницата би трябвало "да се види" по карта?
Весели празници!

# 654
Тогава се лутах и за ректификация. Не помня откъде изникна въпросът дали съм имала дълъг болничен престой. Нямах до тогава, но скоро се наложи да имам във връзка с лечение на детето ми - почти месец си откарахме там. Предполагам, че въпреки че не е било за мен, все пак престоят ми в болницата би трябвало "да се види" по карта?

Да, би трябвало да се види в хороскопа. Но не като заплаха за твоето здраве, а като по-продължителен престой в изолация или в по-некомфортни условия, извън дома.

# 655
  • София
При мен след празниците идва и време за нов солар  Joy
Гледам си го от няколко дни и така му се радвам  Joy за първи път така да се зарадвам и да видя нещо хубаво  Flutter
Мисля че това ще е моята обебваща година само оплодител да се намери  Joy като си гледам солара има предпоставки и за двете:

# 656
Ехеее, наистина е чуден. Пожелавам ти  и двете  Hug

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 23:42 от Lightworker

# 657
  • София
Мерси Lightwoker  Hug
Позитивизма на лъва ме е подхванал преждевременно  Mr. Green

# 658
  • в 1001-та нощ
И от мен имаш пожелания за това, което си си намислила Simple Smile Имаш и новолуние в 5 дом, в първите градуси на Рак, както и новолуние на ДС.

# 659
Лейли и аз ти пожелавам да се сбъдне това мечтано нещо.  Hug

Супер съм боса, а това новолуние в Рак къде го видяхте?  Tired
Нали Луната и Слънцето трябва да са в съвпад  Tired

Аз изобщо не си харесвам солара за другата година и отчаяно се опитвам да го "сменя".

Общи условия

Активация на акаунт