Къде в Русе?!Тема -9

• 138 876
  • 802
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Къде в града ни без Дейчман/или както там се произнася / има портмонета от естествена кожа

Аз си купих есента от магазинче в търг. център Дунав, на партера. Не знам как се казва. Бяха на поносими цени.

# 526
Здравейте! Искам да похваля студиото, където ми правиха лазерна епилация в Русе.

Имах едни мъхчета, които никога не бях третирани отстрани, сега след 1 процедура и месец по-късно изглеждат съвсем добре и естествено.  Sunglasses

Студиото е Дерма естетика и се намива до Рига

# 527
Момичета,
моля ви, препоръчайте ми добър зъботехник. Имам големи проблеми с един мой мост Sad

# 528
Здравейте, бихте ли ми казали има ли гинеколог, който работи в неделя? В АГто има ли дежурен гинеколог в неделя?

# 529
Здравейте, бихте ли ми казали има ли гинеколог, който работи в неделя? В АГто има ли дежурен гинеколог в неделя?
Мен са ме препращали от спешното към АГ-то, там винаги има дежурни.

# 530
Има дежурен със сигурност. Даже са двама-един в Гинекология и един в Род. отделение.

# 531
Отскоро съм в Русе и ми трябва добър фризьор. Ходила съм досега при BStyle Beauty Studio, където ми взеха 13 лева за "връхчета", което се изрази в около минута кълцане с тъпи ножици върху суха коса, че успяха и някакви пластове да ми направят през това време, въпреки изричното - "права линия, отрежете 3 пръста", и в крайна сметка се прибрах по наръфана в краищата, от колкото когато отидох там.
Ходих и в две малки салончета - едното в някаква кооперация срещу един от входовете на Била на центъра, и още едно в една от пресечките в горната част на централната улица. От всички съм много недоволна.
Търся салон, в който хем няма да ме ограбят (13 лева за да ми отрежат 3 пръста коса в права линия  Shocked), хем да не са изкарали един курс за фризьорство преди 2 месеца (ще сменям изцяло дължина и тип прическа и искам наистина компетентен фризьор, който да ми обясни кое как защо къде и т.н след това в поддръжката)
Ако може направо с адрес или с цяло име на салона, че още нямам никаква идея кое къде е, и неща като стената и сухия фонтан не ми говорят нищо  Laughing
Благодаря

# 532
  • Русе
И аз с интерес ще чакам за салон, щото май при следващото ми подстригване ще ходя до Ловеч.
Ама, за цената - по-малко от 12-13 лв по центъра  едва ли има. В Ловеч моята фризьорка вземаше 10 лв,че и с измиване в доста реномиран салон.

# 533
  • На изток от Рая
Аз останах доволна от салоните на Нина Йорданова - момичетата са много лъчезарни, прецизни и работят внимателно, а цените са нормални според мен.
Ходила съм в няколко, защото в различните салони имат различни процедури.
Във фб имат страница - може да я разгледате и да си прецените.

# 534
Аз пак с въпрос - могат ли да се купят от някъде готови картинки/щампи, които да залепят върху дреха вкъщи? За близка приятелка питам - махнали памперса на беба, и тя сега не иска да едноцветни гащи - само такива с картинка отпред признава, без значение от вида. Нужно е да се залепи нещо на всяка бикина - около 4х4 см - цвете, слънце, мечо пух ... няма значение, стига само да има нещо отред

# 535
  • Русе
Аз пак с въпрос - могат ли да се купят от някъде готови картинки/щампи, които да залепят върху дреха вкъщи? За близка приятелка питам - махнали памперса на беба, и тя сега не иска да едноцветни гащи - само такива с картинка отпред признава, без значение от вида. Нужно е да се залепи нещо на всяка бикина - около 4х4 см - цвете, слънце, мечо пух ... няма значение, стига само да има нещо отред
По принцип се продват такива по галантериите, но дали ще е удачно на бикини да се лепнат. Не са като щампите по дрехите, а са по-груби. На практика са бродерия върху плат. Проверете в „От игла до конец”, имат цял класьор с лепенки. И друго,  което се сещам - лепят се с ютия и след няколко изпирания се разлепват.

# 536
Предстои ми ходене до Отопени другата седмица, а досега съм шофирала почти само в града. Някакви допълнителни документи трябват ли ми, къде какво се плаща.... С моята кола ще бъда.

# 537
Благодаря,  viki,  знам ги тези на "игла до конец" нямат да станат за гащите, бродерия не върши работа. На "пчелата" някои знае ли дали има? И на м-арт мисля да проверя - друго не се сещам

# 538

Може да проверите в Project studio (до доходното). Там правят тениски с щампи.

# 539
  • Русе
Камалия, само таксите на моста и винетка. Малкият талон на колата и лична карта. Зелена карта.
Има тема в Туризъм.

Общи условия

Активация на акаунт