Къде в Русе?!Тема -9

• 137 668
  • 802
  •   1
Отговори
# 630
В тунелчето след магазина на Мобилтел на Петко Д. Петков.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 22:57 от Desi.67

# 631
В тенелчето след магазина на Мобилтел на Петко Д. Петков.
Благодаря Simple Smile

# 632
  • Русе
Здравейте, къде в русе има магазинче за ръчно направени/изработени неща като албуми, рамки за снимки и други ? Ако се сещате по коледа в мола имаше такъв базар.

Има едно магазинче за подаръци до страничния вход на съда, в което също има ръчно изработени неща. Още един магазин на ул. "Баба Тонка" 4  /зад Лайното/, казва се "Градските фукли".

# 633
Здравейте, къде в русе има магазинче за ръчно направени/изработени неща като албуми, рамки за снимки и други ? Ако се сещате по коледа в мола имаше такъв базар.

Има едно магазинче за подаръци до страничния вход на съда, в което също има ръчно изработени неща. Още един магазин на ул. "Баба Тонка" 4  /зад Лайното/, казва се "Градските фукли".
Благодаря много. Ще погледна и там. 😊

# 634
Здравейте! Бихте ли препоръчали, или се сещате за някоя фирма, която разчиства мазета, апартаменти, изнася стари мебели, мокети, балатуми, боклук и т.н.?
Не е задължително да е фирма, всъщност - просто някой, който предоставя такива услуги.

# 635
Да. Един колега ми говореше за такъв човек. Ще го питам и ще пиша другата седмица.

# 636
Да. Един колега ми говореше за такъв човек. Ще го питам и ще пиша другата седмица.
Много благодаря, KaRoLa!  bouquet

# 637
Здравейте!
Имам два въпроса. Първо от къде мога да купя Алуминиеви радиатори за апартамент с ТЕЦ? Старите са за смяна. Топлинните счетоводители сменят само топломерите.
Второ някой да знае цени за къртене на тераса без да се усвоява за кв. метър и за зидане на тераса 6 кв. м. с Итонг? Цена на квадрат за слагане на гранитогрес? Полагане на мазилка? Въобще цялостно обнявяване без да се остъклява и без да се приобщава.

# 638
  • Русе
1.Магазини Филипчев, Стемо, още няколко малки и не толкова малки, както и големите вериги.
2. Така наизуст не можело да се каже цена. Трябва да се огледа защото зависи от материалите които ще се ползват, мазилките, различният вид труд и бля-бля (все едно ми говориха на китайски  Embarassed  Crazy)

# 639
Здравейте, бихте ли ми казали къде мога да получа награда от капачки от Fanta в центъра на града /
 ул. Борисова?

# 640
Ели_дечкин мерси.
Аз 2010г. правих цялостен ремонт на тераса - ама цените са се променили със сигурност. Тогава купих плочките за пода, купих фасадната мазилка, боята - избирах си ги. Майсторите осигуриха Итонга заедно  с съпътстващите материали за изграждането на парапета. Имаха грижата да махнат старата конструкция частично и да изхвърлят боклука - това си беше с една цена. Другите дейности бяха на квадратен метър.

# 641
  • Русе
И на мене ми предстои изграждане на тераса, но може би ще го отложим зо другото лято, така че ще се радвам да споделите опит - и като майстори, и като цени.

# 642
Здравейте,
къде в Русе има магазин за едри хора  Sad ?
Благодаря предварително.

# 643
По ул Ангел Кънчев, тази която е зад хотел Дунав.

# 644
И по ул. Мария Луиза, малко след бар Кристал, преди кабинета на Зарзаланов.

Общи условия

Активация на акаунт