Избор на сушилня - 6

• 112 753
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте обмисляме са купим сушилня защото чакаме бебче зимата и мисля че ще ни улесни живота. Насочила съм се към АЕГ или БОШ предполагам и двете марки са еднакво добри въпросът ми е кой енергиен клас бихте взели не мога да се ориентирам колко е разликата в киловатите които харчат нещо не ги пишат по сайтовете.

Мисля си за А++ или А+ друго какво трябва да гледам? Отворена съм и за други марки но не искам Беко нещо не ми харесва марката.

Още нещо да питам понеже след време ще сменяме пералнята и най-вероятно ще трябва да стоят една над друга, гледам че продават свързващи китове но те само при една и съща марка на двата уреда ли се ползват. Примерно гледах такъв кит на Бош и не знам и двата уреда ли трябва да са Бош.

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 10:46 от Niss

# 16
  • Пловдив
Момичета, помощ!Като слагахме сушилнята, видях, че нямам книжка на български....Идея от къде да я взема?Модела е Whirpool AZA 999.Опитах в нета, нищо не намирам Crazy

# 17
  • София
Момичета, помощ!Като слагахме сушилнята, видях, че нямам книжка на български....Идея от къде да я взема?Модела е Whirpool AZA 999.Опитах в нета, нищо не намирам Crazy
Отиди в магазина и си я искай. Длъжни са да ти дадат инструкции на български. Освен ако не е купена от чуждестранен сайт. Аз не намирам нищо в нета.

# 18
И аз съм доволна от бекото.
Идеална е и ми върши страхотна работа.Зимата я пускам и по два пъти когато се налага .Не съм имала проблеми за сега.Използваме я три години вече. Наши приятели също имат този модел и са доволни и те ни препоръчаха бекото.Като отидохме в магазина аз си бях избрала друга с повече програми които включват и вълнение дрехи ,и малко  ме е яд ,че послушах продавача защото той ми обесняваше .че няма смисъл за няколко вълнини дрехи да си взимам такава машина. Няма и програма за обувки .Като изключим тези двете които наистина не са ми от първа необходимост / но бих искала да ги имам/ сушилнята е чудесна.Това е тя .

Скрит текст:

# 19
Здравейте!
Обмислям да си вземем сушилня, защото чакаме бебе, а няма много място за простиране.
Питането ми е следното- кой тип сушилня не трябва да бъде вързан към тръбите (кондензационната или с термо помпа). Понеже ще трябва да стои на балкона, няма как да я свържем с тръби, предпочитам да бъде с резервоар.
Много благодаря!

# 20
Здравейте!
Обмислям да си вземем сушилня, защото чакаме бебе, а няма много място за простиране.
Питането ми е следното- кой тип сушилня не трябва да бъде вързан към тръбите (кондензационната или с термо помпа). Понеже ще трябва да стои на балкона, няма как да я свържем с тръби, предпочитам да бъде с резервоар.
Много благодаря!
кондензационна

# 21
  • София
Дяволски чаровна, и ние сме със същата сушилня. Мен ме е яд, че няма програма за смесени. Имаме някои памучни дрехи, които се посвиха на програмата за памук, но на синтетика не се сушат добре.  ooooh!

R_N, и конденационната, и с термопомпа са без свързване към тръбите. Разликата е в принципа на работа. Вземи си с термопомпа. В предната тема е писано много за разликата между двете.

# 22
Здравейте!
Много благодаря!
Имайте предвид, че сушилнята не трябва да бъде на място, където температурата пада под 5оС, защото замръзва водата в нея.

# 23
http://docs.whirlpool.eu/default.cfm?Campo_Ricerca=&Campo_Ri … .whirlpool.co.uk/

# 24
Дяволски чаровна, и ние сме със същата сушилня. Мен ме е яд, че няма програма за смесени. Имаме някои памучни дрехи, които се посвиха на програмата за памук, но на синтетика не се сушат добре.  ooooh!

R_N, и конденационната, и с термопомпа са без свързване към тръбите. Разликата е в принципа на работа. Вземи си с термопомпа. В предната тема е писано много за разликата между двете.
Ммм да.Аз ги суша на трета програма и ми е о.к. За сега не гледам нови сушилни.Евентуално по на татък тази ще я дам на нашите а ние ще вземем нова Simple Smile

# 25
Правихме ремонт на мокрото помещение и слагам сушилнята върху пералнята. Ще са с универсален свързващ кит. Някои има ли идея дали могат да работят едновременно или вибрациите им ще са вредни една за друга?

# 26
  • София
Правихме ремонт на мокрото помещение и слагам сушилнята върху пералнята. Ще са с универсален свързващ кит. Някои има ли идея дали могат да работят едновременно или вибрациите им ще са вредни една за друга?

За едновременната работа по-скоро помисли в насока дали ел. инсталацията ти ще издържи, т.к. и двата уреда са големи консуматори. Имаш ли 2 отделни контакта, всеки от тях със самостоятелно захранване, което е с достатъчен капацитет за уреда който ще се вкл. в него? Иначе нищо не им пречи, нали пералнята ще е нивелирана отдолу.

# 27
Ще си купувам сушилня, но трябва да я сложим на остъклен балкон. С оглед опасността от замръзване, какъв вид е добре да бъде? С термопомпа ли? Кои са по-добри? И ще нещо искам да попитам, след сушилня дрехите намачкани ли са, налага ли се всичко да се глади? Ако е така, това ще ме откаже от сушилнята...А програма за смесени какво значи, че се слагат различни материи ли, примерно и пямучни, и синтетика ли? Или може би такива, които са със смесен състав ThinkingНали на етикета пише примерно 60% памук и 40% синтетика...Не съм наясно

# 28
  • София
Дали дрехите ти ще са смачкани зависи от това как използваш сушилнята. Ако я пълниш с много дрехи и/или не изваждаш дрехите след сушене, докато са още топли, ще са смачкани. В противен случай са по-малкос мачкани, отколкото при стандартно сушене.  Peace

Термопомпа или кондензационна е без значение по отношение на температурата на околната среда. Няколко поста по-нагоре Magairlin е написала за минималната температура на помещението, в което ще държите сушилнята.

# 29
  • София
Ще ти отговоря с червено в поста ти, за да не копирам всеки въпрос:
Ще си купувам сушилня, но трябва да я сложим на остъклен балкон. С оглед опасността от замръзване, какъв вид е добре да бъде? какъвто и вид да е ако т е под 5 градуса няма да работи.С термопомпа ли? Кои са по-добри?с термопомпа са по-щадящ към дрехите и не правят поражения. И ще нещо искам да попитам, след сушилня дрехите намачкани ли са, налага ли се всичко да се глади?до колкото съм чела в темата зависи от сушилнята, повечето не мачкат, но има и такива които мачкат. Вземи си качествена сушинля и ще си решиш проблема. А колко меки стават хавлиите и кърпите Heart Eyes за разлика от шкурката на която приличат сушени без сушилня. Ако е така, това ще ме откаже от сушилнята...А програма за смесени какво значи, че се слагат различни материи ли, примерно и пямучни, и синтетика ли? даИли може би такива, които са със смесен състав Thinkingи за такива става, но аз гледам кое е преобладаващо и пускам на него.Нали на етикета пише примерно 60% памук и 40% синтетика...Не съм наясно

Общи условия

Активация на акаунт