Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 818
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви, момичета.
Определено съм ги ги бройнала и ще се възползвам от съветите ви. Още в събота на 27.08, пристигайки в Бургас, ще се отнеса до Парфен, за да видя какво бих си избрала от останалото.

Къде са Рефан и Заг в Бургас ( предполагам на доста места ). За Лорис вече разбрах - на Тройката до Лили!
Заг е в центъра срещу ДСК ,а Рефан има срещу хотел България  на ул.Богориди.

# 181
Благодаря ви, момичета.
Определено съм ги ги бройнала и ще се възползвам от съветите ви. Още в събота на 27.08, пристигайки в Бургас, ще се отнеса до Парфен, за да видя какво бих си избрала от останалото.

Къде са Рефан и Заг в Бургас ( предполагам на доста места ). За Лорис вече разбрах - на Тройката до Лили!

Благодаря ти!
Само Парфен ще го диря по встрани! От него определено съм бройнала един 880 номер и непременно ми се иска да успея да го взема, ако не е изчерпан!

# 182
Момичета, има ли някой от парфюмите на Зара, който е с цветно-плодов аромат да впечатлява като трайност? newsm78
Преди година си бях взела един парфюм,приятен за моя вкус, но след час-два не се усеща

Мисля, че никой от ароматите им не блести с трайност. Имала съм и по-тежки и по-леки и цветни - повече от 2-3 часа при мен не изкарваха.

# 183
Благодаря Виктория, bouquet
Значи няма да се хабя Laughing

# 184
Не пречи да тестваш. Ако някое от момичетата има по-различно мнение, може да сподели. Аз до този момент съм тествала почти всички, притежавала съм няколко заради самите аромати, но трайността им при мен е крайно разочароваща.

# 185
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, надявам се, че приемате нови попълнения  Rolling Eyes.
Аз нямах възможност да изчета всички теми, затова изчетох само тази. Още съм малко не ориентирана, но предполагам, че скоро вече всичко ще ми е ясно. До скоро аз си купувах от едно момиче имитации, които бяха доста добри, но поради някакви обстоятелства (не разбрах подробности) вече не се предлагат, а бяха доста добри. Виждам тук, че доста хвалите и купувате от Рефан, а аз от тях нямам добри впечатления лично на мен ми докарваха на спирт, но това беше преди доста време сега нещата може да са се променили.

# 186
  • София
julia_gt, аз също съм си купувала някои от ароматите на Зара, поради същата причина, която спомена и Виктория, но и при мен не са трайни, което ме отказа от марката.  Peace
*Padme*, хвалим и други освен Рефан, всеки според заслугите.  Wink Всички фирми, предлагащи имитации имат и добри и лоши попадения.
А тези имитации, които си купувала на коя фирма са били?

# 187
Преди малко си купих от Лидл доста хваления  "Мадам Гламур".Е, има защо-много добро копие на Шанел Heart Eyes

# 188
  • Deutschland
Сподели за трайността на Мадам Гламур, моля. Аз си купих крема за ръце с аромат на този парфюм и никак не е зле

# 189
  • Пловдив
Всъщност се разпространяваха чрез на една позната някаква приятелка. Мисля, че беше някакъв без мирен внос или нещо такова. Не съм се интересувала просто имаше списък с около 40 парфюма и си поръчваш, ако пак успея да намеря нещо такова ще е супер

# 190
От 13 часа на обяд си пръснах и досега го усещам /което е 4.30 часа/Доволна съм. Simple Smile

# 191
Благодаря ви, момичета.

Благодаря ти!
Само Парфен ще го диря по встрани! От него определено съм бройнала един 880 номер и непременно ми се иска да успея да го взема, ако не е изчерпан!

Парфен е на Гладстон и са до края на месеца.Кой парфюм е 880 номер?

# 192
  • София
Списъците са на първа страница. Виж.  Peace

# 193
  • Бургас
Дида,880 Interlude Amouage-аз лично не ти препоръчвам този парфюм нито имитацията му,нито в оригинал.Парфюмите на Амуаж са много сложни и носталгични.Аз лично само един техен харесвам засега. Peace

# 194
  • София
От 13 часа на обяд си пръснах и досега го усещам /което е 4.30 часа/Доволна съм. Simple Smile
Още ли струва 10-на лева?

Общи условия

Активация на акаунт