Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 836
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Да, има.  Peace Кое е учудващото?

# 541
Да, има.  Peace Кое е учудващото?
Ами днес случайно попаднах на него в нета и ми се стори много интересен. Исках да го тествам, даже питах в другата тема къде мога да го намеря и случайно видях тук, че сте го коментирали.  Party

# 542
  • Пловдив
Момичета, днес ми казаха, че Заг Зодиак ще имат няколко нови аромата до седмица:

LA VIE EST BELLE EDT FLORALE - LANCOME
GOLDEA-BVLGARI
ELIXIR DES MERVEILLES - HERMES
NARCISO POUDREE - NARCISO RODRIGUEZ
SUN DI GIOIA   -ARMANI
- това са дамските и:

EMBLEME - MONTBLANC
WANTED - AZZARO
- мъжки  Peace
Днес успях да мина през магазина на Заг в Кичука и момичетата пред мен се обадиха във фабриката да питат кога най-скоро може да получат новите аромати. Отговориха им, че на 16-17 октомври ще могат да им ги доставят.  bouquet

# 543
  • Добрич
Извинете, ако се повтаря въпроса, но кои са сред по-сполучливите дамски имитации на Баргело? Може би по-подходящи за сезона, но без конкретни предпочитания. Отворили са щанд и в нашия град, в Кауфланд и искам да пробвам нещо тяхно.

# 544
Tresor Midnight rose, Nina Rici L'Extase, Dior Midnight Poison - обаче са тежички. Момичетата казват, че и версията им на Прекрасния живот също е добра, но не съм я пробвала. Модерната муза сам по себе си също е много хубав аромат, малко бяга от оригинала, но на мен ми е доста лекичък, особено за хладно време.

# 545
Нахлувам в темата ви с въпрос: попаднах на много траен, имитационен парфюм, серия Urban Behaviour, но ги откривам само онлайн. Дали някой ги е ползвал и знае да имат и физически магазин. Не ми се рискува само по описание да поръчам, иска ми се да пробвам поне няколко аромата.

# 546
Нахлувам в темата ви с въпрос: попаднах на много траен, имитационен парфюм, серия Urban Behaviour, но ги откривам само онлайн. Дали някой ги е ползвал и знае да имат и физически магазин. Не ми се рискува само по описание да поръчам, иска ми се да пробвам поне няколко аромата.
Не съм ги виждала "на живо", само в нета. И аз се интересувам от тях. А кой е този "много траен" аромат от тях?

# 547
Извинете, ако се повтаря въпроса, но кои са сред по-сполучливите дамски имитации на Баргело? Може би по-подходящи за сезона, но без конкретни предпочитания. Отворили са щанд и в нашия град, в Кауфланд и искам да пробвам нещо тяхно.

Аз съм доволна от 335 на Bargello,много хубав и траен аромат,подходящ за сезона.Имитация е на Мodern Muse.

# 548
  • София
Sneakers, на мен много ми харесват два Nina Rici L'Extase и Lancôme La vie est belle. Трайни и много хубави като аромат.

# 549
Не съм ги виждала "на живо", само в нета. И аз се интересувам от тях. А кой е този "много траен" аромат от тях?

Много жалко, понеже не съм запозната с оригиналните аромати, а избягвам сладникавите, тежки парфюми. Търся аромат с цитрусова, водна нотка, нещо от сорта на Dasy на Marc Jacobs или фаворита ми за вечни времена: Kenzo L´eau Par Kenzo. Иначе тази имитация ако не се лъжа е номер 506, която имам, Omnia jade. Нямам идея дали се доближава до оригиналния аромат, но е както казах много траен, с две пръсвания изкарвам през целия ден, което не ми се е случвало досега с имитационна парфюмерия и ми се искаше да пробвам друг аромат от тази серия. В такъв случай ще бъда благодарна, ако някой е запознат с парфюмите, които Urban Behaviour предлагат и се доближава до моите представи за лек, ''въздушен'', ''морски'' нюанс да ме посъветва. Може да има нотки на лайм, цитрус, роза дори. В нета има изброени кои маркови парфюми имитират по номера. Но например, така харесваните и обявени за ''леки'' парфюми Jadore и Light blue не ми допадат, ''сладнят'' ми, харесвам горчивите, чисти нотки.

# 550
# 551
  • Добрич
Благодаря за предложенията за проба от Баргело. Днес пробвах Модерната муза от Дегаже, не познавам оригинала, но много ми хареса версията, само че ми се струва много краткотрайна, около 2 часа и половина по късно не се усеща особено, ако не знаеш да я търсиш на кожата. На Баргело по-дълго ли се усеща аромата?
Налях и Валентина на Валентино от Рефан, утре ще го разнося.

# 552
Благодаря за предложенията за проба от Баргело. Днес пробвах Модерната муза от Дегаже, не познавам оригинала, но много ми хареса версията, само че ми се струва много краткотрайна, около 2 часа и половина по късно не се усеща особено, ако не знаеш да я търсиш на кожата. На Баргело по-дълго ли се усеща аромата?
Налях и Валентина на Валентино от Рефан, утре ще го разнося.

Mодерната Муза на Баргело е изключително траен при мен,издържа през целия ден,а на дреха може и повече. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 553
Я виж ти, Дегаже също предлагали Модерната муза... Ще взема да се снеса до Дегаже този уикенд. Ще взема да я тествам и откъм близост с оригинала и ще дам отзив.

# 554
  • Добрич
А на Баргело коя концентрация вземате, доколкото разбрах имат две, изменя ли се аромата според концентрацията?

Общи условия

Активация на акаунт