Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 303
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
  • о`майна лунна нощ е
Аз по принцип съм във II районно на Волга. Ще се пробвам на тяхно гише. Не ми е спешен паспорта.

Била съм там преди 10 години и нямам никакъв спомен как бяха разделени гишетата. Помня само големите опашки. Но пък вървяха сравнително бързо. Дано има отделни за тези по район, както си ти.

# 16
  • No Line On The Horizon
Аз по принцип съм във II районно на Волга. Ще се пробвам на тяхно гише. Не ми е спешен паспорта.

Била съм там преди 10 години и нямам никакъв спомен как бяха разделени гишетата. Помня само големите опашки. Но пък вървяха сравнително бързо. Дано има отделни за тези по район, както си ти.

Във Второ РПУ нормалните поръчки за живущите в района са отделно. Като се влезе в основната сграда откъм Васил Априлов в ляво по коридора.

# 17
  • Берлин
Благодаря за насоките за заведение  bouquet

Сега се оказа,че в списъка попада и рокля за 12-годишна сладурка. И пак не знам къде  newsm78

# 18
  • Майничка
... Сега се оказа,че в списъка попада и рокля за 12-годишна сладурка. И пак не знам къде  newsm78

Зависи от размерите на сладурката, че някои 12-годишни минават 1,60м. Laughing
H&M, магазинът на малката главна /с/у "Опълченска"/, Елизабет /с/у Халите/, магазинът на E-phos /на "Отец Паисий", до галерията и "Арлет"/, в индийските магазини има невероятни попадения за тийнове, двата магазина за детски дрехи до кафето на първи етаж в Гранда...

# 19
Пробвай дали не си по район на гише,за което се влиза от главния вход,не страничния,където е напрежението.Попитай охраната вътре .

# 20
По принцип може да се подаде и обикновена поръчка на Волга. Гишетата не са по райони.

# 21
  • Пловдив
Благодаря, а да знаете някакъв контакт в тях: скайп, мейл?
По принцип работя с Патент - пращам им по скайп и после само минавам да си ги взема, но в случая местоположението му ми е неудобно.

http://www.photodaga.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

# 22
Много ти благодаря!

# 23
  • гр.Пловдив
Благодаря, а да знаете някакъв контакт в тях: скайп, мейл?
По принцип работя с Патент - пращам им по скайп и после само минавам да си ги взема, но в случая местоположението му ми е неудобно.

Цифрово фото ДЪГА 2
ул. „Васил Левски“ 56
088 953 7810

# 24
mama janis, в предната тема препоръчваш ресторант Рио в Кичука, къде се намира?

# 25
  • Пловдив
Здравейте, първо благодаря за темата  bouquet.
Искам да попитам някой да е шил калъфи за холова и да е доволен. Исками се да са добре направени не просто отрязани 4 парчета плат и зашити.

# 26
Благодаря за насоките за заведение  bouquet

Сега се оказа,че в списъка попада и рокля за 12-годишна сладурка. И пак не знам къде  newsm78
Юнона имат хубави рокли за момичета също. От по-бюджетните - в Илиенци като влизаш от левия вход -  първия магазин в дясно е голям открит щанд - там има и други официални до към 14 години. Зад него магазина също има, макар и по-малък избор за такива поводи...

# 27
  • Пловдив
Благодаря за темичката!  bouquet

Препоръчайте ми място за поправка на цип, но нежен цип, на едно италианско гащеризонче, ципчето е като на официална рокля - тъничко, нежничко..голям зор. Laughing

# 28
Елфита bouquet
Относно паспортите,всяка година м.август е така,от м.септември се нормализират нещата и почти няма хора на гишетата  Peace

# 29
  • Пловдив
Да, ама като паспортите ни изтичат през август. Ако отидем септември, ще има ли глоба.

Общи условия

Активация на акаунт