Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 309
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • Майничка
Пада се до френската пекарна, зад тоалетните.

# 46
  • под тепетата
Момичета, някой ходил ли е тези дни в тракийския Лидл ? Преди месец-два там имаше извадени намалени фурни. Дали все още има ?

# 47
  • Пловдив
Къде могат да ми поставят камъче на един часовник /във Форума и златарския на пазара 100 блок не могат./

# 48
В центъра къде има магазин на Попов newsm78

да не те подведа, но май няма - аз се сещам за Коматево и на пещерско Thinking

Има едно малко магазинче на ул.Ген. Григор Кюркчиев /успоредна е на ул.Волга и РПУ-то/, в което продават  колбаси, шунка, луканка, кайма, кюфтета, кебапчета и свинско месо от "Попов", както и млечни продукти.
Но са в отпуск през този месец и е затворено.

# 49
Международен паспорт не е задължително да се връща, попълва се декларация и се връща когато си решиш. Вече съм проверила, защото моя изтича и ще си го оставя заради налична виза на него.

# 50
mama janis, в предната тема препоръчваш ресторант Рио в Кичука, къде се намира?
Малко съм скарана с точните обяснение и едва ли ще мога да го обясня подробно. Улицата се води "Спартак" №10. Не гледайте снимките в мапс-а защото няма нищо общо в момента, доста е променено/ говоря конкретно за градината/. Доколкото разбрах собственика на заведението е същият, който държи и Рибарника в Тракия. Обстановката поне има много общо, бих казала че е умален вариант на Рибарника Simple Smile но като цени е по-поносимо. Кухнята е по-скоро гръцка и досега не съм била разочарована от нещо, което съм опитала.

# 51
Международен паспорт не е задължително да се връща, попълва се декларация и се връща когато си решиш. Вече съм проверила, защото моя изтича и ще си го оставя заради налична виза на него.
Връща се, разбира се! Изключая валидна виза, в този случай се попълва декларация, в която се опоменава кога изтича визата и в едномесечен срок, след изтичането, трябва да се върне.

# 52
Ако има действаща виза при взимане на новия паспорт се носи стария, перфорират го, попълваш декларация, взимаш двата паспорта и след изтичане на визата паспорта трябва да се върне, ако се забавиш до три месеца и попаднеш на "читава" служителка може и глоба да отнесеш, ако изобщо не го върнеш или след по-дълъг период от време няма санкции. Grinning
Така или иначе при връщане просто ги хвърлят в един кашон, нито ти дават бележка или някакъв документ, че си го върнал. На Волга входа от към Васил Априлов няма никакви опашки, но там е само за нормални поръчки.

Много благодаря за отговорите за транспорта от ДКЦ до Тримонциум.

Някъде има ли зала в която да има пилатес, каланетика или нещо без много подскоци с читави треньорки?

# 53
Възможно е да е така. Казаха ми за декларацията, кой знае след 10 години какво ще измислят когато трябва да се връща.

# 54
Момичета, някъде да сте виждали къдраво зеле ?

# 55
Така или иначе при връщане просто ги хвърлят в един кашон, нито ти дават бележка или някакъв документ, че си го върнал.
Говориш абсолютни глупости ooooh!. Паспортите се водят на отчет и изключително стриктно се следи унищожаванто им. И не се "хвърлят в един кош", а се унищожават физически като преди това има и др процедури.

# 56
  • Пловдив

Препоръчайте ми място за поправка на цип, но нежен цип, на едно италианско гащеризонче, ципчето е като на официална рокля - тъничко, нежничко..голям зор. Laughing
Не е ли по-лесно да се смени целият цип  Thinking?

да де, аз имах предвид целия цип - не само самото ципче, ами целия цип е по-тънък, сигурно е около 5 мм широк, най-много 1 см. Къде шивачите не са хамали, в моята махала има 2-ма и не стават със сигурност !

# 57
  • Пловдив
Така или иначе при връщане просто ги хвърлят в един кашон, нито ти дават бележка или някакъв документ, че си го върнал.
Говориш абсолютни глупости ooooh!. Паспортите се водят на отчет и изключително стриктно се следи унищожаванто им. И не се "хвърлят в един кош", а се унищожават физически като преди това има и др процедури.

Да. И бележка дават! Аз връщах моя преди няколко месеца!
Аз например го върнах и не си издавам още нов, не се е наложило, така, че просто връщането е задължителното

# 58
Леле, значи мен са ме излъгали. Взеха паспорта и наистина го метнаха в един кашон, питах за бележка или нещо подобно, нямало нужда. Това се случва точно на Волга. Съжалявам ако съм подвела някой, споделих личен опит от преди месец.

# 59
  • Пловдив
Момичета, някой ходил ли е тези дни в тракийския Лидл ? Преди месец-два там имаше извадени намалени фурни. Дали все още има ?
Преди около 4 часа бях - не съм видяла... Утре ще ходя пак - ще погледна Peace

Относно връщането на паспортите - има срок, който започва да тече 3 месеца след изтичането, в който се начислява такса. Не съм сигурна за крайния срок, но май след втората година таксата отпадаше Peace

Общи условия

Активация на акаунт