Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 296
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив

Препоръчайте ми място за поправка на цип, но нежен цип, на едно италианско гащеризонче, ципчето е като на официална рокля - тъничко, нежничко..голям зор. Laughing
Не е ли по-лесно да се смени целият цип  Thinking?

# 31
  • о`майна лунна нощ е
Да, ама като паспортите ни изтичат през август. Ако отидем септември, ще има ли глоба.

Ако не ви трябват веднага, само ги върнете. Ще ги вземат, перфорират и готово. Няма глоба. Може да пуснете новите следващия месец, ако не ви се чака и не е наложително подновяването сега. За връщането на паспорта, ако не греша, не е задължително личното присъствие.

# 32
  • Пловдив
Срокът за връщане на паспорта е три месеца.  Peace И,да, може да не се връща лично.

# 33
Лято, това фото май е единственото в района - на мен ми е точно под носа, но прибягвам към него в краен случай. Предпочитам фотото на "Мария-Луиза" до СИБАНК. Не съм сигурна дали на булеварда до Макдоналдс посока Метро нямаше фото, но скоро не съм се заглеждала.
Разбрах защо.  Whistling
Занимавам се с фотография и щях да припадна, когато си получих снимката Tired.
Добре, че човекът, за когото беше, не разбира мн-мн и се радва на внучетата на нея.
Много ви благодаря за информацията на всички!

# 34
  • Берлин
Момичета, много сте всеотдайни, благодаря.
За детската рокля - не търся бюджетен вариант, искам нещо хубаво и качествено. А къде има магазин на Юнона?

# 35
В мола. Виж в сайтовете на Некст, Майорал, Маркс енд Спенсър. Peace

# 36
В центъра къде има магазин на Попов newsm78

# 37
  • Пловдив
Момичета, дайте препопъка за фирма за външни ролетни щори Hug

# 38
Нашите са на Теолино пласт, доволни сме.

# 39
  • Пловдив
Скрит текст:
Лято, това фото май е единственото в района - на мен ми е точно под носа, но прибягвам към него в краен случай. Предпочитам фотото на "Мария-Луиза" до СИБАНК. Не съм сигурна дали на булеварда до Макдоналдс посока Метро нямаше фото, но скоро не съм се заглеждала.
Разбрах защо.  Whistling
Занимавам се с фотография и щях да припадна, когато си получих снимката Tired.
Добре, че човекът, за когото беше, не разбира мн-мн и се радва на внучетата на нея.
Много ви благодаря за информацията на всички!

Сетих се снощи, че май имаше едно фото почти на спирката на "Христо Ботев" в посока Военна болница - в една от къщите, но него никога не съм го ползвала и не знам как работят. Фотото на "Мария-Луиза" го предпочитам, защото допреди 5-6 години живеех на няколко метра от него и работещите ми се струват доста по-любезни и отзивчиви. Затова и сега предпочитам основно при тях да ходя, защото ми е удобно и по път.

# 40
В центъра къде има магазин на Попов newsm78

да не те подведа, но май няма - аз се сещам за Коматево и на пещерско Thinking

# 41
  • Пловдив
В центъра и аз не се сещам за фирмен магазин на Попов. Продават колбаси и други подобни в млечния магазин до Четвъртък пазара.

# 42
  • Пловдив
Момичета,къде рисуват с къна по тялото?

# 43
Момичета,къде рисуват с къна по тялото?
На Леонардо Да Винчи 21 Б
Инди арт кафе
089 435 6961
( информацията е от фейсбук).

# 44
  • Пловдив
Мерси! Peace