Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 556
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Леле, значи мен са ме излъгали. Взеха паспорта и наистина го метнаха в един кашон, питах за бележка или нещо подобно, нямало нужда. Това се случва точно на Волга. Съжалявам ако съм подвела някой, споделих личен опит от преди месец.
И аз върнах миналия месец паспорт, но в Тракия. Перфорира го и го метна в една кутия, и каза, че това е всичко. Точно както и при теб. Даже с мъжа ми после коментирахме, че е странно така, без никакъв документ насреща - нали има срок, глоби.
Има ли някъде регламентирано как трябва да се случва?

# 61
Веднага се отбелязва в системата, че е върнат, спокойно, не са ви минали Mr. Green.
До физическото унищожаване минават поне още 4 проверки.

# 62
  • Пловдив

Препоръчайте ми място за поправка на цип, но нежен цип, на едно италианско гащеризонче, ципчето е като на официална рокля - тъничко, нежничко..голям зор. Laughing
Не е ли по-лесно да се смени целият цип  Thinking?

да де, аз имах предвид целия цип - не само самото ципче, ами целия цип е по-тънък, сигурно е около 5 мм широк, най-много 1 см. Къде шивачите не са хамали, в моята махала има 2-ма и не стават със сигурност !

Аз съм доволна от жената,която работи в Тракия срещу Тони2000,коментирана е тук  Peace Заставаш на входа на заведението(това до хлебозавода) и срещу него има една спирка. Зад спирката е тя,на първия ет. в блока,виждат се стълбички.  Grinning

# 63
  • под тепетата
Благодаря, sweet_maniche ! Бяха струпани много такива уреди извън промоциите им, но тогава не ми трябваше  Confused Ако ходиш и днес, погледни, моля те!

# 64
  • Пловдив
Да сте виждали в Пловдив тази козметика http://asticosmetics.com/?p=home  newsm78

# 65
Здравейте! Може ли да ми препоръчате майстор за бойлер? Асен вече не се занимава с бойлери, а Ангел Ангелов не можел.

# 66
  • гр.Пловдив
а като говорим за паспортите, връщането лично ли трябва да стане?

# 67
  • о`майна лунна нощ е
Не.

# 68
Здравейте, момичета! Искам да попитам някоя от вас дали знае за майстор, който може да ми ремонтира отходната тръба на тоалетната, защото е започнала да таи леко. Благодаря!

# 69
Ерин, как да стигна до Тон Бонбон, който е "до Лексито в Кършияка" - дайте ми накакъв жокер, че сме канени на рожден ден и идея се нямам къде точно се намира

# 70
  • Пловдив
Ерин, как да стигна до Тон Бонбон, който е "до Лексито в Кършияка" - дайте ми накакъв жокер, че сме канени на рожден ден и идея се нямам къде точно се намира

Пада се срещу Лексито,от другата страна на реката /в Рива центъра/.Или в пресечката срещу училище Райна Княгиня .Разгледай на картата и ще се ориентираш.Точен адрес Ул. Порто Лагос 49, тел. 0885763107
http://www.bgmaps.com/link/9B0D51CB51E2B5001AE8821831B6286A

# 71
Благодаря много, Елфита!

# 72
Padme, ако не си намерила никой за калъфите, ще ти дам телефон на една жена.
На От. Пайсий имаше магазин за калъфи, много красиви бяха. Дадоха ми телефон.
Обаче се е преместил някъде.

За лам. паркет - аз съм много доволна от паркети ЛИА, срещу Бриколаж. 3 стаи и антре ни направи Наско, перфектен е! bouquet

# 73
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Искам да попитам някоя от вас дали знае за майстор, който може да ми ремонтира отходната тръба на тоалетната, защото е започнала да таи леко. Благодаря!
Мога да препоръчам майстора, който подмени изцяло ВиК инсталацията в новия ни апартамент. Не съм сигурна обаче, че би искал да му публикувам номера в темата.
Ако все още търсите, пишете ми на лични. Simple Smile

# 74
Съдът в Пловдив работи ли сега, а свидетелство за съдимост къде се вади?

Общи условия

Активация на акаунт