Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 847
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Сервизна на замръзналото кралство преди имаше в левчетата на пешеходния мост, сега не знам дали има.Може да потърсиш в повечето левчета , кауфланд, била имаха нещо на замръзналото кралство но май само чаши , лекси( в това на моста на Вси има много играчки, дрешки,посуди) Друг вриант търговиите на брезовска
Да, в левчето на пешеходния има със сигурност - даже са на витрината. Магазинът е този, в края от страната на Главната

# 181
  • Пловдив
Къде има санитарен магазин? В Тракия, или в центъра?
Какво по-точно Ви трябва?

Ортопедични стелки.
В Тракия не знам, но в подлеза на пл. "Съединение" има магазин за такива неща.

# 182
  • Пловдив
Здравейте, някой да знае къде се премести магазина за детски обувки, който беше до фонтаните на Общината, между магазина на Кимекс и Рафи?

# 183
Някой може ли да ми каже има ли някаква книжарница до съда срещу полицията на 6ти септември?

# 184
Момичета, препоръчайте ми тренировки за момче за бойни изкуства - 7-годишно.

# 185
  • под тепетата
Хоп-Троп, има, но не точно до съда, по-скоро на гърба му. Намира се отдясно до една стара джамия. Ако застанеш с лице към страничния вход на съда продължаваш  към улицата , водеща към гимназията.

# 186
  • Майничка
Момичета, препоръчайте ми тренировки за момче за бойни изкуства - 7-годишно.
Зависи в кой район. На стадион Ботев има киокушин карате.

Някой може ли да ми каже има ли някаква книжарница до съда срещу полицията на 6ти септември?

В самия съд, до входа откъм "Шести септември" има щанд за правна литература; има една за канцеларски с ксерокс, която се намира като се застане така, че централния вход на съда да ти е отдясно, направо до уличката и ок.50м. вляво; има и трета, която е в безистенчето откъм страната на полицията, там са основно книги - нови и антикварни и борса за учебници.

# 187
  • Пловдив
Момичета, къде мога да поръчам да ми изработят албум за снимки от тези ръчно правените? Може на място, може и фейсбук, ако някой може да ми препоръча  Praynig

# 188
Благодаря, solenka! bouquet

# 189
  • Пловдив
Здравейте, от къде в Пловдив мога да купя охладен заек?
Благодаря!

# 190
Благодаря!

виждала съм в Лидъл охладени цели зайци, но не знам в момента дали още има

# 191
  • Пловдив
Благодаря!
В Метро може би има Peace

Аз с друго питане...търся прилична квартира за студентка,по възможност в Кичука.

# 192
Докладвам за медицинския педикюр в салон Луси, но от името на дъщеря ми, защото аз не успях да я придружа. Доволна е - жената е работила чисто, внимателно и компетентно.
Телефонът е този, който даде chori - 0886 747089, а адресът - 6-ти септември 82 (за ориентир - Берьозка е на 84).

# 193
Докладвам за медицинския педикюр в салон Луси, но от името на дъщеря ми, защото аз не успях да я придружа. Доволна е - жената е работила чисто, внимателно и компетентно.
Телефонът е този, който даде chori - 0886 747089, а адресът - 6-ти септември 82 (за ориентир - Берьозка е на 84).
Благодаря за отзива. Тичам и аз да си запиша час Simple Smile

# 194
  • о`майна лунна нощ е
Това се пада в района около Здравната каса, нали? Но на булеварда.

Общи условия

Активация на акаунт