Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 785
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Тази година и аз изпуснах боровинките и аронията(децата обожават сока и правя в почти промишлени количества). Миналата имаше даже в кварталния супермаркет, а тази не съм срещала още. Явно през почивните дни ще отида до Четвъртък пазара.
Арония мернах на събота пазара преди два дни Peace
Боровинките тази година са кът, за съжаление Sad
В местността, където е вилата ни, обикнове4но килограм се котира за 3,50 - 4 лв. тази година ги предлагаха изключително рядко и на цена 10 лв Shocked

# 286
  • Пловдив
Здравейте, от къде в Пловдив мога да купя детски пантофи на полската фирма RenBut?
В магазина за детски обувки на Пешеходния мост.

# 287
Тази година и аз изпуснах боровинките и аронията(децата обожават сока и правя в почти промишлени количества). Миналата имаше даже в кварталния супермаркет, а тази не съм срещала още. Явно през почивните дни ще отида до Четвъртък пазара.
Арония мернах на събота пазара преди два дни Peace
Боровинките тази година са кът, за съжаление Sad
В местността, където е вилата ни, обикнове4но килограм се котира за 3,50 - 4 лв. тази година ги предлагаха изключително рядко и на цена 10 лв Shocked

тази година и аз на толкова ги купих от сергите на капитан Райчо - предни години съм ги намирала и на 6 лв, но тази .. Tired

# 288
  • Пловдив
И аз исках да правя сладко от боровинки, но май късно се сетих. Ще проверя на Кап. Райчо дали няма все още.

# 289

На база наблюдение над деца на познати и приятели е, и споделени техни лични впечатления. Както и сравняване на познанията на децата ни. Това е нещо като лека, приятна занималничка с лежерно заучаване на думички.
Синът ми посещаваше Максимум( последните две години не е ходил, поради кандидатстване и намеса на втори език) и лично аз бях много доволна. Имаха и кръжок с англичанин, където си общуваха само на английски, той обаче се плаща отделно и е веднъж месечно.  Съотношение цена- качество на преподаване е повече от отлично.  Сега пак бих го записала там, а и той иска.
Преди това исках да посещава Европа, но ме разубедиха мои приятелки- преподаватели. Нямам опит с Англия Скул. Чета последните положителни мнения, защото и на мен ще ми е нужна информация за след време.

AlexaS  bouquet
Отново благодаря,беше ми наистина полезна.

# 290
  • Пловдив
Незнам дали е се публикуват и такива неща в тази тема, но ето една статия според която МОЛ-а на Марково тепе ще отвори в края на октомври.
http://podtepeto.com/pod-nebeto/mol-markovo-tepe-otvarya-vrati-prez-oktomvri/

# 291
  • Пловдив
Незнам дали е се публикуват и такива неща в тази тема, но ето една статия според която МОЛ-а на Марково тепе ще отвори в края на октомври.
http://podtepeto.com/pod-nebeto/mol-markovo-tepe-otvarya-vrati-prez-oktomvri/

Дано да не отложат допълнително. Вече не съм сигурна колко години минаха от първата му копка  Grinning

# 292
В Кършияка, Гагарин или на Брезовско шосе има ли магазин за турски памперси?

# 293
  • Пловдив
Че то до октомври няма да отворят бул. "Руски". 😀

# 294
Изобщо не ми се вярва да приключат ремонтите по мола до октомври, че и да го отворят.

Аз друго си мислех- защо правят търговски център до гимназия? Всички кифли от търговската ще са набутани в мола!

# 295
  • Пловдив
Моля, ако някой знае за работещ куриер през почивните дни да пише.

# 296
  • Пловдив
Изобщо не ми се вярва да приключат ремонтите по мола до октомври, че и да го отворят.

Аз друго си мислех- защо правят търговски център до гимназия? Всички кифли от търговската ще са набутани в мола!

Точно заради това, не само от търговската, но и от дървото постоянно ще има хора в мола, а пък и това, че има кино още повече ще ги привлича. Според мен това беше една от причините МОЛ Галерия да не потръгне, а и този е на доста централно място

# 297
Знам, че от тази гледна точка е добре, обаче първото, което си помислих, когато разбрах, че ще правят мол там, е, че образованието съвсем ще удари дъното. Може да ми се смеете, ама положението хич не е розово. Иначе да-очаквам да е успешен проект, за разлика от галерията.

# 298
Здравейте, голямото ми момченце е на 4г. и много му харесват модерни танци, рап или някакви такива. Дайте идея къде да го запиша, ако е в кичука още по-добре

# 299
  • Пловдив
Не е в Кичука, но ако не намериш другаде погледни и там. В Културният център, той е близо до Понеделник пазара сега от септември стартират много групи и за малки и за възрастни, ако искаш ги погледни за информация Simple Smile.

Относно образованието проблема е много голям и съществува и в училища до които няма молове, а да не говорим за висшето образование тази година даваха пари, ако заведеш някой да се запише в Университата по хранителни технологии

Общи условия

Активация на акаунт