Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 824
  • 752
  •   1
Отговори
# 300

Относно образованието проблема е много голям и съществува и в училища до които няма молове, а да не говорим за висшето образование тази година даваха пари, ако заведеш някой да се запише в Университата по хранителни технологии
  ooooh! отначало се разсмях, ама то си е направо за реване

# 301
  • Тра-ла-ла
Ако през почивните дни сте си в Пловдив, може да посетите този фестивал - "Shake that Хълм 2016". Вход - свободен.
Скрит текст:
Програмата - https://www.facebook.com/events/765540836925017/
Официалната страница с подробности за мероприятията за възрастни и за деца - https://www.facebook.com/Shake-that-%D0%A5%D1%8A%D0%BB%D0%BC-742442782539137/

# 302
В Кършияка, Гагарин или на Брезовско шосе има ли магазин за турски памперси?
В търговията има поне 3 магазина с турски памперси, също и в едно магазинче, до денонощните на ул. Братя Обрейкови/бивша Методи Шатъров

# 303
  • Пловдив
Пак аз...
Този път търся татуси, от тези - ваденките... Необходими ми са, да се вързват с пиратската тема - кораби, кости, черепи #Crazy В Евроленда, Джъмбо и магазинчетат за левче в Тракия няма Sad В едно магазинче на пешеходния открихме татуси-ваденки, но са пеперудки Whistling hahaha

Все ми се върти из главата, че имаше такива машинки, но хич не се сещам, къде съм ги гледала newsm78

# 304

Все ми се върти из главата, че имаше такива машинки, но хич не се сещам, къде съм ги гледала newsm78

Провери на входа на Триумфа(този ,който е зад Форума),със сигурност има машинка за топки,но за ваденки не съм сигурна.

# 305
  • Пловдив
Машинки за ваденки има в мол Пловдив.На 1 етаж срещу Био Балев и на третия точно срещу ескалатора.Поне миналата неделя бяха там.

# 306
Като виден възпитаник на "Иконома" мога да кажа, че по уличката до Стената /към църквата/  и четирите гаража бяха превърнати в барчета където се закачахме преди и след училище с момчетата от дървото... После е отворил Планет, още е паднало нивото сигурно  Joy
Който не му се учи и насред полето ще стои, но няма да седне да учи.
Проблемът не е в това, което става около училищата, а в това, че вътре в тях нищо не се случва.

Албумчета с татуировки в щанда за балони в Мол Пловдив, мъжки и женски, много бройки са на около 2,50 лв. Дано не са свършили, ако са, следващият петък ще докарат.

# 307

Относно образованието проблема е много голям и съществува и в училища до които няма молове, а да не говорим за висшето образование тази година даваха пари, ако заведеш някой да се запише в Университата по хранителни технологии

Ужас!!! ooooh!
Като знам по мое време каква борба беше да влезеш... Confused Confused

# 308
  • Пловдив
Албумчета с татуировки в щанда за балони в Мол Пловдив, мъжки и женски, много бройки са на около 2,50 лв. Дано не са свършили, ако са, следващият петък ще докарат.
Ако не намеря другаде, че ми е далече, другия петък (или събота) съм на линия там hahaha Тъкмо навреме ще ми дойдат за неделя Simple Smile

# 309

Ужас!!! ooooh!
Като знам по мое време каква борба беше да влезеш... Confused Confused
И там ли?
Аз бях чела за скандала с Аграрния. Rolling Eyes

# 310
  • Пловдив
И да го завършиш......Според мен много специалности там вече са "аут от сайдера". И складовете, които преди 20 години манипулираха тютюн, изгоряха. Да не говорим, че от години не се отглежда тютюн. Какво да се манипулира. Логичен крах. В ресторантите масово не наемат специалисти. И се усеща чувствително. Само винарската индустрия крета. И месото, колбасите и млечните. Но и там до колко наемат технолози....."Ален Мак" отдавна го съсипаха, а малките козметични фабрики и дестилерии, едва ли плащат на технолози....Такава индустрия, за кадри от УХТ, в България вече няма. За какъв прием говорим. Къде ще търсят реализация ...

# 311

ooooh! отначало се разсмях, ама то си е направо за реване
И кой е източника на това с парите ако може, че да изкарам някой лев  Mr. Green

# 312
Проблемът не е в това, което става около училищата, а в това, че вътре в тях нищо не се случва.
Много съм съгласна с теб.
Колега на съпруга ми ни е разказвал точно за иконома и аз останах втрещена от ниското ниво там.
Бил разпределен на държавна практика там и докато го изпитвали върху изнасяне на урок, 2 момичета на последния чин си лакирали ноктите ooooh!, в клас, пред учителката, колегата му и изпитващ от университета. И после нека разправят, че било елитно училище, да, бе, да. Sick

# 313
В Кършияка, Гагарин или на Брезовско шосе има ли магазин за турски памперси?
В търговията има поне 3 магазина с турски памперси, също и в едно магазинче, до денонощните на ул. Братя Обрейкови/бивша Методи Шатъров
Благодаря! Сетих се за това магазинче. Ще потърся и на търговиите.

# 314
Много съм съгласна с теб.
Колега на съпруга ми ни е разказвал точно за иконома и аз останах втрещена от ниското ниво там.
Бил разпределен на държавна практика там и докато го изпитвали върху изнасяне на урок, 2 момичета на последния чин си лакирали ноктите ooooh!, в клас, пред учителката, колегата му и изпитващ от университета. И после нека разправят, че било елитно училище, да, бе, да. Sick

По наше време не беше така - първо учеха умни и кадърни хора, към днешно време на много високи позиции, мисля че и министър имаше наскоро /не че е за хвалене/
Това което обаче съм научила там, не може да се сравни нито с висше, нито с нищо друго -изключително полезни неща, които използвам към ден днешен ежедневно - като се започне от машинопис, мине се през основи на счетоводството и се завърши примерно с митнически казуси.
Преди 20 години нивото беше много високо

Общи условия

Активация на акаунт