Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 782
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Беше коментирано преди време в темата, но понеже тогава не обърнах много внимание/, че не ми трябваше към онзи момент/- къде правят качествено боядисване на кожени якета/ но не само за освежаване, а за промяна на цвета/ ?

# 346
Здравейте! След 15 дни ще имаме свадба и ми трябват голямо количество сладки... Търся фирмен магазин на някоя сладкарска фирма, но не намирам! По големите магазини продават на кг. но не са много пресни, а и на по-високи цени. Ако някой знае за такъв магазин, моля да пише! Предварително благодаря!

# 347
Здравейте! След 15 дни ще имаме свадба и ми трябват голямо количество сладки... Търся фирмен магазин на някоя сладкарска фирма, но не намирам! По големите магазини продават на кг. но не са много пресни, а и на по-високи цени. Ако някой знае за такъв магазин, моля да пише! Предварително благодаря!

Има една сладкарница зад Военна болница, там продават много евтини и вкусни торти, не съм обръщала внимание за сладки, но може да провериш. И много изнедади на сватбата и голям купон Simple Smile

# 348
Детските градини днес  и утре работят в сборни групи, нали така?

# 349
  • до едно тепе
Днес и утре са официално почивни дни. Ще се отработва в събота на 10-ти. Тогава ще работят Wink

# 350

Виж в нета адрес и телефон на сладкарски цех Елена, намира се в Тракия. Поне преди няколко години даваха на плата от място/за малко по-големи количества/, сладките са хубави, пресни, но взети от там са доста по-изгодни, малко по-скъпи от другите, но поне преди няколко години бяха доста по-качествени.

Аз съм фен на сладките на Бътерфлай, но в момента към 10 лв/кг. Въпреки това според мен си заслужа по-малко количество вкусни, отколкото голямо, което ще се яде и плюе.

# 351
Да попитам-освен в Декатлон, другаде има ли ролери до към 40-50лв. макс?

Пускат в Лидл и са хубави Peace За съжаление, както повечето неща там - не са в постоянния асортимент.

За 40-50 в Декатлон може да се вземат само за абсолютно начинаещи Peace

Да, тя моята е начинаеща, засега взехме някакви смешни кънки с пластмасови колела от Джъмбо, но ще дебна Лидъл.Предполагам пускат началото на пролетта/лятото?
 Иначе в Декатлон има промоционални за 34, но нямат наличност в момента.

# 352
  • Майничка

На "Богомил", близо до кръстовището с "Родопи" има една сладкарница "Фантазия" - може да пробвате. Асортиментът не е голям, но винаги има пресни сладки, вкусни са, цените са прилични. За по-големи количества е добре да се поръчат предварително, защото правят по малко.

# 353
Някой знае ли от къде мога да си купя такива полустелки http://www.zakrakata.com/podlozhki-i-razdeliteli/156-meki-polust … nder-perfect.html ?

Купих подобни от ДМ до Гранда. На Балея. Имаше и на Шол. Естествена кожа, подложки за възглавничките на краката. Силиконовите не ми бяха удобни.

mamichon, dazel ,благодаря за информацията  bouquet
И аз да споделя,може на някой да е полезно..Купих на Саламандър същите, като от линка от магазин Rieker малко преди  Мегияс,посока към Джумаята. Имаше и други продукти на марката.

# 354
Здравейте, мами!
Можете ли да ме насочите къде мога да намеря тъмен панталон за момиче около 140 см? Но панталон, не клин и не подобие на клин от плат. Склонна съм в краен случай и на панталоноподобно долнище от трико.
Благодаря предварително!

# 355
  • Пловдив
Момичета може ли да ме насочите, от къде мога да си купя пелерина като при фризьорите. Трябва ми, защото се къносвам в къщи и малко се омазвам  Laughing. Но да не е нещо скъпо, може да е от някое левче или китайски магазин

# 356
Магазини Зара (2 или 3 са в Пловдив), срещу дома на младоженците, специализирани магазини за фризьори и коса.

# 357
  • Пловдив
Магазини Зара (2 или 3 са в Пловдив), срещу дома на младоженците, специализирани магазини за фризьори и коса.

Там нещата са доста скъпи, на мен ми трябва за домашно ползване и това да дам 15 лв за една пелерина за мен не си заслужава

# 358
*Padme* едно найлоново дъждобранче ако си вземеш, няма ли да ти свърши работа  Wink

djasra ние днес поръчвахме ученическа униформа /в Гранда е фирмата/. Видях, че една майка сменяше черен момичешки панталон, малко спортен ми се видя, но на закачалките като, че ли имаше и по-класически, с ръб  Rolling Eyes

# 359
mama Irina, благодаря, ще проверим какво предлага магазина.
Мами, моля и за други идеи!

Общи условия

Активация на акаунт