Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 746
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • гр.Пловдив
Привет! Кажете Моля, магазин за евтини пердета. На "Мария Луиза" намерих по 5 лв.метъра, но нещо цветовете не ми пасват.

# 406
  • Пловдив
Привет, знаете ли заведение, където позволяват да се внесе алкохол?

Ами аз доколкото знам навсякъде, след като си изпълниш определения куверт позволяват внасяне.
Ако сте малка групичка без куверти си внасяте нелегално и си доливате тайно  Laughing

desita6063, в първия пост са дадени магазини за пердета.

# 407
Някой скоро да е правил мебели по поръчка?Интересуваме къде да си дам поръчка за разкрой,кантиране и пробиване на отвори на ПДЧ-то.Знам за Съливер(в последните години доста са си занижили качеството),сещам се за Мебелин07(казват че били с добро качество),знам че има и други фирми,доста рових из нета.Споделете вие от кои сте доволни.

# 408
Здравейте! Знаете ли къде мога да взема контакти, ключове за лампи и брави за врати (от едновремешните талашитени врати) на по-сносна цена? Правим ремонт и имам да сменям към 20 контакта, 6 ключа и 5 брави.

Аз купих преди месец от Руския пазар.
С какво качеството са - китайски ли са? Някаква средна цена за контакт да ме ориентираш, ако си спомняш?

Ами ключовете бяха по 2 лева, дадоха ми ги по 1.50, защото купих повече, девиаторните по 2 лева. Контактите - двойни - и те по 2.
Не съм сигурна какви са, утре ще питам баща ми.

моя съвет е купи си "хубави" ключове/контакти от някой от големите магазини /вики ват, рила, алати и т.н/ - да не са от най-евтините, но на мен два пъти ми се палеха такива "евтини", повярвай ми тръпката е ужасна и вече купуваме само на определени марки Tired

# 409
  • Plovdiv
Контакти и ключове за лампи преди доста време взимах от магазина за осветително тела до Бриколажа. Сега само крушки си взимам от там, много е неудобно в момента с това разкопаното отпред.

# 410
Привет! Кажете Моля, магазин за евтини пердета. На "Мария Луиза" намерих по 5 лв.метъра, но нещо цветовете не ми пасват.
Чувала съм за циганския мол в Изгрев, но никога не съм ходила там.

# 411
Някой скоро да е правил мебели по поръчка?Интересуваме къде да си дам поръчка за разкрой,кантиране и пробиване на отвори на ПДЧ-то.Знам за Съливер(в последните години доста са си занижили качеството),сещам се за Мебелин07(казват че били с добро качество),знам че има и други фирми,доста рових из нета.Споделете вие от кои сте доволни.

Повечето от хората, които изработват мебели по поръчка правят разкрой и кантиране в Съливер, така че разлика кой знае каква няма да има.

# 412
в баумакс също има пердета, не знам колко евтини ти трябват, но провери и там

# 413
И на руския пазар има пердета,но зависи какво точно се търси.
Истината е ,че няма хубаво и качествено,въпроса е доколо бихме направили компромис между съотношението качество и цена.

# 414
Къде в Кичука мога да занеса чанта за смяна на цип newsm78

# 415
  • Пловдив
Мисля, че в Практикер също разкрояват, но незнам за кантиране

# 416
  • Тра-ла-ла
Кантират също. Поне в софийския Практикер съм го правила, но не останах доволна нито от рязането, нито от кантирането.

# 417
  • Пловдив
Когато детето е отсъствало цяло лято от градина, какви мед.документи (изследвания) искат? Различно ли е за всяка градина?

# 418
Когато детето е отсъствало цяло лято от градина, какви мед.документи (изследвания) искат? Различно ли е за всяка градина?

За всички е еднакво - бележка от личния, че е здраво /за градина/ и изследвания паразитология с валидност до 7 дни преди датата на тръгване

# 419
  • Пловдив

В лабораторията знаят какво да ви пуснат.Носи малко аки само и казваш,че е отсъствала цяло лято

Общи условия

Активация на акаунт