Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 696
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,къде в Пловдив има тапицерски услуги,освен до бирената фабрика?Там проверихме,но искат за тапициране на диван 1200лв.с плат от тях.

Поставени така нещата звучат стряскащо, а всъщност цената е дошла от дамаската
Избрала си скъпа дамаска, която е от порядъка да 30 лв и нагоре и само за материал ти отиват примерно 700-800 лв, може и да има нужда и от подмяна на дунапрени и други
Знам какъв диван при тях излиза 1800 лв - честърфийлд, който по магазини и други не можеш да пипнеш под 3500.
Те са претапицирали голям ретро диван с 2 фотьойла и подмяна на дунапрени с моя кожа за 400 лв, така че имам представа как си формират цените.

Твърдя го с категоричност, защото работя от години с тези хора и първо в града няма по-добри от тях категорично и после работила съм всички, които работят качествено и за едни и същи неща съм сравнявала оферти и съм си направила изводите.

Иначе тапицери има много в града - поне още 20 ателиета има, това качество и коректност трудно ще се намери.
Това го казвам на база клиент - запознах се с тези хора след като съм доволен клиент години, нито са ми приятели, нито роднини. Спечилиха ми уважението с качество и коректност, а цените аз си ги проверям винаги поне на още 2 места.
Така е,права сте Ерин Брокович ,че доброто качество си има и своята цена,но ме стресна цената за труд-600лв. и още 600лв. за дамаска от тях,а диванът ми струваше 900лв.Та исках просто да проверя така ли вървят навсякъде качествените тапицерски услуги и ако мога да си смъкна цената на дивана,без да правя компромис с качеството.

# 451
Да, Мистик! Peace

# 452
Да, разбирам
Със сигурност обаче е имало и дунапрен и други материали в тези 600 лв
Възможно е да работят по-скъпо от другите за крайни клиенти, но работата им е без абсолютно никаква забележка. Освен тях в града тапицерите с много добро име и разбиращи от работата си според мен са още двама, които работят по-скъпо дори.
При 600 лв дамаска и особено ако е на фигури и трябва напасване, аз не бих си правила експерименти.
Но при всички положения ще намерите по-евтино, а дамаска може да намерите на 1/3та от тази цена /друг е въпросът колко време ще изкара/

# 453
Търся жена за поддържане (основно почистване) на апартамент до МОЛ Марково тепе. На място ще се уговорим дали два или три пъти месечно. Бихте ли ми препоръчали изпитана такава?

# 454
Някой може ли да ми каже как се казваше и/или къде е преместен детския магазин на 2я етаж от страната на Стената за катерене в  Галерия МОЛ? Имаше много сладки нощни лампи животинки , които не съм виждала в никой друг магазин, а не си спомням на коя фирма са?

# 455
Някъде виждали ли сте тези бонбони? Преди ги имаше по бензиностанциите, но сега не мога да ги намеря.
https://www.flickr.com/photos/typetive/7870387024/

# 456
Някъде виждали ли сте тези бонбони? Преди ги имаше по бензиностанциите, но сега не мога да ги намеря.
https://www.flickr.com/photos/typetive/7870387024/
Почти съм сигурна, че съм ги виждала в Лекси  Thinking

# 457
Привет! Единият ни таблет нещо се развали, не иска да се включи, а няма гаранция, тъй като е подарък.
Бихте ли ме насочили към добър сервиз в Пловдив, където се занимават с таблети?   Praynig Таблетът е Samsung Galaxy Tab 3.   Peace
Благодаря предварително!  Hug

# 458
  • Пловдив
Момичета,аз пак за автобусите... Simple Smile По бул.Н.Вапцаров в Кичука,какво се движи?

# 459
Момичета,аз пак за автобусите... Simple Smile По бул.Н.Вапцаров в Кичука,какво се движи?

116,17,

За къде? newsm78

# 460
  • Пловдив

116,17,

За къде? newsm78
Към Нептун...мисля разни маршрути до Медицинския колеж Peace

# 461
Ехее, по бул.Вапцаров автобуси да искаш!☺ Зависи къде искаш да стигнеш.
От гарата може да хванеш 7, 24, 116, 17. От сточна-1, 27, 11, 36.

Сега видях, че си публикувала, докато пиша коментара. Ами в такъв случай мисля, че 1 ще ти свърши работа. Май и 27? newsm78

# 462
Ехее, по бул.Вапцаров автобуси да искаш!☺ Зависи къде искаш да стигнеш.
От гарата може да хванеш 7, 24, 116, 17. От сточна-1, 27, 11, 36.

Сега видях, че си публикувала, докато пиша коментара. Ами в такъв случай мисля, че 1 ще ти свърши работа. Май и 27? newsm78

Без 1,7 и 27,всички останали ти вършат работа и слизаш на болницата Свети Пантелеймон или т.н./Втора градска болница/

# 463
А, ами 1 не минава ли и то оттам? Или се бъркам с 11? newsm78

# 464
Най-удобно е да се стигне до Медицинския колеж с 11, но зависи Мистик за кой район на града пита. Иначе другото сте го казали. И 36 върви по Вапцаров.

Общи условия

Активация на акаунт