Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 685
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
40 номер, остри отпред и с нисък тънък ток ги искам

# 511
Да си повторя въпроса  Praynig
Привет! Единият ни таблет нещо се развали, не иска да се включи, а няма гаранция, тъй като е подарък.
Бихте ли ме насочили към добър сервиз в Пловдив, където се занимават с таблети?   Praynig Таблетът е Samsung Galaxy Tab 3.   Peace
Благодаря предварително!  Hug

п.п. Моята щерка е на 6 години и изобщо не проявява интерес да се научи да кара колело  Mr. Green
аз си мислех, че само моя син не иска да кара колело

# 512
Момичета,къде мога да намеря шивачка за дрехи по поръчка,която да умее да шие добре съвременни дрехи?Simple Smile

# 513
  • Балчик
Момичета,къде мога да намеря шивачка за дрехи по поръчка,която да умее да шие добре съвременни дрехи?Simple Smile
Не се намират лесно , но за Кючук Париж мога да дам инфо , ако те интересува пиши .

# 514
За парфюми - тези са на Иван Вазов, до Лиляната. Но май нямат наливни.

# 515
  • Пловдив

Ако ще са ти само за един два повода и не държиш на някакво особено качество мини през китайските магазини там със сигурност ще откриеш нещо подобно за около 20-25 лв

# 516

Ако ще са ти само за един два повода и не държиш на някакво особено качество мини през китайските магазини там със сигурност ще откриеш нещо подобно за около 20-25 лв
'
Точно, освен ако не намериш нещо на намаление в момента. В китайския в халите съм си взимала за еднократен повод и аз, точно в този ценови диапазон

# 517
  • Пловдив
къде са най-изгодни уреди като ютии, прахосмукачки? последно преди 5-7 години съм купувала.
Мисля да отделя около 100 лв за ютия, керамична, тефлонова или какво се гледа сега като "модерно", да глади сама  Joy
Прахосмукачка без торби, ами с кошче, което се мие и да не е мнг шумна, също приемам съвети, само в Емаг гледах, там ако са по-изгодни, мога направо да закупя? Или на място в някой магазин е по-добре?
Ужасно не разбирам. Не ги използвам ...  Confused

# 518
  • Пловдив
Ютия препоръчвам ровента, а прахосмука- бош, винаги има промоций на някой модел и на двата уреда  Peace

# 519
  • Пловдив
до метро ми е близо единия магазин за техника,  но влизам в него 1 път годишно за батерии, промоциите навсякъде ли са?
и като марка/цена ще ги харесам, но какво да гледам на ютията от около 100 лв? покритието ?  Rolling Eyes

# 520
Здравейте! Да знаете за някой екстериорен дизайнер? Трябва ми да ми направи 3д визуализация.

# 521
  • Пловдив
Жозефин, да , Техно полис/маркет все ще има. На Ровента което и да избереш за около стотина лева -все добре. Аз взех малко по -скъпа защото исках да се изключва сама ако я забравиш.. Crazy че ми беше омръзнало да се връщам да проверявям Crazy

# 522
до метро ми е близо единия магазин за техника,  но влизам в него 1 път годишно за батерии, промоциите навсякъде ли са?
и като марка/цена ще ги харесам, но какво да гледам на ютията от около 100 лв? покритието ?  Rolling Eyes
Все тая... А и явно не е за теб и ти е все тая - та, все тая Simple Smile
Аз не ползвам такова нещо.

# 523
В момента има намаление на 2 модела ютии в Метро намалени са от 100  на 80 /или Бош бяха или Филипс, но беше сделка, защото взех 2 - ние гладим на всякакви места в индустриални количества за партита, а понеже се ползва от много хора, трябва да е здрава, да не залепва/. Пробвали сме и с много скъпи и с много евтини /да не ни е яд при подмяната/, този клас е сполучлив.
За 100 лв не се взима класна ютия, но повече от прилична, като се има предвич че има и по 20 лв

За прахосмукачките е същата работа - не се наемам да препоръчам, защото няма марка и модел, на който моите мили колежки да не разказали играта. Особената гордост, с която споделяш, че няма да ги ползваш, не е много полезна за уреда, защото явно ще се използват от наемен човек, в повечето случаи е "чужда кокали няма". Зависи от интензитета на използване, кой ще работи с нея и тн т.
В общия случай бих казала - Технополис и Филипс. Има различни модели, специално хората на Технополис в отдела за прахосмукачки са в час и ще ти препоръчат адекватно. Цените навсякъде за еднакви
Емаг не е изгодно /поне не се е оказало за мен за няколко неща, които съм поръчала и после съм сравнявала качество/цена/

# 524
Някой знае ли от кога магазин Штъркел не работи. Временно ли ще е, дали ще се мести някъде другаде?

Общи условия

Активация на акаунт