Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 681
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Момичета,може ли да ми препоръчате заведение с детски кът, в който мога да си извикам аниматорка да забавлява децата  Rolling Eyes Става дума за октомври месец,трябва да е вътре,че времето не се знае как ще е... Благодаря  bouquet

# 526
Момичета,може ли да ми препоръчате заведение с детски кът, в който мога да си извикам аниматорка да забавлява децата  Rolling Eyes Става дума за октомври месец,трябва да е вътре,че времето не се знае как ще е... Благодаря  bouquet
Note Di Vino , намира се в Кючука. Към края на ул.Димитър Талев, срещу Била.
Имат страница във фейсбук от където можеш да добиеш представа за какво иде реч. Има и вън, и вътре. Можеш да решиш и в последния момент.
Адски стилно, красиво, много любезен персонал, но и хвърли едно око на цените, защото всичко е леко гурме там. Инак е разкошна атмосфера, място и обслужване.

# 527
С кой автобус бих могла да се предвижа от Камела до Новотела?  Rolling Eyes

# 528
  • Пловдив
От страната на Камео - 27, от другата - 7 - това, ако ти е удобно да отидеш до Панаира и да повървиш малко пеша. Друг вариант: 16 от спирката срещу Камео и да слезеш на бул. България, някъде близо до Новотела. И последното, за което се сещам, 116 срещу Камео и да се придвижиш до спирката срещу Съединение, после пеша през моста.

Надявам се, че информацията ми е актуална и автобусите не са с променени маршрути.  Peace Не съм се качвала отдавна на автобус и дано в желанието си да съм полезна не те подведа.  Peace

# 529
С кой автобус бих могла да се предвижа от Камела до Новотела?  Rolling Eyes

# 530
  • Пловдив
Скрит текст:
40 номер, остри отпред и с нисък тънък ток ги искам

Ако ще са ти само за един два повода и не държиш на някакво особено качество мини през китайските магазини там със сигурност ще откриеш нещо подобно за около 20-25 лв
'
Точно, освен ако не намериш нещо на намаление в момента. В китайския в халите съм си взимала за еднократен повод и аз, точно в този ценови диапазон

Сетих се за още нещо, ако не бързаш много и нямаш проблем да поръчаш он-лайн може да погледнеш тук http://www.everything5pounds.com/en/Shoes/Heels/c/heels
Ако ползваш да го нареча посредник ще ти излезе 17 лв. Има едно момиче от Пловдив, което се занимава с посредничество при покупка през интернет и от тази страница идват за около седмица. Ако искаш ми пиши на лично и ще ти дам координати.

И да попитам още нещо знам, че не е за тук, но все пак може да ме насочите. Миналата седмица бяхме в АлеХаус с един приятел и на него много му хареса чийзкейка. Питахме, но рецептата била тайна дали все пак не мога да я намеря от някъде?

# 531
Здравейте, не съм от Пловдив, а искам да поръчам цветя за близък човек в Пловдив, може ли някой да ми даде координати на цветарски магазин - име, адрес или телефон. Това което намирам като онлайн предложения ми изглежда нереално скъпо. Не мисля че един букет може да струва 50, че и 150 лв. без доставка. Благодаря предварително на отзовалите се.

# 532
  • Пловдив
благодаря на всички за съветите за ютии и прахосмукачки. Моите уреди, които се скапаха след 7 години са тефал, Филипс, но супер много шумят, като пред разваляне. Определено им трябва освежаване.
Ерин, не си ме разбрала за "особената гордост", по-скоро е вдигане на ръце от незнание и желание за съвет, а не гордост.  Laughing
Ще отида до метро и Технополис/маркет петък. Поне за ютията  Joy

# 533
  • Пловдив
Здравейте, не съм от Пловдив, а искам да поръчам цветя за близък човек в Пловдив, може ли някой да ми даде координати на цветарски магазин - име, адрес или телефон. Това което намирам като онлайн предложения ми изглежда нереално скъпо. Не мисля че един букет може да струва 50, че и 150 лв. без доставка. Благодаря предварително на отзовалите се.

Тилия.Посочените им цени за доставка на букети,не са ниски,но може да говориш по тел за желания от теб букет http://tilia.bg/Content.aspx?id=5&ln=1

# 534
В Пловдив няма ли по-нормални цени, какви с тези букети - малък 30 лв, - дори не се знае какви цветя са, звучи ми като букет теменужки, А не намирам обикновен букет с лилиум например.

# 535
благодаря на всички за съветите за ютии и прахосмукачки. Моите уреди, които се скапаха след 7 години са тефал, Филипс, но супер много шумят, като пред разваляне. Определено им трябва освежаване.
Ерин, не си ме разбрала за "особената гордост", по-скоро е вдигане на ръце от незнание и желание за съвет, а не гордост.  Laughing
Ще отида до метро и Технополис/маркет петък. Поне за ютията  Joy

В никакъв случай не е казано с лоши чувства  Simple Smile
Нещата се купуват спрямо този, който ги ползва
Моята ютия е парна, изключително висок клас, защото когато гладя ми е важно да няма и едно ръбче и да става бързо. В къщата ми гладят още 3ма човека, е никой освен мен не вади тази ютия, защото не им била удобна. А тя е уникат.
Същото е и с прахосмукачките, макар че с хубаво на всеки е удобно.

Ютията те посъветвах от Метро, има 2 модела качествени на промоция /поне имаше миналата седмица/

# 536
  • до едно тепе
В Пловдив няма ли по-нормални цени, какви с тези букети - малък 30 лв, - дори не се знае какви цветя са, звучи ми като букет теменужки, А не намирам обикновен букет с лилиум например.
Звънни им по телефона. Казваш какво искаш и те ще ти кажат цената. В действителност правят доста по- красиви неща от това,което видях в сайта.  Peace

# 537
Отделно това не са цените, поне не и тези от магазина до писоарите на главната
Може доставката да оскъпява много, защото години наред живеех в заблуда, че Тилия е много скъпо и в един момент разбрах, че цените всъщност са много адвекватни за много добро качество /сравнено със сергиите примерно/
Венец за погребение в друга известна флористка къща е бил близо 400 лв, аналогичен в Тилия ми изработиха  за 150 лв /дизайн и цветя същите/. Вярно в такива тежки моменти не се гледа цена, но ми направи впечатление, защото бяха в близък интервал от време.
Ползвала съм ги и за много други поводи, цените са повече от ОК.

# 538
Здравейте,понеже са затворили уайкики в галерията знаете ли къде ще се преместят?

# 539
Здравейте,понеже са затворили уайкики в галерията знаете ли къде ще се преместят?

Retailpark
А детският магазин от 2я етаж?

Общи условия

Активация на акаунт