Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 619
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Кои университети в Пловдив/колежи/ имат някаква ел специалност...напр.Електотехника,Енергетика и такива...Май само техническия Thinking

# 616
В УХТ провери . в Техническия факултет.

# 617
  • Пловдив
Peace
Има топлотехника,обаче допълнителен прием имат само за редовна форма.

# 618
Peace
Автоматика и комп. системи би трябвало да имат също. Но кое е актуално нямам идея.
ПУто нямат ел-ове със сигурност (освен компютри, ако ги броиш).
Не знам по частните ВУЗове  newsm78

# 619
  • Пловдив
Някой да е запознат с политиката на връщане в Дайхман newsm78 Т.е. да се върне или поне заменят обувки,които не са дефектни.

# 620
  • Берлин
Някой да е запознат с политиката на връщане в Дайхман newsm78 Т.е. да се върне или поне заменят обувки,които не са дефектни.
с касова бележка - 30 дни от датата на купуване, без коментар. След това - трябва да имаш гаранционна карта в кутията, виж какво пише. Като цяло - немска верига, връщането е лесно

# 621
Търся плътен найлон,възможно най-плътен и прозрачен.Не знам как да го обясня,като фолио,но по-дебел и по-твърд.Малко ми трябва,около метър.Идеи? newsm78

# 622
Търся плътен найлон,възможно най-плътен и прозрачен.Не знам как да го обясня,като фолио,но по-дебел и по-твърд.Малко ми трябва,около метър.Идеи? newsm78
В Алати / Практикер има различни видове и дебелини на метър.

# 623
Благодаря !  bouquet  Не съм търсила до сега и не ми е правило впечатление,ще погледна!

# 624
Peace

Тогава филиала в Пловдив на ТУ-София: http://www.tu-plovdiv.bg/

# 625
Дали всеки обущар може да отпусне нови и убиващи обувки или...да търся спрей newsm78

Този до Техническия може

# 626
Дали всеки обущар може да отпусне нови и убиващи обувки или...да търся спрей newsm78

Този до Техническия може
Ако се спреш на спрей, днес в Кауфланд видях такъв.

# 627
  • Пловдив
Там не излизат много - 2- 3 модела, които не ми харесват. Просто се надявах да има магазин с много детски обувки. Не мога да повярвам, че няма такъв...
Затова масово се поръчва от чужди сайтове;-)

това е реалността...такива магазини почти са излишни, защото всичко е онлайн вече, а тук нямат пари да замразяват стока в огромни магазини.
Super fit виж на центъра, в пресечката под халите, малко магазинче с хубави скъпи обувки и за деца и за възрастни. Аз лично от него, както съм казвала, не пазаря, защото ходя по екскурзии и се запасявам в намаления. Кецове светещи на геокс последно взех, есенни, с пони - 20 евро. Еми...
п.с като казах геокс, в мол Пловдив мисля, че още имат магазин - погледни и там за детски обувки. както и в спортните магазини, но търси от кожа, а не синтетика, имат понякога.

# 628
Може ли малко помощ с идеи за забавление на 11 г. младеж Embarassed. Има РД, но няма да празнува с голяма компания, само с братовчед му и той на същата възраст. Мин. година пожела да дарим средствата, вместо РД, сега пак не иска голям празник. Лазерни битки отпадат, наема се цяла зала, за 2 деца не е удачно. Освен картинг не се сещам къде! За боулинг в Новотела по-добре ли е или да звъня къде ще ги вземат само 2 деца?
Днес ще се опитам да ги заведа в планетариума, но дано да успея да съчетая със следобедния сън на малката
Други идеи?   newsm78 Представления?
Благодаря предварително!  bouquet

И още един въпрос? Пак за младежа ... Има ортопедичен проблем, вследствие на бърз растеж, положението е сериозно, налага се физеотерапия и рехабилитация. Иска ми се да попаднем на сериозни специалисти ии да не се налага да обикаляме в търсене на добър специалист и ако може да си използваме талоните по ЗК , каквото се полага, поне в началото. Сега имаме издаден от ортопед, после ще даде и ЛЛ ,имал право и за хоспитализация също. Насочиха ни към една лекарка, но тя в момента напуска и се мести.
В спортния диспансер има ли смисъл да пробвам?  

# 629
  • о`майна лунна нощ е
Имаше реклами и оферти за някаква стая със загадки. Подходящо е и за възрастни, така че може да сформирате семеен отбор. Потърси информация /а аз също ще опитам да намеря/.

ПП - ето координатите:

Скрит текст:
ЦЕНИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Цената за участие в логическата пъзел игра на DOMUS REBUS – Къщата На Загадките зависи от броя на участващите в нея.

След първоначалната online резервация в сайта, се заплаща в брой на каса на Easypay сума в размер на 30 лв. за запазване на избраната от Вас игра, а след това в деня и часа на игратa, на място се доплащат по 10 лв. за всеки участник. Така крайната цена се получава:

при отбор от двама души – общо 50 лв. (по 25 лв. на човек)
при отбор от трима души – общо 60 лв. (по 20 лв. на човек)
при отбор от четирима души – общо 70 лв. (по 17.50 лв. на човек)
при отбор от петима души – общо 80 лв. (по 16 лв. на човек)

КООРДИНАТИ

ул. „Софроний Врачански“ 4
Пловдив

Email: domusrebus@gmail.com
Телефон: 0888 01 69 96

Работно време: 11:00 – 21:00

Общи условия

Активация на акаунт