Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 593
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
`ТуиГ , мерси . Escape стая, и нея я мисляхме, ама забравих да спомена  Blush. Баща му ми предложи да отида с децата да съм разпуснела покрай майчинството, още умувам имам ли клаустрофобия и ще се справя ли  Mr. Green  ooooh!

# 631
  • Пловдив
Някой да е запознат с политиката на връщане в Дайхман newsm78 Т.е. да се върне или поне заменят обувки,които не са дефектни.
с касова бележка - 30 дни от датата на купуване, без коментар. След това - трябва да имаш гаранционна карта в кутията, виж какво пише. Като цяло - немска верига, връщането е лесно
Звънях да питам,ама съм ги обула веднъж за 500м и не ставало...

Благодаря ви! Peace

# 632
  • Пловдив
Дали всеки обущар може да отпусне нови и убиващи обувки или...да търся спрей newsm78

Този до Техническия може
Къде е по-точно?До старата или новата сграда?

# 633
Дали всеки обущар може да отпусне нови и убиващи обувки или...да търся спрей newsm78

Този до Техническия може
Къде е по-точно?До старата или новата сграда?
в подлеза на аптека Марица има нов обущар с голямо ателие и МНОГО машини ..

# 634
Има ли място където да продават традиционни японски подправки?

# 635
Моля Ви за информация относно галерия, която продава малки пластики.
Много, много ще съм Ви благодарна, защото се оказа  спешно.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 17:28 от охлювчетоо

# 636
Момичета,познавате ли добри учители по химия и биология за частни уроци за кандидатстване с медицина?

# 637
  • о`майна лунна нощ е
Днес минах през часовникаря до енергото. Ох, да му се не види! Отстреля ме, че такава профилактика била 45-50 лева?!?! Че той целият не струва толкова! Говорим за Сейко, купувано през соца. Да съм оставила часовника и телефон за връзка, като дойдел колегата /който се занимавал с това  newsm78 / и го отворел, щели да ми звъннат за крайната цена. Хайде, де. Да си оставям заложник часовника, докато не им платя и самото отваряне. Изпарих се от там. Ще мина и през Отец Паисий за сверка на цените.

# 638
  • Пловдив
Въх. Съжалявам, че го препоръчах. На мен такива суми никога не са ми искали....

# 639

За галерия не знам,но в градинката на Джумаята след магазина за детски дрехи Пуледро, има едно малко магазинче, в което продават картини и със сигурност имат и пластики.

# 640
vox, благодаря bouquet

# 641
Момичета,моля за координати на склада за алуминиеви профили до завод Рекорд на Кукленско шосе.Или поне името...ред.намерих го -Лемотрейд

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 20:28 от Трапезица

# 642
  • Пловдив
Момичета ,дали ще има дежурен нотариус някъде утре? Много и е спешно Sad

# 643
Момичета ,дали ще има дежурен нотариус някъде утре? Много и е спешно Sad
http://notarius-rvuleva.add.bg
Но взимат *2 поне

# 644
  • Пловдив

За галерия не знам,но в градинката на Джумаята след магазина за детски дрехи Пуледро, има едно малко магазинче, в което продават картини и със сигурност имат и пластики.
Малко по-нагоре от споменатия магазин, до книжарница "Дали" също има галерия. Продават икони, картини и пластики  Peace.
Има ли място където да продават традиционни японски подправки?
Виждала съм в Кауфланд и Лидл ( има някакви останали от сосове от тематичната азиатска седмица). Дано намериш подходящите за теб.
'Туиг, успех. После сподели!

Общи условия

Активация на акаунт