Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 213
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Знаете ли дали гимназията по електротехника ПГЕЕ предлага курсове за някаква ел.специалност...като вечерно обучение,напр.?

# 721
  • Пловдив
1. Може ли координати на читав инструктор, трябват ми няколко опреснителни часа кормуване.
И тъй като проблемът ми е по-скоро психологически ми се иска да е една идея по-спокоен и разбран.

2. Има ли лаборатория в града на която може да се доверим за изследване на спермограма?

3. Дребосъчковата на 5 и половина иска да учи английски. Къде?

1. Никола Сендов - 0888 770 525, nikola_sendov@abv.bg - УНИКАЛЕН! Simple Smile
2. НЕ ходи при Даскалови  ooooh!
3. Моята от 3,5 г.  (вече 2 поредни) ходи в Англия Скуул  Peace

Аз съм много доволна от Дафин Урдаджиев, но от телефона не мога да постна фб страница или сайт.
Но ако напишеш в Гугъл ще ти излезе

# 722
# 723

Румен Ишпеков- точно психологически беше и при мен проблема....Благодарение на него взех книжка, придобих увереност, не се притеснявам да карам каквато кола има на разположение и в момента работя работа свързана с постоянно пътуване из цяла България.
Аз книжка си имам от 12+ години, въпросът е да започне да ми влиза в приложение, че на тоя етап ми краси портмонето основно.
Аз лично бях карала курсове, но поради лош късмет с инструктора  и сериозни последствия от начина му на преподаване не смеех да се кача на кола.........Е, след Ишпеков не само се качих, ами и не слизам......Знам и за още поне няколко съфорумки, дето благодарение на него станаха добри шофьорки.
За спермограма- в Окръжна болница правят. Ако не се лъжа на третия етаж беше кабинета.

# 724
  • Майничка
Знаете ли дали гимназията по електротехника ПГЕЕ предлага курсове за някаква ел.специалност...като вечерно обучение,напр.?

В Дома на техниката има курсове за ел.техници, огняри и т.н.

# 725
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми детски ортопед, който си разбира от работата. Много противоречиви мнения слушам за Янакиев...
д-р Димов Peace
А Хасбун не е ортопед Naughty

# 726
ортопед, ама за какво?
за сериозен проблем бих препоръчала д-р Аврамов /там чакането е много/, авторитетът му е безспорен
Също и д-р Панчев. Може да се чуят за него всякакви мнения от "специалисти" във форума, но имам няколко ситуации, в които се е оказал абсолютно прав. Проблемът според мен е отношението му, начина по който говори и тн т. Последният път спря мъжа ми от операция, която в последствие се оказа наистина излишна, дори опасна.
Също за операции бих препоръчала Еврохоспитал, но пак зависи за какво.

За тези детските профилактични гледания за луксация и тн т, всеки би свършил работа, особено хората, които си го правят от години.

# 727
Здравейте! Търся да си закупя 3 литрови стъклени буркани, не държа да са нови, но не намирам... Ако някой е виждал къде продават или пък има излишни, моля да помага! Благодаря предварително!

# 728
Здравейте! Търся да си закупя 3 литрови стъклени буркани, не държа да са нови, но не намирам... Ако някой е виждал къде продават или пък има излишни, моля да помага! Благодаря предварително!

Тези дни минахме през МЕТРО, което е на околовръстното и мисля, че там видях големи буркани от 3 литра. Имаше най-различни размери и видове буркани

# 729
Попитай в Стъкларския завод.
http://www.drujba.bg/contact/address_phone_fax/?lang=bg

Скоро купих от тях буркани с винтови капачки ( обикновени).Бурканите са ок,но капачките превъртат.

# 730
Попитай в Стъкларския завод.
http://www.drujba.bg/contact/address_phone_fax/?lang=bg

Скоро купих от тях буркани с винтови капачки ( обикновени).Бурканите са ок,но капачките превъртат.
Защото най-вероятно са калибрирани не за ръчно, а за машинно затваряне и производство - техниката е друга там...

# 731
  • Пловдив

Знам къде има,ама не са 3л.,а по-малки/1,5-2л./ от гъби и кис.краставички.Пиши ми на ЛС.

# 732
Коя печатница може да ми отпечата книга в няколко бройки най-изгодно ? Искам да си отпечатам Учебника по родинознание

# 733
Коя печатница може да ми отпечата книга в няколко бройки най-изгодно ? Искам да си отпечатам Учебника по родинознание

Разпечатай си го в някой от ксероксите до ПУто и там подвързват и като книга, ако искаш, може и със спирала.
Иначе чак за печатница...

# 734
Ще ми се да е цветен...По спомени цветен ксерокс си е скъп.Но да,и ксерокс ми е вариант

Общи условия

Активация на акаунт